Vojna akademija?

e, znate sta, najbolje, do upisa, nemojte uopste da pricate, bacite telefon u kantu, ne prilazite internetu, nemoj neko slucajno da je opsovao, ili cak pomislio na to, imajte lepe misli, morate da budete uzorni, primerni, jel sve oni to posmatraju...i tako.. ;) al obavezno nabavite nekog ujaka, strica, da vam je neko u mudo u vojsci.. to je pozeljno..

e, znate sta, najbolje, do upisa, nemojte uopste da pricate, bacite telefon u kantu, ne prilazite internetu, nemoj neko slucajno da je opsovao, ili cak pomislio na to, imajte lepe misli, morate da budete uzorni, primerni, jel sve oni to posmatraju...i tako.. ;) al obavezno nabavite nekog ujaka, strica, da vam je neko u mudo u vojsci.. to je pozeljno..
i reciklirajte :lol:

brate , nick ti je meda ... prepoznace te kad te budu videli , pazi sta pricas !! :D

SIGNATURE 350 ti si na akademiji, pls reci mi kako je tamo ? jer se dvoumim da li da upisem, odlican sam djak, dobar stojim sa matom, malo losije stojim sa fizickim aktivnostima, npr ne mogu da istrcim 2400m sto traze za prijemni, i ne mogu da uradim ni 8 zgibova...

i hteo bih da upisem vojno elektronsko inzinjerstvo, zeleo bi da mi kazes kakav je smer i sta ti mislis o tome, jel tezak mnogo ? : ) hteo bih Telekomunikacije.

i nisam te razumeo shto nisi hteo da mi odg. na predhodnu por. kad sam te pitao jeli tamo disciplina, i jel se mnogo uci i kakva je disciplina ??

nek mi odg. svako ko je na akademiji ! :D

Ja nisam na akademiji, ali hocu da je upisem, moras da ucis, imas odredjeno vreme kad se uci, i naravno da moras da budes disciplinovan, to ni ne trebas da pitas....a za trcanje, potrudi se da mozes da istrcis 2400m za bar 13 min,posto je 13 minuta za -30 bodova :P
zgibovi bar 10 ;)

nije problem ni disciplina ni ucenje niti bilo sta, sa skolom nisam nikad imao problema! prosek u gimn. mi je uvek bio 4.8 ili 4.9 a sad na polugodju sam bio 4.93... samo je problem to sto nisam bas fizicki potkovan ! :D

Pa evo,samo cu ti reci, ako zelis da se fizicki spremis, nece ti biti problem, kreni jos danas, tj sutra da trcis, nemoj da se nadas da ces odma moci da pretrcis 2400m, polako, trci 2000m, pa nedeljno povecavaj, potrazi na internetu neki kardio trening, za 3 meseca, trcaces bez ikakvih problema, samo moras da zelis to :D
Za disciplinu ja sam ti odgovorio sto znam, tj sto sam cuo od ljudi koji su zavrsili VA :P

I ja zelim da upisem vojnu akademiju ali nzm nemogu nigde da nadjem sta sve treba da uradim za fizicku spremnogst ako nije problem dajte mi link ili mi bar napisite posto sam trazio na sajtu VA ali tamo ne mogu da nadjem nista, sto se tice fizicke pripreme samo mi izadje neka bela strana i pri dnu pise kraj.... Hvala unapred :)

Po mom misljenju, mislim da je najteze upasti na akademiju ;)
varas se prijatelju. sto kaze hladni igrac, teze je na akademiju umetnosti.
a vojna ti je slicna po programu, jer ces i igrati i pevati po naredjenju, bez obzira na vojno obrazovanje, koje je kanda sporedno, neke tamo ispite i ucenje koji ostaju samo tvoj problem.
to je valjda jedino mesto na svetu gde se u horu peva pod prisilom.

Back