Vojna gimnazija u Beogradu...

Nebi da ispadnem glup ali ako sam dobro shvatio mi radimo prijemni pre svih ostalih pa cemo ako ne prodjemo raditi prijemni koji smo vec radili. Jeesam dobro shvatio?

Ја мислим да је тако али што је најгоре ја сам негде чуо да радимо оба пријемна и ако прођемо у војну гимназију,али цтварно не знам да ли је то истина.

Moram samo da pitam teofilosa da ako moze da mi odgovori na par pitanja:)
1.Ucenici koji zive u beogradu da li moraju da zive u internatu?
2.Koliko je tezak i rigorozan test izdrzljivosti
3.Je li prijemni(srpski matematika) slican kao ovaj za ostale skole
4.Da li ste Vi u komisiji ili radite u skoli(izvinite na pitanju :))

hvala unapred...

Помаже Бог свим осмацима члановима овог воги форума! Опростите, врло радо ћу вам све помоћи и одговорити, само сам у великој гужви па не постизавам...
Дакле...
1. Сви ученици па и београђани су у интернату
2. Ако сте просечни младићи са просечном физичком спремом ништа не брините око физичке провере, једино мало вежбајте згибове да урадите бар 2
3. пријемни срп и мата је исти из оне званичне збирке
4. ја немам никакве везе са пријемом кандидата ја сам профа у редовној изборној настави, али опробајте се поштено у овоме без пречица јер то је једини частан пут зар не?
поздрав!

Teofilos,hteo sam da te pitam nesto...posto ja nisam sasvim odustao od vojne,slusao sam na Avali jutros o akademiji i vogiju...onaj oficir,ili sta je vec je rekao da je sve isto kada polazes za akademiju iz civilstva i kada dolazis iz vojne gimnazije...po meni to nije fer...da li je to tacno,ako ne,da li ima bar neka razlika?

Драги пријатељу,

за сада је тако. За Војну академију сви кандидати полажу исте тестове. Па ком обојци ком опанци!

Узгред, све форумаше бг осмаке позивам у недељу 29. марта у храм Св. Архангела Гаврила у Хумској улици код Партизановог стадиона на Литургију са почетком у 9:00(пазите сат се мења) како би се дружили са мојим ђацима 1. разред вогија, мало обишли интернат и мало се спортски такмичили са њима. Питајте родитеље па ми приватним имејлом јавите да знам. Поздрав!!!

e ovako. sto se tice prepisa ocena. razredni staresina ispisuje svedocanstvo za 5.6. i 7. razred, a za prvo polugodiste 8. treba da sam napise prepisku ocena. samo tako kazete razrednom staresini, zna on sta to znaci. ovi iz VOGI su rekli da se ne pise svedocansvo za prvo polugodiste 8., jer to po zakonu nije dozvoljeno. po zakonu se svedocanstva pisu za kraj godine, a ne za polugodista. pripazite na to!!
pozz :D:D:D:D

Помаже Бог свим осмацима члановима овог воги форума! Опростите, врло радо ћу вам све помоћи и одговорити, само сам у великој гужви па не постизавам...
Дакле...
2. Ако сте просечни младићи са просечном физичком спремом ништа не брините око физичке провере, једино мало вежбајте згибове да урадите бар 2
4. ја немам никакве везе са пријемом кандидата ја сам профа у редовној изборној настави, али опробајте се поштено у овоме без пречица јер то је једини частан пут зар не?
поздрав!

Јел ме неће примити ако не урадим згибове, не могу ни један

Аха:),ја сам 4-5 из НС,а има их сигурно још,хехе,Жаркова,Лиман...ти?

