E ljudi reko mi je Skazi da napisem u njegovo ime da nije prosao,i de je njegov drug imao isto bodova kao i Max,on ne moze nesto da se uloguje,tako da znate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajde malo da skrenemo s teme,da predjemo na malo vedrije a ne na to ko je proso ko nije,e pa ljudi ima li kakvih devojki kod vas kod mene u poslednje vreme nesto mrtva zona,a kod vas???

imamo tamo kompijutere, skoro su kupljeni!!!

Ja sam i Zemuna...Iz kog si dela Beograda...
E ovako skola je teska i ozbiljna,mnogo se trazi znanja matematike,pa zato uglavnom i traze odlicne djake,a internat ti se nalazi odmah pored partizanovog stadiona,lepa zgrada,pored nje imas dosta terena za fudbal i kosarku i u sklopu internata ti je sportski centar sa fiskulturnom salom koja je ogromna,ako te jos n esto interesuje samo pitaj

Ja sam i Zemuna...
U konkursu ne pise da treba najmanje 4 tako da mislim ja znam matu al mi kontrolni ne idu tako da imam problema sa njom... Dal to stvara neki problem?
![]()
znaci ako dobro uradim prijemni 90 posto prolazim pored psihe i fizickog testa?????Imas facebook?nije to nikakav problem sve ti zavisi od prijemnog kako ga uradis

znaci ako dobro uradim prijemni 90 posto prolazim pored psihe i fizickog testa?????Imas facebook?
sto ti nesi primljen gde si pao???![]()

Pa koliko si zadataka uradio???tj bodova???nisam sjebao me prijemni

STA JE OVO SAMO JA I ACA....![]()
STA JE OVO SAMO JA I ACA....![]()