Vojna gimnazija u Beogradu...

Поздрав људи.
Сад сам 7. разред,па сам мислио да следеће године покушам да конкуришем за ВГ.
Одличан сам ђак,само ме интересује колико је детаљан лекараски преглед.
Пошто ноисм сочива.Па ме интересује да ли је то довољан разлог да ме одбију?

Поздрав људи.
Сад сам 7. разред,па сам мислио да следеће године покушам да конкуришем за ВГ.
Одличан сам ђак,само ме интересује колико је детаљан лекараски преглед.
Пошто ноисм сочива.Па ме интересује да ли је то довољан разлог да ме одбију?
Зависи какав проблем имаш с очима и колика ти је диоптрија. :)

Зависи какав проблем имаш с очима и колика ти је диоптрија. :)
Па само кратковидост,а диоптрија -2.5 и -1.75.
Ако идеш у ВГ,има ли тамо ученика са сличним проблемом?
Исплати ли ми се да конкуришем или немам шансе са таквом диоптријом?

Па само кратковидост,а диоптрија -2.5 и -1.75.
Ако идеш у ВГ,има ли тамо ученика са сличним проблемом?
Исплати ли ми се да конкуришем или немам шансе са таквом диоптријом?

Не идем у ВГ(бар за сад), ал има таквих, само не знам да ли са толиком диоптријом.Не знам, пробај па ћеш видети, ништа те не кошта. ;)

Не идем у ВГ(бар за сад), ал има таквих, само не знам да ли са толиком диоптријом.Не знам, пробај па ћеш видети, ништа те не кошта. ;)
Хвала.
Него,јел негде писано на овој теми како изгледа пријемни?
Оно од А до Ш баш.Пробаћу да прегледам тему и сајт ВГ.

Хвала.
Него,јел негде писано на овој теми како изгледа пријемни?
Оно од А до Ш баш.Пробаћу да прегледам тему и сајт ВГ.
Има овде на форуму, ал то је од раније, сад је мало измењено.Ако имаш ФБ уђи овде https://www.facebook.com/groups/10623226745/ .Ту има оних који хоће у ВГ, има неких који су сад тамо.Овамо ћемо ти све лепо објаснити! ;)

Caoo svima 1998 sam godiste pa me zanima me dali mogu da upisem VG u V razredu proso sam 4.98 u VI 3.97 sedmi cu 4 i nesto a Osi Odlican....iz vladanja imam 5 u svih 7 razreda.....fizicki sam zdrav hvala bogu treniram fudbal 4god..pa ako moze neko da mi kaze dali cu moci da upadnem u VG!!!!.Hvala u Napred!!...:worth:

Caoo svima 1998 sam godiste pa me zanima me dali mogu da upisem VG u V razredu proso sam 4.98 u VI 3.97 sedmi cu 4 i nesto a Osi Odlican....iz vladanja imam 5 u svih 7 razreda.....fizicki sam zdrav hvala bogu treniram fudbal 4god..pa ako moze neko da mi kaze dali cu moci da upadnem u VG!!!!.Hvala u Napred!!...:worth:

Нико ти не може рећи да ли ћеш упасти.Нећеш сазнати док не пробаш! ;)

Видим да се овај форум више не употребљава, сви су прешли на ФБ. Али ево ако неко није видео на ФБ-у, ово су резултати, 150 иде на даља тестирања. http://www.gimnazija.mod.gov.rs/sr/dokumenti/selekcija/kriterijumi-1.pdf

Idemo Stevanko dalje ! Sad ide ono najteze... jeste da sam ja bezveze pokvario broj bodova, ali nije toliko lose... pa se nadam Bogu :)

Back