Vojna gimnazija u Beogradu...

Ja sam potpuno opusten, sad da vezbam mesec pred ispite, smesno.

Ne znam ko je bio plivac 1 godinu i kaze da je zdrav, decko dragi, kod njih zdrav znaci ZDRAV. Ja sam trenirao rukomet 2 g, u najjacem klubu Srbije, 2 godine basket, godinu karatre (nikakve vajde od toga). 75%-80% kandidata otpadne na zdravstvenom. NIKO nije siguran. Naci ce ti neku sitnicu, moci ces da ides na olimpijadu al ne mozes biti oficir, iako ti to nikad nece smetati.

Skazi, necu nista da ti kazem sem da malo spustis loptu na zemlju, ne moras se brinuti za fizicki test, ali on je i najnebitniji. Brini se za zdravstveni! iq test, psiho test. Ja sa svojim uspesima imam mnogo vece sanse od tebe (iq cu razvaliti, prvak zemlje u matematici, poslednje 2 godine na drzavnim iz fizike, informatike, matematike, idem u matematicko odeljenje gde sam verovato najinteligentniji, skola mi je superteska pa ce mi biti lakse u srednjoj... Fizicki mozda malo ispod proseka ali se mogu napucati za 4 meseca tamo. Psihologa cu lako. Visok 198 cm tezak 89 kg)

Pa drago mi je sto si toliko samouveren,al spusti i ti loptu...sve je to lepo kako ti nama opisujes svoje sposobnosti,ali to sve pokazi njima na testovima... al pazi,imam druga iz razreda koji je na okruznom sve likove iz matematicke skole oduvao i 1.je mesto bio...
1.imaju prednost odlikasi... (mi),ali ako mi puknemo na zdravstvenom zamenice nas sa vama ostalima,a ona nek vam je sa srecom... a i nemojte da se razocarate ako vas odbiju,nije to smak sveta,pa vi upisite obicnu gimnaziju pa ih oduvajte na prijemnom za VA!!!
fizicki test je najmanje vazan,to ti skoro ni ne treba...ajd da im uradis 10 sklekova dovoljno je... ali psihicki test ce biti zanimljiv,stave ti slusalice na kojima pustaju zvukove detonacije,vristanje,tenkovi,mitraljezi - i dok ti sve to slusas na slusalicama moras da radis zadatke iz matematika = cuo sam da je ovako pre bilo,a sad ne znam... i dzabe sto neko mozda super inteligentan kada se boji da ode od kuce,ili u internatu pocne da pada u depresiju...nista...

SRECNO SVIMA! i NEKA NAJBOLJI PRODJU !!! :per::per:

hoces da kazes da sma ja glup a ti inteligentan.....daj molim te, e, najvise volim takve koji misli da su inteligentni zato sto su naucili matematiku.......mani me takvih prica, vec sam radio taj IQ test, neznam da li je isti ali na istu foru jeste sigurno......mislim da je 120 bodova sasvim dovoljno, jer je prosek od 95-105....to sto nisam strebao kao mentol (naravno da se ne ponosim time), ne znaci da sam ista manje inteligentan od tebe koji si proveo dane i noci za knjigom pa naucio....ajde da vise ne laprdamo gluposti preko foruma, videcemo se kad budemo bili na pregledima.....;) e, da, ovaj decko sto je teofilos pisao o njemu, Marko Popov...Znaci ne verujem, decko je bio aj da ne kazem debeo ali elegantno popunjen, sad se decko prepolovio ! neverovatno koliko je smrsao.....Eto sta znace vezbe.....

kod psihijatra ce biti cupavo, znaci covek ce da nas provocira, ispituje, nema sta nam nece raditi...nesmes ni da zucnes ! mog caleta su tako odbili....prijavio se on, prosao lekarske, dosao kod psihijatra i samo sto ga nije mlatnuo onom stolicom ! znaci samo mu napise : dijagnoza nervozan......

Ja sam potpuno opusten, sad da vezbam mesec pred ispite, smesno.

Ne znam ko je bio plivac 1 godinu i kaze da je zdrav, decko dragi, kod njih zdrav znaci ZDRAV. Ja sam trenirao rukomet 2 g, u najjacem klubu Srbije, 2 godine basket, godinu karatre (nikakve vajde od toga). 75%-80% kandidata otpadne na zdravstvenom. NIKO nije siguran. Naci ce ti neku sitnicu, moci ces da ides na olimpijadu al ne mozes biti oficir, iako ti to nikad nece smetati.

Skazi, necu nista da ti kazem sem da malo spustis loptu na zemlju, ne moras se brinuti za fizicki test, ali on je i najnebitniji. Brini se za zdravstveni! iq test, psiho test. Ja sa svojim uspesima imam mnogo vece sanse od tebe (iq cu razvaliti, prvak zemlje u matematici, poslednje 2 godine na drzavnim iz fizike, informatike, matematike, idem u matematicko odeljenje gde sam verovato najinteligentniji, skola mi je superteska pa ce mi biti lakse u srednjoj... Fizicki mozda malo ispod proseka ali se mogu napucati za 4 meseca tamo. Psihologa cu lako. Visok 198 cm tezak 89 kg)
To je tacno...ja sam bio na nekim testovima inteligencije i trebao sam da idem ui neku posebnu skolu za talente...Mrzelo me je da se cimam do centra grada svake subote(takodje i zbog treninga)Ti si visi od nekih basketasha..od vecine njih tacnije.....
Ja se josh razmisljam za VOGI...

