Vojna gimnazija u Beogradu...

Alo bre ljudi,citam svaki dan sta baljezgate i smejem se.....Svako je nesto saznao,svi sve znate.....Bice kako oni kazu,a ne kako vi saznajete i iznosite ovde dezinformacije.Otkud vi znate gde je donja lestvica?Ima dece da su 5,00 pa lose uradili prijemni,a ima i onih sa kecevima koji su nabubali i dobro uradili....I sigurno ce pre primiti odlicnog nego dobrog!Sto lupate ovde,jos niko ne zna nista, oni odlucuju o tome ko prolazi ,a ko ne i gde je donja lestvica.Sta sad prosao ne prosao isto mi se hvata,nista sad ne mogu promeniti...Tako da cekajte rezultate i uzivajte ,nemojte se opterecivati dezinformacijama.....

Alo bre ljudi,citam svaki dan sta baljezgate i smejem se.....Svako je nesto saznao,svi sve znate.....Bice kako oni kazu,a ne kako vi saznajete i iznosite ovde dezinformacije.Otkud vi znate gde je donja lestvica?Ima dece da su 5,00 pa lose uradili prijemni,a ima i onih sa kecevima koji su nabubali i dobro uradili....I sigurno ce pre primiti odlicnog nego dobrog!Sto lupate ovde,jos niko ne zna nista, oni odlucuju o tome ko prolazi ,a ko ne i gde je donja lestvica.Sta sad prosao ne prosao isto mi se hvata,nista sad ne mogu promeniti...Tako da cekajte rezultate i uzivajte ,nemojte se opterecivati dezinformacijama.....

Max i ja smo vec pisali o tome. nisu svi proseci isti. to sto si ti 5.00, to nista ne znaci, kad ti lose uradis prijemni.. ako si ti stvarno zasluzio tih 5.00, sto onda nisi imao 35/40 bodova na prijemnom. ne mozes ti da "nabubas" za prijemni. mozda srpski (i to samo nesto, ne sve!), ali matematiku nikako ne mozes da "nabubas". ili znas ili ne znas. ako si imao 5 iz matematike i 5 iz srpskog, onda si trebao da imas i 19/20 bodova iz srpskog, i -||- iz matematike... razmisli malo. nemoj se puno oslanjati na to ako si 5.00, a opravdanje za to sto nisi dobro uradio prijemni da ti bude "nisam nabubao"...

naravno da se sve ocenjuje (jer u suprotnom ne bi ni radili te ostale testove), ali se najvise gleda skola i prijemni. ako si ti pametan, i malo manje fizicki spreman, ti se fizicki mozes dovesti u red sa malo vezbanja, a ako si glup (ne u bukvalnom smislu), a fizicki extra spreman... ti ne mozes odjednom postati pametan. e zato je njima na prvom mestu prijemni i skola, a onda fizicki i psihicki...itd

pozz :bye:

Max i ja smo vec pisali o tome. nisu svi proseci isti. to sto si ti 5.00, to nista ne znaci, kad ti lose uradis prijemni.. ako si ti stvarno zasluzio tih 5.00, sto onda nisi imao 35/40 bodova na prijemnom. ne mozes ti da "nabubas" za prijemni. mozda srpski (i to samo nesto, ne sve!), ali matematiku nikako ne mozes da "nabubas". ili znas ili ne znas. ako si imao 5 iz matematike i 5 iz srpskog, onda si trebao da imas i 19/20 bodova iz srpskog, i -||- iz matematike... razmisli malo. nemoj se puno oslanjati na to ako si 5.00, a opravdanje za to sto nisi dobro uradio prijemni da ti bude "nisam nabubao"...

naravno da se sve ocenjuje (jer u suprotnom ne bi ni radili te ostale testove), ali se najvise gleda skola i prijemni. ako si ti pametan, i malo manje fizicki spreman, ti se fizicki mozes dovesti u red sa malo vezbanja, a ako si glup (ne u bukvalnom smislu), a fizicki extra spreman... ti ne mozes odjednom postati pametan. e zato je njima na prvom mestu prijemni i skola, a onda fizicki i psihicki...itd

pozz :bye:

Ovo,da ne možeš da nabubaš matu je najveća glupost koju sam čuo...Formule?Kvadrat binoma i ostala sranja?
Za sve mora da se uči.I srpski i mata.

Ovo,da ne možeš da nabubaš matu je najveća glupost koju sam čuo...Formule?Kvadrat binoma i ostala sranja?
Za sve mora da se uči.I srpski i mata.

