To je meni isto rekao jedan profesor u vojnoj gimnaziji
i ja sam nsto nacuo o tome......bilo bi super....
))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je meni isto rekao jedan profesor u vojnoj gimnaziji
))))nikola sta tebe boli koliko primaju ti imas 85!
@alkatraz: slazem se u potpunosti sa tobom mada nece Srbija zauvek biti mala! Mada svi se sele, to je prirodno, neko ode da zivi u australiju
Pa da...nije to toliko strasno,samo da ti ne daju prekomandu u neku selendru.Ali i da se to desi,ti se preselis u obliznji grad,pa putujes do tog sela,ako je u njemu ne prihvatljivo ziveti...
Sta je tu toliko lose u zivotu na selu,verujte mi da je zivot u Bg mnogo teze negu u nekim manjim mestima,ja kad bi mogao da biram nikad ne bih izabrao Beograd Novi Sad i Nis...Sta hvali manjim mestima
Ma lose smo se razumeli.Ja selo obozavam,tamo mi je mnogo lepse.Ali kad porastes,selo ne odgovara...to znam jer svi beze iz sela kad porastu.Ja bi sada vise voleo da zivim kod babe i dede.Najvise beze zbog zemljoradnje i teze se zivi,ali ja se tamo ne bi bavio zemljoradnjom,radio bi za vojsku.Ali sta ako to mesto tvojoj porodici ne odgovara???Ima to svojih mana
A dobro nisam ni ja bas mislio na selo nego neki manji grad a u Srbiji takvih gradova ima bas dosta
Ma protiv manjih gradova ja nemam nista,evo...ja zivim u manjem gradu,sta mi fali...?
Ja kad zavrsim akademiju, daj Boze da je zavrsim, potrudicu se da dobijem mesto u novom sadu. Tu mi je sve i jako mi se svidja ovde. I ako se ja dobro razumem, ti posao dobijas u vojnom odseku, koji se nalazi u centru okruga, znaci, nema sela, samo veca mesta. Najgore je ako dobijes novi pazar. A nije da je ovo tema:selo ili grad, ali ja sam uvek za selo (Kac bas i nije selo, 23 000 dusa, ali je pored NS pa je selo), mada sta ti imas u gradu sto nemas u selu, ti u gradu zivis, ali zbog guzve ti treba jako puno vremena za sve... Usput je mnogo lepse na selu. (ne mislim na sela od 4 kuce, ja bi najvise voleo da zivim u selu od oko 5 000 ljudi, ali ni ovo moje 'veliko selo' nije lose)
SELO 4EVER!!!

odakle si ti?
Pa da,sasvim se slazem s tobom ima bas lepih mesta,po meni Vrsac je zakon bio sam vise puta i super je tamo.![]()

Ih,ako dobijes takvo mesto stvarno treba da budes srecan...Kraljevo,Vrsac,Kragujevac,Uzice,Leskovac(manje vise),Zajecar itd...a za Novi Pazar se sasvim slazem sa Max-om
Ljudi,polomio sam nogu danas....
Čak i ako me prime, ne znam da li ću biti spreman do Avgusta...
E Max,jer znas sta je bilo sa Nikolom Pajicem nema ga bas dugo jer je on bese odustao od vojne gimnazije???
Pa to jeste za Novi Pazar ipak je dole na granici sa Kosovom na rizicnoj zoni,Pa dobro i u Pozarevcu nije lose tu sam bio na ekskurziji lep gradic,al u Beogradu nikad nebih voleo da radim jer vi nemate pojma kakve su ovde jurnjave po gradu i guzve,pa pre bi stigao do Novog Sada nego s jednog na drugi kraj Beograda,a ovi manji gradovi sve ti je tu i blizu.
On je odustao, secas se da je pricao da ce u politiku. Ako ostane neiskvaren, imace moj glas jednog dana. Nije ni konkurisao! Mogao je barem pokusati... On ce sad neku gimnaziju Beogradsku, ne znam koji broj.
@bosko, Brate kako? Mada mislim da ako nije jako strasno nece biti problema.

Ma prešao mi automobil preko noge...Kažu mi lekari da nije toliko strašno,da mi je SAMO napukla kost...