IZVINJAVAM SE skazi-u,sve o cemu sam pricao upuceno je ovom Max ili kako se vec zove "ekstrainteligentan tip"...
i jos nesto, za razliku od vecine ja ne bubam napamet,imam druga u razredu koji uci po 3-4h dnevno,ee to ti je pacenik... a ja ga stalno spustam na zemlju pred nastavnicima,a imam jos jednog druga koji je isto streber,a mama mu radi u skoli,i obecao sam mu da cu ga uhvatiti posle osnovne da nadoknadim sve ono ,za sta je on imao prednost :D

Poslednja izmena:
Ljudi moji kako vas nije sramota da se ovako prepucavate ko je bolji. Takvo ponašanje treba da OSTANE IZA NAS .Ono što me najviše privuklo kod Vogija je baš drugarstvo. Bilo bi najlepše da nas sve prime, i ništa nam neće pomoći ovakvo ponašanje.

imas pravo... nemam ja vremena za ove prepirke,tu sam dosao da se raspitujem za VOGI...
sto se mene tice nema prepirke,nece je ni biti (nadam se)...;)

Hm.Meni je rečeno da 21. i 22. u NS idem na proveru zdravstvenih sposobnosti.Kasnije,ako prođem idem u BG na proveru psihofizičkih sposobnosti.
I da,sramota je prepucavati se ko je spremniji.Ovaj skazi94 misli da ako može da uradi 10 zgibova da će sutra postati general.

Hm.Meni je rečeno da 21. i 22. u NS idem na proveru zdravstvenih sposobnosti.Kasnije,ako prođem idem u BG na proveru psihofizičkih sposobnosti.
I da,sramota je prepucavati se ko je spremniji.Ovaj skazi94 misli da ako može da uradi 10 zgibova da će sutra postati general.

Tako je neko nemoze ni jedan pa mozda proce.ali ja mislim da to i nije toliko vazno kao sto su vazni ostali testovi.Zar ne?

.

:whistling:

BOSKO....ae smiri se decko molim te procitaj malo bolje sta sam napisao pa onda komentarisi.....nit sam rekao da sam ispred vas po icemu (kao neki), nit sam nekoga prvi napadao, omalovazavao ili nesto slicno....znaci svi ste rekli neke svoje prednosti i mane, pa tako i ja....znaci nisam dosao ovde da se raspravljam niti da mene neko ovde omalovazava....voleo bih kada bi smo svi upisali i bili tamo drugovi ali ako se nastavi ovako tesko....ja se isljucujem iz ovog foruma, ako mi nesto bude trebalo pitacu teofilosa preko PM i ako nesto saznam napisacu...ostale teme u qrcenju me ne zanimaju tako da pozz momci i srecno....;)

BOSKO....ae smiri se decko molim te procitaj malo bolje sta sam napisao pa onda komentarisi.....nit sam rekao da sam ispred vas po icemu (kao neki), nit sam nekoga prvi napadao, omalovazavao ili nesto slicno....znaci svi ste rekli neke svoje prednosti i mane, pa tako i ja....znaci nisam dosao ovde da se raspravljam niti da mene neko ovde omalovazava....voleo bih kada bi smo svi upisali i bili tamo drugovi ali ako se nastavi ovako tesko....ja se isljucujem iz ovog foruma, ako mi nesto bude trebalo pitacu teofilosa preko PM i ako nesto saznam napisacu...ostale teme u qrcenju me ne zanimaju tako da pozz momci i srecno....;)

mislim da nemas razloga da se ljutis ili da se ovako javno raspravljate.sta ako jednog dana budete drugari(mozda u istoj sobi)......:P

aco94bg jel znas nesto o psiho testu.i koliko mozes zgibova?:)

Па не знам тачно,али сам пре неки дан у школи радио ја мислом да је био психо тест,па то су ти питања на које одговараш са да и не....на пример да ли имаш трему пред неки важан догађај за тебе.....и тако даље не могу сад да се сетим још неког примера,а згибове нисам одавно радио али ја мислим да могу око четри пет.....

Nisam ni ja dosao da se svadjam (niti se svadjam,MAX je prvi poceo time sto je govorio kako je on super inteligentan i kako ce nas sve oduvati-mene licno nije uvredio,ali nikada nisam niti cu ikada trepeti nesto tako da neko folira i time provocira druge)...- bez uvrede,tako ja to vidim,a ako ti nije to bila namera,onda izvini...i necu vise da se prepiremo oko toga... sve je OK !!!

Ajde momci svima vam sretno bilo,neka najbolji prodju...

a i neko od vas je rekao da neko ne zna da uradi 2 zgiba pa prodje - i TO je TACNO,nemoras ti biti neki nabildani dasa,dovoljno je da si zdrav,da si pametan,i da si psihicki stabilan,ali i fizicko je vazno...ali to mozes i tamo da steknes,samo ne da odes u BG i nemozes da uradis sklek,ajd barem na tome da poradimo,ja sam vec krenuo...polako ima jos mesec dana,ali svaki dan sklekova:trbusnjaka:cucnjeva = 20:40:40... i malo predvece da trcite koji krug po kraju i to je nadam se dovoljno ...

Poslednja izmena:
Ja kad sam čitao celu temu od stranice do stranice,ovi što su završili VOGI rekli su da je neki Debeli Džo,koji nikad nije mogao da uradi ni dva zgiba,postao oficir.Pa vi vidite....
Ma prođeš li zdravstveno i psihički,upisan si u VOGI.

I da,kao što je neko napisao,kakvi zgibovi trebaju? Ima dve vrste zgibova(ne znam kako bih opisao,ali pretpostavljam da se razumemo)

Poslednja izmena:

Back