sta ?oni koji imaju manje ne prolaze........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.APSOLUTNO JE SVE BITNO.SVE SE SABERE,PA SE FORMIRA RANG LISTA.

Alo bre ljudi,citam svaki dan sta baljezgate i smejem se.....Svako je nesto saznao,svi sve znate.....Bice kako oni kazu,a ne kako vi saznajete i iznosite ovde dezinformacije.Otkud vi znate gde je donja lestvica?Ima dece da su 5,00 pa lose uradili prijemni,a ima i onih sa kecevima koji su nabubali i dobro uradili....I sigurno ce pre primiti odlicnog nego dobrog!Sto lupate ovde,jos niko ne zna nista, oni odlucuju o tome ko prolazi ,a ko ne i gde je donja lestvica.Sta sad prosao ne prosao isto mi se hvata,nista sad ne mogu promeniti...Tako da cekajte rezultate i uzivajte ,nemojte se opterecivati dezinformacijama.....

Max i ja smo vec pisali o tome. nisu svi proseci isti. to sto si ti 5.00, to nista ne znaci, kad ti lose uradis prijemni.. ako si ti stvarno zasluzio tih 5.00, sto onda nisi imao 35/40 bodova na prijemnom. ne mozes ti da "nabubas" za prijemni. mozda srpski (i to samo nesto, ne sve!), ali matematiku nikako ne mozes da "nabubas". ili znas ili ne znas. ako si imao 5 iz matematike i 5 iz srpskog, onda si trebao da imas i 19/20 bodova iz srpskog, i -||- iz matematike... razmisli malo. nemoj se puno oslanjati na to ako si 5.00, a opravdanje za to sto nisi dobro uradio prijemni da ti bude "nisam nabubao"...
naravno da se sve ocenjuje (jer u suprotnom ne bi ni radili te ostale testove), ali se najvise gleda skola i prijemni. ako si ti pametan, i malo manje fizicki spreman, ti se fizicki mozes dovesti u red sa malo vezbanja, a ako si glup (ne u bukvalnom smislu), a fizicki extra spreman... ti ne mozes odjednom postati pametan. e zato je njima na prvom mestu prijemni i skola, a onda fizicki i psihicki...itd
pozz![]()
Ovo,da ne možeš da nabubaš matu je najveća glupost koju sam čuo...Formule?Kvadrat binoma i ostala sranja?
Za sve mora da se uči.I srpski i mata.
@nix: jesi cuo da je u pejinovoj grupi bio neki frik koji je imao 60 iz skole, 20 matematika i srpski. Sve full. I idiot pao na fizickom, kazu da ne zna ni loptu da baci... Strasno. Malopre sam pricao sa Djoletom...

Kao 1. ja nisam 5,00,i solidno sam uradio prijemni...Nego mi je dojadilo sto sirite dezinformacije....Pre svega sto napisete raspitajte se da li je to zaista tacno!

i ja se slazem da ovde svi malo lazu sebe, ali to je logicno.
@alkatraz, zar ti nisi pre pricao kako neces upisati jer ti se ne svidjaju premestaji, pa si rekao da je tvj cale morao da se vozi svake nedelje 300 km. Rekao si da je VoGi super ali da neces da te cimaju premestajima? Kakav sad stav imas o tome?
Evo još jedne ,,dezinformacije,,!Razmatraju povećanje klase,od 90-100 učenika!!!Možda je ,,dezinformacija,, ali ju je lepo čuti!Pogotovo za one koji su slabije uradili prijemni!!!