Kako skinuti ovu vlast?

Da se ne zanosimo previse..

Svi mi pristajemo na neizmenjive baterije na mobilnim aparatima, koji dovode do toga da se menjaju mobilni koji nisu bas jeftini na svake tri godine...
Prepaid koji je placen a ne potrosen...
Sve su to kladionice koje nisu fjucersi nego su vise kladjenje na promasaje i pogreske..

Razvijaju se tehnike kako da sto vise ljudi ne plati na vreme, ne bude obavesteno , da se penalizuju....uteruje se strah i kazna...ali ne kazna neodgovornosti nego kazna neperiodicnosti , kazna za odjavljivanje sa zavisnosti od stalnog obigravanja oko servisa usluga..

Oooo ti moj zavisnice, gde si , zasto nisi u dometu , zasto te nema da ti saljem ponude, da ti drndam psihu....ej ti zavisnice, gde si.....

Bojim se da je taj voz prošao.
Nikad nije prosao voz ni za sta...
Prosao je voz za elegantna resenja, ali mozda nikad nije ni dosao ....sa ovakvim sastavom stanovnistva Srbije, tesko se moze nesto na eleganciju i gospodin covek...
Ja sam vam dobar primer za to , iako to ne vidite...
Ja sam ti kao lakmus, tacno ces videti ko je kakav covek po tome kako se postavi prema meni i mojim coskovima..

Nastanicu dolazi bosanski autobus za glasovanje

Pogledajte prilog 1637427
Потрпаше 10 ликова на 1 кревет, спавамо један на другом.:hahaha1:
Кад ти 10 љутих Босанаца прди под нос цијеле ноћи.🤮 Kако то да преживиш јепте Бог све да би ВЧЋ-у турио листић у гласачку гузцу.:guza:

Потрпаше 10 ликова на 1 кревет, спавамо један на другом.:hahaha1:
Кад ти 10 љутих Босанаца прди под нос цијеле ноћи.🤮 Kако то да преживиш јепте Бог све да би ВЧЋ-у турио листић у гласачку гузцу.:guza:
ovo da obrišeš ja pogrešijo
autobus otišo tamo za Amerku na glasovanje

kad si Bosanac onda moreš:
- glasovat uBosni
- glasovat po Srbiji
- glasovat po Americi (Florida)

koji Jevreji... Bosanci upravljaju svijetom... jeha djeka...

Premijerski - Neograniceno
1730815760702.jpeg

:vatromet:
:vatromet::vatromet: :vatromet:

Ova vlast je zaista postala nepodnosljiva.
Na sve strane kradu i ugradjuju se.
Polupismeni Megatrend diletanti grade, kradu, vode ekonomiju, diplomatiju....
Prodali i predali Kosovo
Svaki projekat koji su zapoceli debelo je kasnio i na kraju kostao 3 puta vise od predvidjenog uz katastrofalan kvalltet radova.
Sve moguce prodadose strancima raznih boja.. Araoi, Evropljani, Kinezi, Rusi. U bescenje. Za proviziju
Rijalitije i prostakluk, koji se primio i na Krstarici, predstavljaju kao vrhunska dostignuca a Jovanu Jeremic kao vrhovnog moralnog, estetskog i etickog sudiju

Skupstina se pretvorila u cirkus u kome pobedjuje polupismena vecina profesionalnih dizaca ruku
Vlada realno ne postoji vec je pretvorena u Vucicev bezbednosni megafon
Policija....pa ko policija. Pas slusa svog gospodara
Sljam se za sve pita.
Izbori.... vredi li ih uopsre pominjati obzirom na lopovluk, prekrajanja, Bugarske vozove...
Pravosudje je izuzetno efikasno ali samo kada to ide u korist rezima
Razni preletaci i otpad iz drugih stranaka (najvise DS) vodi glavnu rec u odbrani ove vlasti
Mediji....NI JEDAN SLOBODAN
Opozicija je blagi uzas koji vise radi u Vucicevu korist nego protiv ove vlasti....sa kanabeta

Narod besan ali, paradoksakno, apatican.
Svi cekamo nekig novog mesiju da povede. Nije bitno ni da li je levo ni da ki je desno orijentisan. Savo Manojlovic ili Dr Milic.... sve jedno. Ili neko treci.

Dokle vise??????

DA OVI ODU A DA SE ONI NE VRATE
Narod ne možeš da promeniš!

