Nikola Tajland
Primećen član
- Poruka
- 708
Dakle....Ali kradja je sastavni deo naroda, ja jos nisam video nijedno izborno mesto a da je uradjeno po pravilu , znaci bez lazi , nikad ...Kad sam bio u kontroli , to je zabrinjavajuce , skoro na nivou teorije zavere...ne mozes da poverujes da je toliko naroda kao slucajno izabrano ili se javili ili se trpa a da blage veze nemaju o ponasanju i organizaciji ili sta znaci obaviti neki zadatak....bukvalno ih interesuje samo dnevnica, a druge zadatak da ubace tih 30 listica za pocetak, a posle da se dogovore sa onima koji se bune a hoce korupciju , zato sluze tih 30 listica, da se pokazu bundzije koje hoce 200 300 500e...i tu ih bude par, do 3..to se obavi do 10h i u podne je vec sve dogovoreno za 20h koliko ce ko da pise svojih , ili tvojih..
Kradje van glasackog mesta su posebna prica sta se radi sa dzakovima, kako to da broj glasova u dzaku ne odgovara zapisniku ni po kom broju kao da nisu povezani , nista to nije sumnjivo niti se tera mak na konac...
Vi pricajte sta hocete, za mene u Srbiji nema nikog osim seljaka...cista ko suza seljacka zemlja...
I svaka moja aktivnost, procena, prognoza koja se toga drzi bude 100% ispunjena i nema iznenadjenja...samo zamislim sta bi rekli i ponasali se ljudi na potezu juzna pruga, a sto je zanimljivo stvarno mislim juzna pruga, znaci potez nis lapovo sve one male stanice, sto voz stane onaj jutarnji putnicki teretni da putnici uteraju poljoproizvode, kravu , sve sto ide u BG...
Zanimljivo je da deca koja su odrasla uz TV i komp kad dodju u BG misle da su totalno drugacija od svojih roditelja, sa te juzne pruge, da su bolja , postenija, finija, ali nisu , isti oportunisti u sustini , a to je najbitnije, a jesu finija u smislu da ako ih zategnes mogu postati nemci , da stegnu dupe da ti otkinu prst ako si ga stavio u ....
Mozda je to problem , sto ja poznajem genezu tih ponasanja, poznajem proces postojanja praziluka u dupetu , video sam kako prva generacija kvaziintelektualaca misli o sebi i ne vidi sta je ustvari a i dalje su na planinama odakle su potekli...
A vrlo radikalizovani u puritanstvu palanackog cak nije ni palanacko , to je vec uzviseni cilj koji tek treba da ostvare..
IZbori kao nacin skidanja ove vlasti padaju u vodu.