Pa pricaj kako je bilo !?![]()
Kazi sta te zanima,od nas 27., 8 je otpalo (6 na psihotestu,1 zbog sociva, i jedan zbog EKG), inace ja sam sve proso i bio sam najbolji u grupi, imao sam 96 poena od 100.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pricaj kako je bilo !?![]()
Kazi sta te zanima,od nas 27., 8 je otpalo (6 na psihotestu,1 zbog sociva, i jedan zbog EKG), inace ja sam sve proso i bio sam najbolji u grupi, imao sam 96 poena od 100.
ma imam face,zovem se Stefan Kovarbasic
inace ja sam iz petrovca na mlavi,to je kod Pozarevca , polagao sam i matu i srpski,i ukupno imao 36 poena , i iz skole 60, to je ukupno 96....XD
Ljudi, ja sam pao na matisu, verovatno,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ali 100% idem u vazduhoplovnu ima super smerova, i doosta sam se raspito o skoli..
Pozdrav svima i srecno!
![]()
E a kakva je ta vazduhoplovna ???
Koji si ti smer i jer to ne polazes ovako kao za VOGI nego polazes normalan prijemni pa na listu zelja upisujes? E i koji je najbolji smer?
ja sam tehnicar vazdusnog saobracaja...polaze se prijamni kao i za ostale srednje skole...pa najbolji je ovaj moj smer s tim sto nisu losi ni tehnicar vazdusnog saobracaja za bezbednost ili tehnicar vazdusnog saobracaja za spasavanje...i nisu tolko teski kao npr avio tehnicar koji je ja msm najtezi smer a ne treba puno bodova
inace ja sam iz petrovca na mlavi,to je kod Pozarevca , polagao sam i matu i srpski,i ukupno imao 36 poena , i iz skole 60, to je ukupno 96....XD
a gde je ta skola, jer se isto zivi u internatu i to ?
to mi je drago da cujem msm ovo da ces vazduhoplovnu...![]()
Ja cu verovatno smer za spasavanje, upucen sam dosta i raspitivao sam se..![]()
e super,javi mi obavezno ako budes upisao..jel imas ti fejs
ja u utorak u Beograd na prijemni..Jel moze neko da mi kaze kako je bilo na prijemnom?..jel bilo tesko..?..jesu bili razl testovi?..ili su testovi za sve grupe iste?