Nikad nije prosao voz ni za sta...
Prosao je voz za elegantna resenja, ali mozda nikad nije ni dosao ....sa ovakvim sastavom stanovnistva Srbije, tesko se moze nesto na eleganciju i gospodin covek...
Ja sam vam dobar primer za to , iako to ne vidite...
Ja sam ti kao lakmus, tacno ces videti ko je kakav covek po tome kako se postavi prema meni i mojim coskovima..
sta mislis kakvui ce prevaru da nam serviraju...mislim na ozbiljne prevare...ovo sa udbbaskim forama i ubacivanjem batinasa u demonstrante, vidljivo je iz aviona

sta mislis kakvui ce prevaru da nam serviraju...mislim na ozbiljne prevare...ovo sa udbbaskim forama i ubacivanjem batinasa u demonstrante, vidljivo je iz aviona
Pa kontinutet kaze da sve rade po principu pipke, tj proba pa vidi odziv pa ga narod sam navodi sta moze da prodje i kad je proslo...
Taj sistem prolazi jer nema oznake za gresku i kad se pogresi , proba ponovo i opet nije greska i kad je greska, tj nema kazne za gresku...

I onda sve to meni lici kao ono kad ti dohvatis zensku i onda krenes prebrzo , a ona nije jos u tom fazonu , znaci nije ono uvodjenje pa da nije greh nego je navodjenje sto je vec nasilno , ali ebiga u ovom balkanu to se cesto zavrsava valjda zeljenim iako mislim nezeljenim rezultatom..

Ja sam za ovo uvodjenje, jer to je vise ono ne znam da li sam spremna, ili zelim ali ako mozda ne bude po volji onda necu , jel moze tako...
to su ti nemusti razgovori..

Ali vecina je na drugim talasnim duzinama, samo nece da priznaju , to je ovo iznenadjen do kraja...natezanje neke pseudo logike i naizmenicno pseudo zelja dok se ne dotera do nezeljenog rezultata, a udje a nema vrata....slikovito receno...a posle sta ima sad da zatezem kad sam dala vec..
I na kraju makro princip, ebiga jesam prostitutka, ali me tretiraju dobro , dok se ne desi neka grubost, ali nije ni to strasno ...navikne se covek...vazno da nije ono bas bas grubo..

I tu je postavljena granica...
Uzeo sam MZ odnose kao primer razvijanja i pomeranja tih odnosa..
Tako ti je kod ovog naroda, zato tu nema niceg racionalnog nego ko koga zaebe, tj navuce...tj isto kao ove MZ igre...

Vidis tumacenje naroda , nama je vucic obecao da saka o sto znaci red i nasilno uspostavljanje onoga sto zelim...a sad se desavaju rusenja i pogibije, to nije ono sto je obecao...narod kao da ima dijalog sa Vucicem, a ne postuje uopste institucije..

Dok vucic ima i strah i odnos prema narodu koji sad proba da pokriva institucijama, preko botova...kao institucije kazu da nisam kriv...a sta je ustvari , pa to sigurno nisam kriv, ...

Botovi to zaliju pivom i to pije kao vodu , ali ne pije kod naroda koji je iracionalan...pije kod mlakonja..

Kod iracionalnih je non stop odnos, mi tebe za cara, a ti nama kajlu , sad mi trazimo da odes, a ti neces, e to necemo...
I onda se javi nemoc, tj raskid te iracionalne ljubavi ...sta li je..
Iracionalno je i to pipkanje..
Jer ja nisam bas svaki put siguran da me je cura navodila sa namerom da bas hoce seks...nego pipnes pa prija, pa jel moze dalje, moze, idemo dalje...i tako ...
Narocito kad ste mladji...a narod kao da otkriva seks u glavu , ali svaki put....a ja licno imam utisak da odavno nije nevin...u glavu mislim..

Pa kontinutet kaze da sve rade po principu pipke, tj proba pa vidi odziv pa ga narod sam navodi sta moze da prodje i kad je proslo...
Taj sistem prolazi jer nema oznake za gresku i kad se pogresi , proba ponovo i opet nije greska i kad je greska, tj nema kazne za gresku...

I onda sve to meni lici kao ono kad ti dohvatis zensku i onda krenes prebrzo , a ona nije jos u tom fazonu , znaci nije ono uvodjenje pa da nije greh nego je navodjenje sto je vec nasilno , ali ebiga u ovom balkanu to se cesto zavrsava valjda zeljenim iako mislim nezeljenim rezultatom..

Ja sam za ovo uvodjenje, jer to je vise ono ne znam da li sam spremna, ili zelim ali ako mozda ne bude po volji onda necu , jel moze tako...
to su ti nemusti razgovori..

Ali vecina je na drugim talasnim duzinama, samo nece da priznaju , to je ovo iznenadjen do kraja...natezanje neke pseudo logike i naizmenicno pseudo zelja dok se ne dotera do nezeljenog rezultata, a udje a nema vrata....slikovito receno...a posle sta ima sad da zatezem kad sam dala vec..
I na kraju makro princip, ebiga jesam prostitutka, ali me tretiraju dobro , dok se ne desi neka grubost, ali nije ni to strasno ...navikne se covek...vazno da nije ono bas bas grubo..

