gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
jeste to normalno. ono sto nije normalno je sto takvi uopste udju tu.
jos nenormalnije je sto niko nije dobio kantu.
jos nenormalnije je sto niko nije dobio kantu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne samo tatini, bilo ciji. a kad to imas, onda mozes i nemoguce.Brateeee, tatini sinovi, ovo je Srbijaaaaa,ma svuda je tako![]()
![]()
![]()
p.s. ne smejem se tebi, vec onom sto bih odgovorio na to pitanje, ali napadaju me non stop pa necu. u redu je s tvoje strane da ocekujes [naj]bolje od takve institucije. medjutim...
i reciklirajtee, znate sta, najbolje, do upisa, nemojte uopste da pricate, bacite telefon u kantu, ne prilazite internetu, nemoj neko slucajno da je opsovao, ili cak pomislio na to, imajte lepe misli, morate da budete uzorni, primerni, jel sve oni to posmatraju...i tako..al obavezno nabavite nekog ujaka, strica, da vam je neko u mudo u vojsci.. to je pozeljno..
brate , nick ti je meda ... prepoznace te kad te budu videli , pazi sta pricas !!e, znate sta, najbolje, do upisa, nemojte uopste da pricate, bacite telefon u kantu, ne prilazite internetu, nemoj neko slucajno da je opsovao, ili cak pomislio na to, imajte lepe misli, morate da budete uzorni, primerni, jel sve oni to posmatraju...i tako..al obavezno nabavite nekog ujaka, strica, da vam je neko u mudo u vojsci.. to je pozeljno..
da. drzava koja je u vreme studiranja bila aktuelna je bitna, posto postoji veeeeeeeelika razlika...Za disciplinu ja sam ti odgovorio sto znam, tj sto sam cuo od ljudi koji su zavrsili VA![]()
da. drzava koja je u vreme studiranja bila aktuelna je bitna, posto postoji veeeeeeeelika razlika...
eh ja sam u cizmama trcao 3200m po brdima tamo, a sve pod nagibom bocnim pa zglobovi ubijaju. plus sto ti kosulja i pantalone mokre ko da si iz dunava izaso![]()
nicija obuka nije teska, nece tamo niko postati specijalac, kad vidis kakvi retardi akademiju mogu da zavrse...Pa dobro, covek koji je meni to pricao je zavrsio za PVO, a koliko sam shvatio, njihova obuka je MALO laksa![]()
nicija obuka nije teska, nece tamo niko postati specijalac, kad vidis kakvi retardi akademiju mogu da zavrse...
Po mom misljenju, mislim da je najteze upasti na akademiju![]()
varas se prijatelju. sto kaze hladni igrac, teze je na akademiju umetnosti.Po mom misljenju, mislim da je najteze upasti na akademiju![]()
oke, ali ja nisam spomenuo da je teze upasti na VA nego na akademiju umetnosti o.ONije bas toliko, teze je na akademiju umetnosti![]()