Unusual girl <3 MA
Obećava
- Poruka
- 51
Uuuu... super.
E, a moze se navesti vise smerova?
E, a moze se navesti vise smerova?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, a moze se navesti vise smerova?Uuuu... super.E, a moze se navesti vise smerova?
mada necu napisati sta sam to sve rekao, posto znam ko ovo cita.
p.s. islo se na razgovore cak i zbog stausa na fejsu, pa vi vidite sad sta cete reci

jeste. a znas sta je jos, bolje?
isao je na razgovor i lik koji je lajkovao Taj status
ozb, ne zezam se.

Znači svi pre konkursa brišemo profile na fb-u...![]()
Znaci DA, definitivno!![]()
Najbolje da obrises i profil i svoje postojanje na forumu ili bilo gde drugde... 
Znaci, zamalo.Najbolje da obrises i profil i svoje postojanje na forumu ili bilo gde drugde...
![]()
U potpunosti. K'o da te nikad nije ni bilo. Hahahahaha...
ahahahah, zly, nisuu, drzim se jos malo... :* :*
pa naravno da ima budala, kad likovi ne mogu da shvate se u cucavac ne bacaju flase od sokova i konzerve i sta ti ja znam.. debili..
oni psiholozi nesto ne rade kako treba.. pa kad je zly upao, o cemu mi pricamo, hahahah..![]()
) Svi imaju profile i postoje "pametni" likovi koji ih dodaju u prijatelje ... Hocu juce jel moze neko ko je na akademiji da mi kaze kako je tamo ?jel bas velika disciplina, jel se mnogo uci, jesu ti sto upisu akademiju uglavnom vukovci?![]()

svakako ce imati tvoj broj mobilnog koji se prisluskuje po potrebi i naravno bez tvog znanja.@SIG
Hahaha, ja hvala bogu nemam fejs, obrisao sam ga pre 2 nedelje i necu da ga vracam![]()

E mobilni mogu da prisluskuju, preko njega pricam samo sa devojkom,sms isto slabo koristim, sa drogama se ne petljamsvakako ce imati tvoj broj mobilnog koji se prisluskuje po potrebi i naravno bez tvog znanja.
nece te po difoltu niko, ali ako postanes sumnjiv sa drogama...
mada ja znam neke za koje bi i slep covek rekao da su narkomani, pogotovu sto znam da jesu. e ako ih niko od vlasti na akademiji nije primetio, po 100ti put im vec kazem ugasite firmu.