stevanko14
Obećava
- Poruka
- 52
Inace ja sam iz vesca u vojvodini....Da li mi iz vojvodine idemo u Novi Sad na preglede????
Ја мислим да је тако, ви из Војводине идете у Нови Сад, а ми с југа идемо у Ниш, ваљда.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace ja sam iz vesca u vojvodini....Da li mi iz vojvodine idemo u Novi Sad na preglede????
Ok momci sve vas razumem ,ali nemorate toliko da se opterecujete .....axaxxaxaxa OmG ne mogu da verujem isti kao vi sam bio prosle godine a evo sutra u internat ajde momci zelim vam srecu ............ i zapamtite nije bitno da li cete pobediti ili izgubiti bino je da se BOriTE!!!! samo hrabro aj salute !!! odo ja u moje horizonte xaxalol
Jedino to volim i spemam se.. ali videcemopozdrav
Млади кандидати/колеге,питајте шта вас интересује,радо ћу вам одговорити!
Nicke123....Mozes li mi reci sve o zdravstvenom pregledu....znaci postupak kako se sta radi sta god se pregleda ili koje god analize se rade navedi u textu kako ti sta rade gde ti rade.....itd,itd......
Hvala unapred....
Pozzzzz....![]()
99% неће. Али покушај да савладаш из геометрије оно што нисте радили, за свеки случај.
У условима за пријем није дато које треба бити годиште, пише само да мораш имати завршене све разреде основне школе, тачније 5,6,7 и 8. разред.Ја мислим да ти то неће бити проблем.Pozdrav svima!!! i upisanima i ne upisanima jer ove godine i ja ulazim u isti krug!!!!! Zavrsavam osmogodisnju skolu ali sam 1998.pa me zanima da li ce to biti preblem? Oni u konkursu naglasavaju godiste i plasim se da ne budem morao cekati sledecu godinu!!!!! Sve ostalo sam pripremio(potebnu dokumentaciju)a i zbirke obe sam vec presao!!! Odlicen sam ucenik,sportista(trenirem karate) i nadam se da ni godiste nece pomutiti planove!!!! Nadam se da cemo se videti,pozdrav svim!!!!!