Vojna gimnazija u Beogradu...

Моји ротитељи се уопште нису противили мојој одлуци,само су рекли ако хоћеш,покушај,нема шта да изгубиш,али ако упишеш нема после одустајања...

SALIO SAM SE !!! nisam imao nameru da nekog uvredim,samo je bila jedna mala tinejdzerska sala,zbog vas 3-4 koji ste moje godiste,potpuno sam se zaboravio koje posledice mogu da budu i da ovo moze da procita neko od staresina... izvinjavam se jos jednom svima sto su morali onu glupost da citaju,a pogotovo teofilosu,zbog njega mi najvise zao one sale...nisam hteo... :( :( :(

ali shvatite i mene,ja jako volim da se salim (iako,priznajem ovo je bila malo ne slana sala jer mnogi mogu da je procitaju :( ),ako se niko nece saliti sta je onda to ? skola za ekstremno ozbiljne ? pa ja bas zato i hocu da idem u VOGI da od mene naprave coveka a ne da budem i dalje lelemud :roll: ... neko je rekao da nece da muce tamo. E pa ja bih bas voleo da me muce,da od mene prave coveka(za mucenje govorim u svoje ime - voleo bih da je meni najteze,jer sto je teze,kasnije ce biti bolje "sto me ne ubije to me ojaca" ... ) :worth:

Da nastavimo sa aktuelnom temom :P...

Pazite,moji su se slozili oboje,ali rekli su da ako odustanem da ce da dozive slog,a ko ce onda da vrati lovu drzavi??? :mrgreen:

Ja bih zeleo da svi vi sa foruma odete tamo,jer vidim da ste totalno OK momci,voleo bih da se druzimo ako upadnemo u VOGI...

a i meni ce se srusiti moj svet ako ne upadnem u VOGI... jer nemam nesto pametnije da radim...mogu ja da upisem koju skolu hocu,ali ni u jednoj ne vidim poseban znacaj sem u ovoj...

Ja bih prvo hteo da se izvinim sto sam izazvao svadju, zao mi je.
Bice mi drago da se svi vidimo uzivo.

Meni su keva i cela rodbina pruzili podrsku, samo se jos cale protivi.
Samo da kazem ovima sto hoce u vazduhoplovni smer: 1) On se odvaja tek u 4 godini. 2)Zdravstveni pregledi su tamo jos tezi.

Prihvatamo izvinjenje :)

tacno je to sto je Max rekao,puno je tezi i rigorozniji ispit zdravlja... moras mnogo stosta da imas... u proseko 2-3/50 njih ode u vazduhoplovni...treba da si teski srecnik da si od Boga dobio takav poklon zdravlja...

poz ljudi. odoh ja da spavam. Laku noc,sanjajte VOGI :klap::super: i cujemo se sutra... ;)

Moji se nisu protivili,jer,šta god da hoću da upišem,ne mogu da me spreče.Da sam hteo da idem za kuvara,išao bih.Znači,roditelji nemaju šta da se petljaju,TVOJA ŠKOLA,TVOJ ŽIVOT,KASNIJE TVOJ POSAO.

I ja imam misljenje isto kao i ti!Moji mene samo savetuju,ali nemaju pravo da me sprece da upisem ono sto ja volim!Nazalost,ima roditelja koji svojoj deci naredjuju sta da upisu.Ja imam drugaricu iz LE koja bi zelela da upise VOGI,ali njen tata je njoj naredio da mora da upise farmaciju sto ona ne voli ni malo...zalosno!!!!!!!!!!!!

SALIO SAM SE !!! nisam imao nameru da nekog uvredim,samo je bila jedna mala tinejdzerska sala,zbog vas 3-4 koji ste moje godiste,potpuno sam se zaboravio koje posledice mogu da budu i da ovo moze da procita neko od staresina... izvinjavam se jos jednom svima sto su morali onu glupost da citaju,a pogotovo teofilosu,zbog njega mi najvise zao one sale...nisam hteo... :( :( :(

ali shvatite i mene,ja jako volim da se salim (iako,priznajem ovo je bila malo ne slana sala jer mnogi mogu da je procitaju :( ),ako se niko nece saliti sta je onda to ? skola za ekstremno ozbiljne ? pa ja bas zato i hocu da idem u VOGI da od mene naprave coveka a ne da budem i dalje lelemud :roll: ... neko je rekao da nece da muce tamo. E pa ja bih bas voleo da me muce,da od mene prave coveka(za mucenje govorim u svoje ime - voleo bih da je meni najteze,jer sto je teze,kasnije ce biti bolje "sto me ne ubije to me ojaca" ... ) :worth:

Помоз Бог јунаци наши!!!

Ма опусти се Стефи, никаква катастрофа. Само сам све вас упозорио да пазите када јавно наступате. Видите, ја сам свештено лице и самим тим сам на неки начин ''обележен''. Сваки мој покрет,реч, гест сви који су око мене мере,процењују,гледају. Од мене очекују све најбоље. Тако ћете кроз који месец ви бити припадници наше часне Војске. Имаћете одговорност да јавно нашу Војску представљате на најбољи начин. О томе сам вам ја овде говорио, а не да се секирате. Нико вас овде неће мучити, амерички војнички филмови су више научна фантастика него реалност. Али да, сви дивни људи у овој школи, официри, профе и др. ће свако на свој начин вас гурати ка томе да постанете оно што и треба, достојанствени, темељни и родољубиви срспки официри. Равна стопала нису проблем велики. А сада вас поздрављам, за викенд водим другаре које ви нећете упознати(4. годину) у Студеницу. Остајте ми с Богом и само напред јунаци!!!

Prihvatamo izvinjenje :)

tacno je to sto je Max rekao,puno je tezi i rigorozniji ispit zdravlja... moras mnogo stosta da imas... u proseko 2-3/50 njih ode u vazduhoplovni...treba da si teski srecnik da si od Boga dobio takav poklon zdravlja...

poz ljudi. odoh ja da spavam. Laku noc,sanjajte VOGI :klap::super: i cujemo se sutra... ;)

Ako uspem da se upišem čuvaću se koliko mogu. Valjda će mi Bog dati zdravlja... Moram da pokušam. Ako ništa jednog dana ću dignuti kredit i probaću da položim za civilnog pilota. Košta preko 30hilj.evra.

Back