gost 198384
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Tuča zbog Fejsbuka??? ili politički dijalog pesnicama?
Ratomira Nikolića iz Leskovca u njegovom kiosku u centru grada napao je i lakše povredio član Gradskog odbora Demokratske stranke Zoran Perišić
Obračun u kiosku... Kamere sve snimile
Da li je ovde reč o nervozi koju vlast pokazuje u kontekstu aktuelne političke situacije ili ličnom obračunu iz vesti ne mogu da procenim ali pretpostavljam da neki iz lokala mogu da pojasni šta se zaista zbilo.
No da je vlast vrlo nakostrešena zbog klimave pozicije oseća se na svakom koraku...
Ratomira Nikolića iz Leskovca u njegovom kiosku u centru grada napao je i lakše povredio član Gradskog odbora Demokratske stranke Zoran Perišić
Obračun u kiosku... Kamere sve snimile
Nikolić tvrdi da je do napada na njega došlo zato što na Fejsbuku kritikuje gradonačelnika Leskovca Slobodana Kocića (DS). Perišić pak priznaje da je upao u kiosk, ali da napad nije politički motivisan već je to uradio jer mu Nikolić duži period na Fejsbuku vređa ženu i decu.
Sigurnosne kamere u kiosku zabeležile su kako Perišić na silu ulazi u radnju i počinje da šutira Nikolića, koji se povlači ka uglu kioska.
- Prvo me je psovao preko šaltera, a onda je ušao u radnju i uz povike „Nastradaćeš i ti i tvoja porodica ako nastaviš da pišeš o gradonačelniku Bojti i nama", počeo da me šutira i udara po glavi - priča Nikolić.
Zoran Perišić negira da je do napada došlo zbog politike, već zato što grupa okupljena oko Nikolića na Fejsbuku na najvulgarniji način vređa njegovu ženu i decu.
- Jeste da sam ga napao, ali sam hteo da ga upozorim da može o meni da piše šta god hoće, ali ne i o mojoj porodici. Ja sam tek pre nekoliko dana na njegovom profilu video da piše da je moja žena kakva sve ne, da mi psuju maloletnu decu, zamislite koja je to patologija. Ta grupa najvulgarnijim i najprimitivnijim tekstovima i pretnjama teroriše mnoge poštene ljude u ovom gradu i što je najgore čak i njihovu maloletnu decu - kaže Zoran Perišić.
Nikolić kaže da ovo nije prvi napad na njega i da je sve počelo od kad je sa grupom istomišljenika na Fejsbuku pokrenuo građansku inicijativu za smenu gradonačelnika zbog sve većeg ekonomskog zaostajanja Leskovca.
- Svako može da proveri moj profil na Fejsbuku i da se uveri da nikoga lično ne vređam. Pišem protiv gradonačelnika Slobodana Kocića koji je takođe iz DS-a i u otvorenom pismu ukazujem mu na korupciju u gradskoj upravi - objašnjava Nikolić.
Da li je ovde reč o nervozi koju vlast pokazuje u kontekstu aktuelne političke situacije ili ličnom obračunu iz vesti ne mogu da procenim ali pretpostavljam da neki iz lokala mogu da pojasni šta se zaista zbilo.
No da je vlast vrlo nakostrešena zbog klimave pozicije oseća se na svakom koraku...
Poslednja izmena: