Vojna gimnazija u Beogradu...

CAO MOMCI IMAM PAR PITANJA ZA VAS. JA SAM RODITELJ I PITAM VAS U VEZI SKOLE ZA MOG SINA KOJI JE POKAZIVAO INTERESOVANJE ZA MUZIKU I POCEO JE DA UCI DA SVIRA I ODLICNO MU IDE I VOLI MUZIKU ALI IZ CISTA MIRA PRE PAR DANA ME JE SOKIRAO IZJAVOM DA BI VOLEO DA POHADJA VOJNU SKOLU ILI AKADEMIJU PA ME ZANIMA POSTO JE ON VEC U PRVOM RAZREDU SREDNJE SKOLE ZA MASINSKOG TEHNICARA ZA KOMPJUTERSKO UPRAVLJANJE,DALI ON MOZE DA UPISE VOJNU GIMNAZIJU ILI PAK KADA ZAVRSI OVU SREDNJU SKOLU DA ONDA UPISE VOJNU AKADEMIJU I KAKO TO SVE FUNKCIONISE.HVALA VAM SVIMA UNAPRED NA NEKIM KORISNIM INFORMACIJAMA.POZDRAV IZ KRAGUJEVCA

Па овао,он може и сад да конкурише па да иде опет у први разред,а може и да заврши ту средњу у коју иде,па касније да конкурише за војну академију.Надам се да сам помогао бар мало

Zdravo svima :)
Da li neko zna da li postoji Vojna gimnazija za devojke?
Mene to jakooo zanima, i zaista bih volela to da upisem, ali nisam informisana ni malo u vezi te skole.
Postoji li mogucnost da ja posle te gimnazije upisem nesto drugo sem Vojne akademije, kao na primer zurnalistiku, psihologiju itd..Jeste, da ne nema pameti sa tim, alii eto u slucaju da mi se ne dopadne vojna gimn.
Mooolim Vas, odgovorite mi :) Unapred zahvalna.

Petar te je pogresno informisao.Tacno je da postoji samo jedna vojna gimnazija,ali je vec odluceno da mogu i devojke da idu,mislim te od sledece godine.Ako nisam u pravu ispravice me neko...

jako, jako veliko....ako hoces da upises vogi kao sto vidim po tvom statusu da pobijes siptare muslimane i ostalo, veruj mi bolje nemoj, ohladices se jako brzo pa ce cale da placa 200000din po godini skolovanja....

ne,rešio sam...konrurisaću,pa ćemo videti dalje...
i čuo sam da primaju 90...a ako se prijavi 1000njih...teško je proći...

Poslednja izmena:
Здраво свима! Из околине Ниша сам, и предао сам сва документа за конкурс ВОГИ. Могу вам рећи да је на југу веома велико интересовање! Успех ми је у петом разреду 5.00, у шестом 4.58, у седмом 4.54, и у првом полугодишту осмог 4,46. Интересује ме да ли ја са својих 1.73 м, висине и 57кг. тежине имам шансе, молим вас, одговорите ми. Хвала браћо!

Здраво свима! Из околине Ниша сам, и предао сам сва документа за конкурс ВОГИ. Могу вам рећи да је на југу веома велико интересовање! Успех ми је у петом разреду 5.00, у шестом 4.58, у седмом 4.54, и у првом полугодишту осмог 4,46. Интересује ме да ли ја са својих 1.73 м, висине и 57кг. тежине имам шансе, молим вас, одговорите ми. Хвала браћо!

tezina je problem malo....ali posto si odlican neznam :)

Кад смо код успеха,у 5-ом сам био 5.00,у 6-ом 5.00 , у седмом 5.00 а сад на полугодишту 4.69..
Сад, не знам да ли ће ме примити зато што имам мали капацитет плућа.Ај ко је ишао у ВОГИ нека ми каже какве шансе имам према овоме што сам написао,и да,висок 186,тежак око 80.
Поздрав

Кад смо код успеха,у 5-ом сам био 5.00,у 6-ом 5.00 , у седмом 5.00 а сад на полугодишту 4.69..
Сад, не знам да ли ће ме примити зато што имам мали капацитет плућа.Ај ко је ишао у ВОГИ нека ми каже какве шансе имам према овоме што сам написао,и да,висок 186,тежак око 80.
Поздрав

hahaha uspeh nam je isti XD...
a oko medicinskih stvari stvarno su rigorozni...

Е људи само да знате није све у успеху,јер може неко да буде одличан а да не може ни да потрчи,или да има преко сто кила,ипак то њима не треба,они траже и успех и кондицију.

Back