Dusho
Početnik
- Poruka
- 18
OK, hvala nadam se da se vidimo od septembra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, borba jer je to moja prevelika zelja, iz cele srbije izabrace 70 kandidata, a to je surovo malo, prosle godine je bilo 120 ! 50 kandidata manje.биће жестоко...прве најаве кажу 70...борите се...
Ако ти овде нико не одговори, покушај овде. https://www.facebook.com/groups/10623226745/ Овде су окупљени неки момци који такође хоће у ВГ, а има и неких који су већ тамо!Ovako, ja sam 97 dolazim iz Nisa i prikupio sam sve papire za konkurisanje. Sutra idem u regionalni centar MO da se prijavim. Ja msm da sam zdrav, mozda mi malo kriva kicma, ostalih problema nemam. U osnovnoj sam bio odlican sa 5,00 sem polugodja VIII tu sam bio 4,93. Fizicki sam sposoban, nisam neki streber smotani. Otac mi je Major u penziji, i nikakav pritisak na mene nije vrsio da (ne)upisem VG. Ukoliko upadnem, trudicu se da bar odlican polazem ne mora sa svim peticama. Zanima me sledece: sta sve gledaju kod doktora?, kakvi su psiho-fizicki testovi?, kojih ste vi 7 vezbi fizickih vezbi polagali?, da li moze na 1 ili 2 vezbe da se padne?, da li su za sve kandidate vezbe iste? i koliko se prima ucenika? Posto sam ja cuo 120 a ovde pisete 70.
Ne mogu da gledam 150 stranica, pa ako mozete odgovorite mi na ova pitanja.