E LJUDI UPRAVO SAM DOBIO POZIV IZ VOJNOG ODSEKA
U CETVRTAK IDEM NA LEKARSKI PREGLED(SISTEMATSKI)
Au ***, ne s**i da vec zovu, pa, ono, srecno, ali ocekivao sam da to bude malo kasnije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E LJUDI UPRAVO SAM DOBIO POZIV IZ VOJNOG ODSEKA
U CETVRTAK IDEM NA LEKARSKI PREGLED(SISTEMATSKI)
pametno...a i mislim puno toga se treba odreci,izlasci slobodno vreme, mislim u periodu od 15-18 nam je to najpotrebnije....a i ja sam resio tako necu na Vogi al na Akademij 100%
Imas Facebook??
Au ***, ne s**i da vec zovu, pa, ono, srecno, ali ocekivao sam da to bude malo kasnije...
uh dobro je ja se utripovo da nece da me prime zbog toka....koje si godiste...poz
i gde mozemo da nabavimo te zbirke....na sajtu vojne gimnazije pised da ce 50% zadataka biti isti ko iz zbirke 25% sa promenjenim brojkama i 25% slicni kao i u zbirci pa me interesuje gde moze da se nabavi zbirka i koja je to zbirka....pozz
Имам...Стефан Тодоровић...ћиорилицом куцај...![]()
Имам...Стефан Тодоровић...ћиорилицом куцај...![]()
uh dobro je ja se utripovo da nece da me prime zbog toka....koje si godiste...poz
i gde mozemo da nabavimo te zbirke....na sajtu vojne gimnazije pised da ce 50% zadataka biti isti ko iz zbirke 25% sa promenjenim brojkama i 25% slicni kao i u zbirci pa me interesuje gde moze da se nabavi zbirka i koja je to zbirka....pozz
nece da otvori linkove
E pa ljudi konkurisao sam ... dobio poziv za lekarski..sta je tu je koliko smo uradili uradili smo sad nam treba samo jedna stvar SRECA zelim svakom sve naj i od srca bih voleo da mi sa foruma (96) budemo u istoj klasi SAMO HRABRO
![]()
Желим вам срећу момци...требаће вам!!!само напред
![]()
sretno brate....samo opusteno i bice sve oke![]()
ljudi vidim neprica se mnogo u zadnje vreme jel neko bio na lekarskim sta ima novo????
role aleksa bk i njegova grupa idu na psiho matis srpski i fizicko 16.. ja idem na lekarski ali to nije onaj pravi nego obican sistematski sutra u vmc pa verovatno na 3 4 dana oko 20.2 i tako