Vojna gimnazija u Beogradu...

brate ja nisam socijalni slucaj i iz cistog patriotizma sam hteo da se prijavim za VOGI ali kao i svud svako hvali svog konja sve je u skoli super ali posle toga LIBAN AVGANINSTA TURKMEMINSTAN IRAK IRAN razumes bas mene briga i za Kurde i za Mudzahedine i za Amere ja volim samo svoju zemlju i odo ja u politiku :bye:

ако останеш одан земљи имаш мој глас на изборима

Nemam vremena da citam sve postove pa ne znam je li se ko javljao po ovoj temi. Ja sam pocetkom osamdesetih godina proveo jednu godinu u Vojnoj gimnaziji. Mislim da je to bila 13 klasa. Bio sam u Drugom odeljenju. Nacelnik klase je bio kapetan Franjo Ekart a razredna Tabor Tatjana. Ima li prezivelih iz ove klase????? I, seca li se neko ko je tada predavao srpskohrvatski jezik i knjizevnost????

brate ja nisam socijalni slucaj i iz cistog patriotizma sam hteo da se prijavim za VOGI ali kao i svud svako hvali svog konja sve je u skoli super ali posle toga LIBAN AVGANINSTA TURKMEMINSTAN IRAK IRAN razumes bas mene briga i za Kurde i za Mudzahedine i za Amere ja volim samo svoju zemlju i odo ja u politiku :bye:

Idi bre covece,da nadje politiku,vidis valjda kakvo je rasulo????????????:rtfm:

Odličan, ali vučem jednu četvorku iz matematike kod razrednog. Odem na školsko takmičenje prođem na opštinsko i opet mi iz usmenog daje četvorku. I obožava da obara đake.... Ali nije bitno, ne žalim se bar sam naučio da učim matematiku

Мене газе оцене али имам диплому са државног из мате и не идем у обичну основну, оће ми то помоћи пошто имам више критеријуме тамо, ја нећу имати проблема у средњој са учењем

Мене газе оцене али имам диплому са државног из мате и не идем у обичну основну, оће ми то помоћи пошто имам више критеријуме тамо, ја нећу имати проблема у средњој са учењем

Па у какву ти школу идеш ако кажеш да није обична.

pa verovatno privatna....

Ма није приватна, него је , као у математицкој гимназији у београду, математичка одељења основаца, то сад има и у новом саду, стим што су нам ѕа математику профе ладовина али нас гањају на хемији и српском

kad ce taj konkurs za vojnu gimnaziju???trebaju mu inf o skoli>????hvala u napred

Само ми једно објасни, одлучио си да идеш у војску, у коју се тешко улази а још теже излази, а немаш никакве информације. Играш се животом!
Ако ти требају информације:
1) Прочитај прво све редом на сајтовима војне гимназије и академије(једном ћеш и на академију, па да знаш шта те чека, немој да прескачеш стране свугде се надје нешто паметно) (не знам сад тачно адресе, укуцај у гуглу, не можеш промашити).
2) Прочитај барем последњих 15 страна форума (ако те толико мрзи да читаш, како ћеш 9 година да се школујеш у најзајебанијим условима).
3)После питај ако ти нешто није јасно. мој: е-маил (мсн)'- maksim.kac.94@gmail.com
facebook =Maksim Lalic. или ме просто питај овде.
4) Погледај и на рстарици форум о академији, пуно је краћи од овога и доста је добро објашњено шта те тамо чека.
5) Можда ти нисам сада пуно помогао али си и ти неозбиљан. Кад све одрадиш што мсам ти рекао имаћемо о чему да причамо

Ма није приватна, него је , као у математицкој гимназији у београду, математичка одељења основаца, то сад има и у новом саду, стим што су нам ѕа математику профе ладовина али нас гањају на хемији и српском

И да, пошто имам успехе на такмичењима, ваљда имам неке олакшице, ко зна

Back