Veleizdajnik SVE rasprodaje!

Samo da ne bude ono Švabo - Ujka 9:2 :mrgreen:
Ма неће..
треба се жив и здрав домоћи Лисабона и базе :mrgreen:
види,ја бих волео..сви би ми волели да ми ту бар одемо у нерешено бар али ми играмо веома лош фудбал..
и тако је ,како је

Ма неће..
треба се жив и здрав домоћи Лисабона и базе :mrgreen:
види,ја бих волео..сви би ми волели да му ту баш одемо у нерешено бар али ми играмо веома лош фудбал..
и тако је ,како је
Ono sa Švabom i Ujkanima bila neka politička poruka kroz sport... :aha2:

samo se u Boga uzdam da nam nekako pomogne protiv ove nesreće
ovo je ko da nas je zadesilo deset prirodnih katastrofa odjednom
Ne moze! Srbi Boga pominju samo kada psuju i kada su bolesni
Autorska tema.
Vodu, vazduh, zemlju čak i njenu utrobu. Kosovo prodato, institucije rasprodate, sudstvo, zdravstvo, školstvo. Državne firme da i ne spominjem.

Rasprodaja vode, vazduha, zemlje pa čak i utrobe srbije - kopanje litijuma. Zauzvrat duplo skuplja hrana nego u zemljama EU i spomenik sns kulture - draža mihajlović.

Mislite li da će im uskoro suditi narod na ulici pa su sns kriminalci potrčali da sve rasprde?
I treba da rasproda kad se niko ne buni. Samo napred Vuki. Neki su vec bacili oko na Veliko Ratno ostrvo.

Narod gugla vesti traži morbidnosti ili bar nešto seksualno
Tako narod pročita da je izgoreo Bambi u Požarevcu 400m2 pa tera sledeću vest
A onda udje u MAXI i pita - a jel a što nema Plazme?
Nema ni onaj Zlatni PLek, kako reče jedna baba
Pa nema Zlatni PLek, slučajno ga isto pravi Bambi iz Požarevca gde izgorelo 400m2
Verovatno im se zapalilo PALMINO ULJE koje nemilice trpaju u plazma keks crkli dabogda!

Koliko vidim kladže su do 4 gola sa malim kvotama a već od 5...
Na svu sreću ja sam to zabatalio
Uopšte me ne obuzima Lucifer Sv.Žeksa :mrgreen:

A i kako da se kladiš na naše?
Gledaj ti samo onu lepotu i gracioznost dodavanja i manevara po tamo nekim ligama
A ovi naši - e nedamti loptu Milisave ni ti meni nisi dadnuo onomad ima da pizdeknem pa kud odleti...
Мени мука припадне кад видим оног Иванића...колико је Лик спор,спор..
док он дода неком лопту или себи избори позицију .. и голман може опуштено на пиш паузу :mrgreen:

Мени мука припадне кад видим оног Иванића...колико је Лик спор,спор..
док он дода неком лопту или себи избори позицију .. и голман може опуштено на пиш паузу :mrgreen:
to ti prićam...
seljački egoizam ispred kluba
da ga vide u selo na televizor

Mene estonci kupili sa onim sajtom karike com...znaci tako su lepo odradili jedan ugodan i lep sajt za druzenje, da im svaka cast i cak da ima nenametljivo komercijalizovanje, da ne ubijas onog ko nema para za gemove.....

Imaju ljudi smisla za internet marketing nealavog tipa, stvarno imaju...
Turci , oni kad dohvate, to je komercijalizacija bas na turski nacin, nasilno do balcaka...
Ali prolazi u ova vremena....oni vode neke najpoznatije najkrvavije masovne igre....
Ne zna se, ali oni vode....imaju takve dilove...

Back