Ма ја сам из каћа али идем у јовину. Знаш као и Пеђа Ковачевић и Оља Томашевић, Марко Гостовић. Биће гужва, из Каћа нас 3, а из школе 2. Овом приликом желим да пожелим срећу прво себи, а потом свима осталима!

e ovako ljudi.konkurisao sam za vojnu gimnaziju.zanima me da li će to što imam bronhitis uticati na to da me ne prime.inače 95-o sam godište,idem u školu sa generacijom 94.sad,čuo sam nešto za odnos visina/težina.rekao bih da tu neće biti problema,visok sam 186,a težak 78kg...i tako...pa mi odg na pitanje pls...
pozz

Драги пријатељу,

за сада је тако. За Војну академију сви кандидати полажу исте тестове. Па ком обојци ком опанци!

Znaci,ucenici vojne gimnazije nemaju nikakve prednosti?To nije fer,moze da dodje neki buzdovan,kome ce tata sve da sredi,a neko ko se mucio u v.gimnaziji ce da izvisi zbog toga...

Дакле...
поздрав!

zahvaljijem!!!! mogu bar 5 :)

Zdravo svima :)
Da li neko zna da li postoji Vojna gimnazija za devojke?
Mene to jakooo zanima, i zaista bih volela to da upisem, ali nisam informisana ni malo u vezi te skole.
Postoji li mogucnost da ja posle te gimnazije upisem nesto drugo sem Vojne akademije, kao na primer zurnalistiku, psihologiju itd..Jeste, da ne nema pameti sa tim, alii eto u slucaju da mi se ne dopadne vojna gimn.
Mooolim Vas, odgovorite mi :) Unapred zahvalna.

e ovako ljudi.konkurisao sam za vojnu gimnaziju.zanima me da li će to što imam bronhitis uticati na to da me ne prime.inače 95-o sam godište,idem u školu sa generacijom 94.sad,čuo sam nešto za odnos visina/težina.rekao bih da tu neće biti problema,visok sam 186,a težak 78kg...i tako...pa mi odg na pitanje pls...
pozz

не брини,само напред

Узгред, све форумаше бг осмаке позивам у недељу 29. марта у храм Св. Архангела Гаврила у Хумској улици код Партизановог стадиона на Литургију са почетком у 9:00(пазите сат се мења) како би се дружили са мојим ђацима 1. разред вогија, мало обишли интернат и мало се спортски такмичили са њима. Питајте родитеље па ми приватним имејлом јавите да знам. Поздрав!!!

Ko dolazi?

CAO MOMCI IMAM PAR PITANJA ZA VAS. JA SAM RODITELJ I PITAM VAS U VEZI SKOLE ZA MOG SINA KOJI JE POKAZIVAO INTERESOVANJE ZA MUZIKU I POCEO JE DA UCI DA SVIRA I ODLICNO MU IDE I VOLI MUZIKU ALI IZ CISTA MIRA PRE PAR DANA ME JE SOKIRAO IZJAVOM DA BI VOLEO DA POHADJA VOJNU SKOLU ILI AKADEMIJU PA ME ZANIMA POSTO JE ON VEC U PRVOM RAZREDU SREDNJE SKOLE ZA MASINSKOG TEHNICARA ZA KOMPJUTERSKO UPRAVLJANJE,DALI ON MOZE DA UPISE VOJNU GIMNAZIJU ILI PAK KADA ZAVRSI OVU SREDNJU SKOLU DA ONDA UPISE VOJNU AKADEMIJU I KAKO TO SVE FUNKCIONISE.HVALA VAM SVIMA UNAPRED NA NEKIM KORISNIM INFORMACIJAMA.POZDRAV IZ KRAGUJEVCA

Zdravo svima :)
Da li neko zna da li postoji Vojna gimnazija za devojke?
Mene to jakooo zanima, i zaista bih volela to da upisem, ali nisam informisana ni malo u vezi te skole.
Postoji li mogucnost da ja posle te gimnazije upisem nesto drugo sem Vojne akademije, kao na primer zurnalistiku, psihologiju itd..Jeste, da ne nema pameti sa tim, alii eto u slucaju da mi se ne dopadne vojna gimn.
Mooolim Vas, odgovorite mi :) Unapred zahvalna.

Zao mi je ali postoji samo jedna Vojna gimnazija u srbiji i ne prima devojke...Razmatraju da za par godina uvedu i zensko odeljenje....

Back