Gugutka94_SU
Početnik
- Poruka
- 33
Ja sam potpuno opusten, sad da vezbam mesec pred ispite, smesno.
Ne znam ko je bio plivac 1 godinu i kaze da je zdrav, decko dragi, kod njih zdrav znaci ZDRAV. Ja sam trenirao rukomet 2 g, u najjacem klubu Srbije, 2 godine basket, godinu karatre (nikakve vajde od toga). 75%-80% kandidata otpadne na zdravstvenom. NIKO nije siguran. Naci ce ti neku sitnicu, moci ces da ides na olimpijadu al ne mozes biti oficir, iako ti to nikad nece smetati.
Skazi, necu nista da ti kazem sem da malo spustis loptu na zemlju, ne moras se brinuti za fizicki test, ali on je i najnebitniji. Brini se za zdravstveni! iq test, psiho test. Ja sa svojim uspesima imam mnogo vece sanse od tebe (iq cu razvaliti, prvak zemlje u matematici, poslednje 2 godine na drzavnim iz fizike, informatike, matematike, idem u matematicko odeljenje gde sam verovato najinteligentniji, skola mi je superteska pa ce mi biti lakse u srednjoj... Fizicki mozda malo ispod proseka ali se mogu napucati za 4 meseca tamo. Psihologa cu lako. Visok 198 cm tezak 89 kg)
Pa drago mi je sto si toliko samouveren,al spusti i ti loptu...sve je to lepo kako ti nama opisujes svoje sposobnosti,ali to sve pokazi njima na testovima... al pazi,imam druga iz razreda koji je na okruznom sve likove iz matematicke skole oduvao i 1.je mesto bio...
1.imaju prednost odlikasi... (mi),ali ako mi puknemo na zdravstvenom zamenice nas sa vama ostalima,a ona nek vam je sa srecom... a i nemojte da se razocarate ako vas odbiju,nije to smak sveta,pa vi upisite obicnu gimnaziju pa ih oduvajte na prijemnom za VA!!!
fizicki test je najmanje vazan,to ti skoro ni ne treba...ajd da im uradis 10 sklekova dovoljno je... ali psihicki test ce biti zanimljiv,stave ti slusalice na kojima pustaju zvukove detonacije,vristanje,tenkovi,mitraljezi - i dok ti sve to slusas na slusalicama moras da radis zadatke iz matematika = cuo sam da je ovako pre bilo,a sad ne znam... i dzabe sto neko mozda super inteligentan kada se boji da ode od kuce,ili u internatu pocne da pada u depresiju...nista...
SRECNO SVIMA! i NEKA NAJBOLJI PRODJU !!!