S1MCRO
Elita
- Poruka
- 19.782
Bojim se da je taj voz prošao.Cekaj.
Sve to znamo.
Pitanje je - Sta raditi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bojim se da je taj voz prošao.Cekaj.
Sve to znamo.
Pitanje je - Sta raditi?
Nikad nije prosao voz ni za sta...Bojim se da je taj voz prošao.
Sta je bilo od svega sto si nabrojao?Pogledajte prilog 1637361Pogledajte prilog 1637365Pogledajte prilog 1637373Pogledajte prilog 1637362Pogledajte prilog 1637360Pogledajte prilog 1637365Pogledajte prilog 1637368Pogledajte prilog 1637369Pogledajte prilog 1637370Pogledajte prilog 1637372Pogledajte prilog 1637371Pogledajte prilog 1637373
Била би фора да врати краља након овог мандата.Čekajte, ja koliko sam razumeo Vučko je do sada ispucao predsedničke mandate
Kako stoji sa premijerskim?
Потрпаше 10 ликова на 1 кревет, спавамо један на другом.
ovo da obrišeš ja pogrešijoПотрпаше 10 ликова на 1 кревет, спавамо један на другом.
Кад ти 10 љутих Босанаца прди под нос цијеле ноћи. Kако то да преживиш јепте Бог све да би ВЧЋ-у турио листић у гласачку гузцу.
Premijerski - NeogranicenoČekajte, ja koliko sam razumeo Vučko je do sada ispucao predsedničke mandate
Kako stoji sa premijerskim?
Narod ne možeš da promeniš!Ova vlast je zaista postala nepodnosljiva.
Na sve strane kradu i ugradjuju se.
Polupismeni Megatrend diletanti grade, kradu, vode ekonomiju, diplomatiju....
Prodali i predali Kosovo
Svaki projekat koji su zapoceli debelo je kasnio i na kraju kostao 3 puta vise od predvidjenog uz katastrofalan kvalltet radova.
Sve moguce prodadose strancima raznih boja.. Araoi, Evropljani, Kinezi, Rusi. U bescenje. Za proviziju
Rijalitije i prostakluk, koji se primio i na Krstarici, predstavljaju kao vrhunska dostignuca a Jovanu Jeremic kao vrhovnog moralnog, estetskog i etickog sudiju
Skupstina se pretvorila u cirkus u kome pobedjuje polupismena vecina profesionalnih dizaca ruku
Vlada realno ne postoji vec je pretvorena u Vucicev bezbednosni megafon
Policija....pa ko policija. Pas slusa svog gospodara
Sljam se za sve pita.
Izbori.... vredi li ih uopsre pominjati obzirom na lopovluk, prekrajanja, Bugarske vozove...
Pravosudje je izuzetno efikasno ali samo kada to ide u korist rezima
Razni preletaci i otpad iz drugih stranaka (najvise DS) vodi glavnu rec u odbrani ove vlasti
Mediji....NI JEDAN SLOBODAN
Opozicija je blagi uzas koji vise radi u Vucicevu korist nego protiv ove vlasti....sa kanabeta
Narod besan ali, paradoksakno, apatican.
Svi cekamo nekig novog mesiju da povede. Nije bitno ni da li je levo ni da ki je desno orijentisan. Savo Manojlovic ili Dr Milic.... sve jedno. Ili neko treci.
Dokle vise??????
DA OVI ODU A DA SE ONI NE VRATE
Vrlo moguce.Док не ради мотка, ништа
da je 5th gen, a da se nije odselio u Keanadu, samo bi bio uticajni tviteraš i pio starbaks.Znači da on nije dođoš. Da je recimo peta generacija Beograđana bi li to nešto promenilo?
sta mislis kakvui ce prevaru da nam serviraju...mislim na ozbiljne prevare...ovo sa udbbaskim forama i ubacivanjem batinasa u demonstrante, vidljivo je iz avionaNikad nije prosao voz ni za sta...
Prosao je voz za elegantna resenja, ali mozda nikad nije ni dosao ....sa ovakvim sastavom stanovnistva Srbije, tesko se moze nesto na eleganciju i gospodin covek...
Ja sam vam dobar primer za to , iako to ne vidite...
Ja sam ti kao lakmus, tacno ces videti ko je kakav covek po tome kako se postavi prema meni i mojim coskovima..