I tu je postavljena granica...
Uzeo sam MZ odnose kao primer razvijanja i pomeranja tih odnosa..
Tako ti je kod ovog naroda, zato tu nema niceg racionalnog nego ko koga zaebe, tj navuce...tj isto kao ove MZ igre...

Vidis tumacenje naroda , nama je vucic obecao da saka o sto znaci red i nasilno uspostavljanje onoga sto zelim...a sad se desavaju rusenja i pogibije, to nije ono sto je obecao...narod kao da ima dijalog sa Vucicem, a ne postuje uopste institucije..

Dok vucic ima i strah i odnos prema narodu koji sad proba da pokriva institucijama, preko botova...kao institucije kazu da nisam kriv...a sta je ustvari , pa to sigurno nisam kriv, ...

Botovi to zaliju pivom i to pije kao vodu , ali ne pije kod naroda koji je iracionalan...pije kod mlakonja..

Kod iracionalnih je non stop odnos, mi tebe za cara, a ti nama kajlu , sad mi trazimo da odes, a ti neces, e to necemo...
I onda se javi nemoc, tj raskid te iracionalne ljubavi ...sta li je..
Iracionalno je i to pipkanje..
Jer ja nisam bas svaki put siguran da me je cura navodila sa namerom da bas hoce seks...nego pipnes pa prija, pa jel moze dalje, moze, idemo dalje...i tako ...
Narocito kad ste mladji...a narod kao da otkriva seks u glavu , ali svaki put....a ja licno imam utisak da odavno nije nevin...u glavu mislim..
od AV, mozemo ocekivati uglavnom zaenacije sa narodom...,ada sam mislio na odluku tata Hila i ekipe, da s,eme AV...pa da nam serviraju toplo predjelo, vrucu prasetinu, a umesto deserta, serviraju soda vodu...vojska ili crkva? na koga tipujes

od AV, mozemo ocekivati uglavnom zaenacije sa narodom...,ada sam mislio na odluku tata Hila i ekipe, da s,eme AV...pa da nam serviraju toplo predjelo, vrucu prasetinu, a umesto deserta, serviraju soda vodu...vojska ili crkva? na koga tipujes
Za razliku od drugih , ja sam imao kontakta sa ljudima iz raznih ambasada, CIA ljudima, iz USA ili nekih drugih drzava, pa mi je utisak totalno drugaciji od drugih ljudi..
Npr u razgovoru sa glavnim za CIA operacije za CEE moj utisak je bio da je tip po principu , koliko nam dozvolite toliko cemo da uzmemo...minimum...sto u prevodu znaci i da ne cackamo mecku , vasi nam nude svasta nesto , cisto da bi sebi profitirali a plus su nediplomate i alavi pa daju i sakom i kapom..

A ako im samo malo zategnes, pregovaracki ,oni zinu i jos rasire nogice..

Sa druge strane, naravno da nece da mi prica o finansijskim projektima gde treniraju svoje spavace u Srbiji...to se podrazumeva da mi nece reci , ali ne mozes da propitujes nekog a da ne otkrivas nesto , ne tamte za tamte, nego ne mozes dobiti valjan odgovor ako ne postavis ulazni level kako treba....to znaci da ako proceni da mu razgovor sa mnom daje mnogo informacija koje su vazne, onda ce morati sam da postavi ulaz na nivo koji meni opet govori dosta...
Ne konkretno ali dovoljno...
Niko ne postaje obavestajac a da ne zna da ga neko cita kad ga cita...to bi bilo ubistveno...jer ne mozes da prodires...

I moj utisak nije uvek da zapadnjaci i istocnjaci zele da namecu nama nesto , nego je tu siri spektar, ali kod ovih nasih ne prolazi nista osim seljanije...
Desavalo se da mi se bukvalno izvinjava gospodin , zvanicnik jedne zap zemlje i kaze, kad ovi vasi pristaju na svasta samo za licnu korist...bukvalno indirektno je pitao da li postoji mogucnost da saradjujemo na zvanicnom nivou..
Americki ambasadori u Srbiji nisu mekani , ali su prerazmazeni od nasih vlasti...jer su nase vlasti jajare...i onda mogu da ih sutaju kako hoce...

Npr nije bitno za temu , ali postoje kod mene, samo kod mene indicije da potezi vulina nisu vulinovi...tj da ima PR savetnika...i to nekog ko ga je promenio u zadnjih 2 godine...
Ja bih mogao da sam u nekoj sluzbi , ili analiticar, da nadjem koje su to osobe ako ih je vise ili jedna ako je jedna...ali nebitno mi je...ocigledno da postoji koristan odnos koji daje ta saradnja..

Dok Vucic pravi penale, Mali takodje, Vulin pravi pomake, ali ne svojom glavom..

Back