Vojna akademija?

Po mom misljenju, mislim da je najteze upasti na akademiju ;)

Веруј ми није уопште тешко. То те заваравају са причама како се пријавило 1200 кандидата, па је страшна конкуренција ! Мало сутра ! Већина је једва нешто математику пипнула, мало препишу, неки се уздају у везе, а неки немају везе са животом-пропалитети дошли да виде мало Београд. И видећеш каква је тамо атмосфера, какви су старији кадети-питај Сига лепо ће ти он објаснити :)

zly koliko puta nedeljno mozes da izadjes do grada,to jest da izadjes iz doma,sem vikenda...ne mislim na to,da idem da sedim po kaficima i da se ludiram,nego zbog nekih obaveza ovako privatnih i porodicnih...ili ko je na akademiji neka kaze...

nemas neku kvotu koliko smes. ako budes dobar, a imas neki opravdan razlog da treba redovno da izadjes, moci ces da se dogovoris oko toga.
ako izlazis eto tako, pa mozes sigurno dva puta u toku radne nedelje izaci. realno ne treba ti vise.

Веруј ми није уопште тешко. То те заваравају са причама како се пријавило 1200 кандидата, па је страшна конкуренција ! Мало сутра ! Већина је једва нешто математику пипнула, мало препишу, неки се уздају у везе, а неки немају везе са животом-пропалитети дошли да виде мало Београд. И видећеш каква је тамо атмосфера, какви су старији кадети-питај Сига лепо ће ти он објаснити :)
Danas sam se bas upoznao sa istim recima, jedan momak mi je pricao da je laganica, ali dobro u svakom slucaju to ne znaci da treba da odes tamo opusten, ako se spremis onda si zagarantovan tamo :D

jeste. ljudi sto tamo dolaze su za mene zaista fenomen. mozda sam ja ustvari lud onda, ne znam.
jer meni je nenormalno da dolazi na akademiju neko ko kaze "e brate nisam pipnuo matematiku". kakav je to covek? neodgovoran, glup... kako ga nazvati? ali oce da bude oficir. oce u Veliki grad, u TC Usce, da kupi novu trenerku i ko seljak ide u trenerci u grad. potpapuceni opanci, pokondirene tikve, mozes ih nazvati kako hoces. samo da se kaze kako se zivi u beogradu, to je poenta. lecenje kompleksa.
tako da, upadas sigurno ako malo ulozis truda, jer ovakvih debila od 1000 bude barem 900...neko ko zeli bilo sta da uradi u zivotu, nebi imao takav neodgovoran pristup. ali mislim da ako upadne, imace odlicno drustvo, savrseno ce se uklopiti...
sto samo govori o kvalitetu koji se to famozno prijavljuje u velikim brojevima...

p.s. kad su mene na prijemnom poceli da ubedjuju da hidrosistem DTD ima oko 10.000km zbog stamparske greske u resenjima. ja kazem ne budite glupi, ima 929km tacno, pa je odg oko 1000, ne moze biti 10.000km. ne, 10000km tako pise ovde, sta ti znas. kazem pa sasvim slucajno Znam jer sam kapetan broda, pa sam nesto i ucio kako bih stekao doticno zvanje. ne, 10000 je. dobro, idioti, vi zaokruzite 10,000 meni jos bolje.

Poslednja izmena:
jeste. ali vojsci ne trebaju oficiri u pokusaju koje to nista ne kosta, vec ljudi koji ulazu sebe u to.
nazalost vecina tih sto ulazu sebe u to, budu nezadovoljni rezultatom svojih investicija pa se pokupe i odu.

e sad sam se razocarao "/ , msm skroz mi nije jasno .. ako tamo nema red,rad i disciplina .. gde ga ima ................ :)
mnogo je pametnije da se razocaras preko foruma nego uzivo ;)
pa ovo je srbija. znaci prakticno nigde.
ja sam u vojsku i otisao jer sam covek koji zeli red rad i disciplinu, mrzim javasluk i hohstopleriju. ja sam mislio da bar tamo ima ako nigde drugde. medjutim malo morgen.
ne da nema, nego je napolju 5x vise nego tamo. ne ogleda se disciplina u tome sto vi stojite poredjani ko vekne hleba, a cak i u tom poretku ne stoji niko kako treba vec se izmotava,
vec Disciplina znaci jedan odredjen odnos prema svojim obavezama, i nacin izvrsavanja istih. to tamo niko nema.

Back