Vojna gimnazija u Beogradu...

Ok momci sve vas razumem ,ali nemorate toliko da se opterecujete .....axaxxaxaxa OmG ne mogu da verujem isti kao vi sam bio prosle godine a evo sutra u internat ajde momci zelim vam srecu ............ i zapamtite nije bitno da li cete pobediti ili izgubiti bino je da se BOriTE!!!! samo hrabro aj salute !!! odo ja u moje horizonte xaxa :D lol

Ok momci sve vas razumem ,ali nemorate toliko da se opterecujete .....axaxxaxaxa OmG ne mogu da verujem isti kao vi sam bio prosle godine a evo sutra u internat ajde momci zelim vam srecu ............ i zapamtite nije bitno da li cete pobediti ili izgubiti bino je da se BOriTE!!!! samo hrabro aj salute !!! odo ja u moje horizonte xaxa :D lol

Епа хвала ти брате, срећан пут, па ако Бог да да се упознамо августа!

E ovako.. 97 sam godiste i jos malo je ostalo do konkursa brine me lekarski imao sam 2 operacije od kojih nemam nikakvih posledica 1. je bruh, a 2. medijalna cista vrata (neverujem da znate nesto o tome) vidim da se trazi dlaka u jajetu kako bi te odbacili. Ako moze neko da mi kaze nesto o tome i da li ima potrebe za brigom :)

Nicke123....Mozes li mi reci sve o zdravstvenom pregledu....znaci postupak kako se sta radi sta god se pregleda ili koje god analize se rade navedi u textu kako ti sta rade gde ti rade.....itd,itd......
Hvala unapred....:D

Pozzzzz....:D

Овако, да не дужим. Ићи ћеш на прегледе код 7-8 доктора,најбитнији ти је преглед рецимо код офтамолога,ту је највише кандидата оборено. Или на пример ако си се родио са неким већим проблемом,то би могао да буде проблем. Углавном ништа страшно,већина прође.

P.S. Пази шта уносиш у себе неколико дана пре здравственог,због крви.

Pozdrav svima!!! i upisanima i ne upisanima jer ove godine i ja ulazim u isti krug!!!!! Zavrsavam osmogodisnju skolu ali sam 1998.pa me zanima da li ce to biti preblem? Oni u konkursu naglasavaju godiste i plasim se da ne budem morao cekati sledecu godinu!!!!! Sve ostalo sam pripremio(potebnu dokumentaciju)a i zbirke obe sam vec presao!!! Odlicen sam ucenik,sportista(trenirem karate) i nadam se da ni godiste nece pomutiti planove!!!! Nadam se da cemo se videti,pozdrav svim!!!!!

Pozdrav svima!!! i upisanima i ne upisanima jer ove godine i ja ulazim u isti krug!!!!! Zavrsavam osmogodisnju skolu ali sam 1998.pa me zanima da li ce to biti preblem? Oni u konkursu naglasavaju godiste i plasim se da ne budem morao cekati sledecu godinu!!!!! Sve ostalo sam pripremio(potebnu dokumentaciju)a i zbirke obe sam vec presao!!! Odlicen sam ucenik,sportista(trenirem karate) i nadam se da ni godiste nece pomutiti planove!!!! Nadam se da cemo se videti,pozdrav svim!!!!!
У условима за пријем није дато које треба бити годиште, пише само да мораш имати завршене све разреде основне школе, тачније 5,6,7 и 8. разред.Ја мислим да ти то неће бити проблем. z:poz:

Back