Pa kontinutet kaze da sve rade po principu pipke, tj proba pa vidi odziv pa ga narod sam navodi sta moze da prodje i kad je proslo...sta mislis kakvui ce prevaru da nam serviraju...mislim na ozbiljne prevare...ovo sa udbbaskim forama i ubacivanjem batinasa u demonstrante, vidljivo je iz aviona
od AV, mozemo ocekivati uglavnom zaenacije sa narodom...,ada sam mislio na odluku tata Hila i ekipe, da s,eme AV...pa da nam serviraju toplo predjelo, vrucu prasetinu, a umesto deserta, serviraju soda vodu...vojska ili crkva? na koga tipujesPa kontinutet kaze da sve rade po principu pipke, tj proba pa vidi odziv pa ga narod sam navodi sta moze da prodje i kad je proslo...
Taj sistem prolazi jer nema oznake za gresku i kad se pogresi , proba ponovo i opet nije greska i kad je greska, tj nema kazne za gresku...
I onda sve to meni lici kao ono kad ti dohvatis zensku i onda krenes prebrzo , a ona nije jos u tom fazonu , znaci nije ono uvodjenje pa da nije greh nego je navodjenje sto je vec nasilno , ali ebiga u ovom balkanu to se cesto zavrsava valjda zeljenim iako mislim nezeljenim rezultatom..
Ja sam za ovo uvodjenje, jer to je vise ono ne znam da li sam spremna, ili zelim ali ako mozda ne bude po volji onda necu , jel moze tako...
to su ti nemusti razgovori..
Ali vecina je na drugim talasnim duzinama, samo nece da priznaju , to je ovo iznenadjen do kraja...natezanje neke pseudo logike i naizmenicno pseudo zelja dok se ne dotera do nezeljenog rezultata, a udje a nema vrata....slikovito receno...a posle sta ima sad da zatezem kad sam dala vec..
I na kraju makro princip, ebiga jesam prostitutka, ali me tretiraju dobro , dok se ne desi neka grubost, ali nije ni to strasno ...navikne se covek...vazno da nije ono bas bas grubo..
I tu je postavljena granica...
Uzeo sam MZ odnose kao primer razvijanja i pomeranja tih odnosa..
Tako ti je kod ovog naroda, zato tu nema niceg racionalnog nego ko koga zaebe, tj navuce...tj isto kao ove MZ igre...
Vidis tumacenje naroda , nama je vucic obecao da saka o sto znaci red i nasilno uspostavljanje onoga sto zelim...a sad se desavaju rusenja i pogibije, to nije ono sto je obecao...narod kao da ima dijalog sa Vucicem, a ne postuje uopste institucije..
Dok vucic ima i strah i odnos prema narodu koji sad proba da pokriva institucijama, preko botova...kao institucije kazu da nisam kriv...a sta je ustvari , pa to sigurno nisam kriv, ...
Botovi to zaliju pivom i to pije kao vodu , ali ne pije kod naroda koji je iracionalan...pije kod mlakonja..
Kod iracionalnih je non stop odnos, mi tebe za cara, a ti nama kajlu , sad mi trazimo da odes, a ti neces, e to necemo...
I onda se javi nemoc, tj raskid te iracionalne ljubavi ...sta li je..
Iracionalno je i to pipkanje..
Jer ja nisam bas svaki put siguran da me je cura navodila sa namerom da bas hoce seks...nego pipnes pa prija, pa jel moze dalje, moze, idemo dalje...i tako ...
Narocito kad ste mladji...a narod kao da otkriva seks u glavu , ali svaki put....a ja licno imam utisak da odavno nije nevin...u glavu mislim..
Za razliku od drugih , ja sam imao kontakta sa ljudima iz raznih ambasada, CIA ljudima, iz USA ili nekih drugih drzava, pa mi je utisak totalno drugaciji od drugih ljudi..od AV, mozemo ocekivati uglavnom zaenacije sa narodom...,ada sam mislio na odluku tata Hila i ekipe, da s,eme AV...pa da nam serviraju toplo predjelo, vrucu prasetinu, a umesto deserta, serviraju soda vodu...vojska ili crkva? na koga tipujes
sta mislis kakvui ce prevaru da nam serviraju..
Kad čitam vas koji pišete: "nama", "nas", "mi"Zbog vucica nam ode i vojvodina samo polako