alkatraz95
Zainteresovan član
- Poruka
- 269
Ja imam srece sto ne polazem ove godine!!!I meni su skinuli gips pre 2 nedelje,i ja sam polomio nogu,naprsla mi je koska kod skocnog zgloba,sad se polako oporavljam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene su zvali da mi provere podatke, a vas?
ma samo proveravali ono sto ste napisali u koju skolu idete , gde rade roditelji............
Ako cemo nekom logikom,neko od vas dvojice je prosao,cim se interesuju...da nijedan od vas nije prosao ne bi ni proveravali

pa ne treba oni da zovu vec mi da zovemo vojni odsek sad u ponedeljak da pitamo za rezultate........

ne verujem rekli su da ce javljati sami samo sad ne znam mojoj kevi su rekli da ce postom javiti,a proslih godina su telefonom
 ne verujem rekli su da ce javljati sami samo sad ne znam mojoj kevi su rekli da ce postom javiti,a proslih godina su telefonomja bi ponovo razmislio oko upisa u vogi da sam na vasem mestu. Stvarno...

Imali su dovoljno vremena da razmisljaju...zar posle svega da odustanu???Ti Mare ako nemas zelju da upises,nemoj da dolazis na ovaj forum...
Spisak je gotov odaavno