Vojna gimnazija u Beogradu...

E a tebi sad lako da nam tako govoris a seti se kako je tebi bilo prosle godine u ovo vreme. I kako je u skoli? Jesi li u vogiju ili negde drugde Aco?

nisam u vogiju,malo sam osvojio poena na prijemnom,zato vam i kazem da se dobro spremite za prijemni,jer pored velike zelje morate prijemni dobro da uradite,to vam govorim iz licnog iskustva ja sam prvi ovde na forumu od 94 generacije i imao sam preveliku zelju da upisem vogi a onda je dosao prijemni i nisam se dobro spremio i eto sad nisam u vogiju,veliki je to bio udarac za mene jer nesto sto zelis dve godine i svaki dan pricas o tome odjedanput padne u vodu tolko od mene

da...tako je.Pa gde si ti Aco,nema te nesto..?Dodouse,nema ni ostalih.Kako je u skoli?Jesi li zadovoljan?

pa skola obaveze i od svega po malo,al ipak nadjem vremena za stare drugare,u skoli mi je lepo mnogo je tesko al nema veze,disciplina je na veoma viskom nivou,a svidja mi se zbog toga sto stalno idemo negde na praksu po srbiji i bosni i okolnim zemljama.pozzz

Cao drugari.....a sta da pisemo? Iz vogija nikog nema. Teofilus je isto tamo,ovde ga nema jer nema potrebe. Nas trojica vec sve znamo sto treba o vogiju i eto......dok se nepojavi neko novi sa pitanjima i zeljom da tamo ide. E a stari clanovi su kako ko-neko u vogiju,dosta njih na drugu stranu,oni stariji se prebacili na forume o akademiji i na sajtove vojske i naoruzanja..... Sta ima kod vas?

Back