Ja sam na test iz matematike dosao a nisam znao ni koliko zadataka ima zbirka, imao sam 18 iako sam u 2 zadatka jedva razume tekst (ali ajde, ja matu razbijam ceo zivot pa mi se oprasta) ali se ne moze nauciti. Msm prvi zadatak je bio (a+b)/c. Kakva je tu formula potrebna!?, ali imas idiota koji to nis uradili (ja mislim da sam tu pogresio, zaboravio sam - da napisem). A srpski se moze nauciti CEO, ja imam 4 zakluceno sad, ali sam seo i ucio i imao 19. A dali oni vise gledaju prijemni ili skolu, isto, saberu kao i za obican prijemni.
Na fizickom je najvaznije da prodjes, prednost ako sve uradis u odnosu na ostale je manja nego da si imao 0.5 bodova vise na srpskom. Psiho kao i da ne postoji, taj razgovor je trajao 3 minuta. Ono iz VMC se gleda samo ocene kod psihologa (ja sam imao 4+,5,5,5) Ovo ostalo ili si zdrav ili nisi! Sve u svemu SVE SE GLEDA ali je prijemni 92%, iq test 4%, psiholog, opsta kultura, fizicki (naravno ako si prosao) 4% ukupno (@suba izvini ako sam promasio brojke)
I necu vise da se prepucavam sa vama, ili cete proci ili necete, ja hocu. Mozda se vidimo, bice mi drago, ali malo pocinjete da izmisljate. Ja sam rekao svoje, vi mozete da nastavite da svesno lazete sebe da ce te biti primljei zbog fizickog, znam ja da bi voleli da prodjete ali budite objektivni!
@nix: jesi cuo da je u pejinovoj grupi bio neki frik koji je imao 60 iz skole, 20 matematika i srpski. Sve full. I idiot pao na fizickom, kazu da ne zna ni loptu da baci... Strasno. Malopre sam pricao sa Djoletom...

Kao 1. ja nisam 5,00,i solidno sam uradio prijemni...Nego mi je dojadilo sto sirite dezinformacije....Pre svega sto napisete raspitajte se da li je to zaista tacno!

ok, to je tvoje misljenje, a meni to nisu dezinformacije i to mi puno znaci. mi sa ovog foruma se super druzimo, i svako treba da izlozi svoje misljenje. nebitno dal je aca nesto saznao, ili fika, ili bosko... nije ni bitno, kad neko nesto sazna ili barem cuje, on to napise. da nema ovog foruma, ja ne bih znao ni pola o ovoj gimnaziji, a sad znam dosta toga, zahvaljujuci ovom forumu. meni ovaj forum puno znaci, max mi je reko za njega i odmah sam se to vece registrovao. alkatraz je najveca carina. decko je '95 god, i svaki dan visi na forumu. e to je zainteresovanost. ima jos godinu dana da on ode na testove, a decko vec sve zna o tome, i stalno je sa nama na forumu...
@alkatraz, veliki pozz za tebe!!
@subo, nemoj ovo licno da shvatis, nemam nista protiv tebe. svako ima prava da iznese svoje misljenje. meni ove, sto ti kazes "dezinformacije", ne smetaju. ovaj forum, i drustvo sa njega, su mi extra, i planiram (cak i ako upisem VoGi) da ostanem uz njega i da pomazem mladjim generacijama (pre svega alkatrazu) koji zele da konkurisu. veliki pozz za acu, boska, fiku, alkatraza, max-a, veslaca, nemanju, subu...itd. sorry ako sam nekog zaboravio. POZZ :bye:

Sve je to u redu ali me nervira sto se nicija saznanja ne pklapaju!!!!!Svi zele da prodju,pa se tese laznim nadama....onaj ko je zasluzio procice i to je cela stvar.....nema tu nista cudno ako neko padne,Boze moj ima drugih skola.....Pa alkatraz je uporan i siguran sam da ce uspeti...i ja cu pomagati mladjima,ali cu im uvek govoriti istinu iako je ona nekad SUROVA....

i ja se slazem da ovde svi malo lazu sebe, ali to je logicno.
@alkatraz, zar ti nisi pre pricao kako neces upisati jer ti se ne svidjaju premestaji, pa si rekao da je tvj cale morao da se vozi svake nedelje 300 km. Rekao si da je VoGi super ali da neces da te cimaju premestajima? Kakav sad stav imas o tome?

i ja se slazem da ovde svi malo lazu sebe, ali to je logicno.
@alkatraz, zar ti nisi pre pricao kako neces upisati jer ti se ne svidjaju premestaji, pa si rekao da je tvj cale morao da se vozi svake nedelje 300 km. Rekao si da je VoGi super ali da neces da te cimaju premestajima? Kakav sad stav imas o tome?

Ovako...svaki dan je putovao 1h do Svilajnca,a od svoje familije je odvojen 300 km.Jesam,na kratko sam odustao,ali kad malo bolje razmislim,SRBIJA nije toliko velika,gde god da me posalju necu biti daleko od porodice,e sad ti premestaji,boze moj,svaki posao ima svoje mane.Moj tata da ne bi dobio prekomandu nije prijavio visu skolu koju je zavrsio...bar vise ne putuje,radi u komandi u Pozarevcu

Back