Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 69.143
Crvena Zvezda - Benfika?
Prognoza?
Pazi igra se u nepopularnom terminu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crvena Zvezda - Benfika?
0:3..можда дамо неки голић пред крајCrvena Zvezda - Benfika?
Prognoza?
Samo da ne bude ono Švabo - Ujka 9:20:3..можда дамо неки голић пред крај
пусти 4+
Ма неће..Samo da ne bude ono Švabo - Ujka 9:2
Ono sa Švabom i Ujkanima bila neka politička poruka kroz sport...Ма неће..
треба се жив и здрав домоћи Лисабона и базе
види,ја бих волео..сви би ми волели да му ту баш одемо у нерешено бар али ми играмо веома лош фудбал..
и тако је ,како је
2-2Crvena Zvezda - Benfika?
Prognoza?
Koliko vidim kladže su do 4 gola sa malim kvotama a već od 5...
нема реванша.Нови Тип Такмичења.Иначе се швабови не би толико иживљавалиOno sa Švabom i Ujkanima bila neka politička poruka kroz sport...
Ne moze! Srbi Boga pominju samo kada psuju i kada su bolesnisamo se u Boga uzdam da nam nekako pomogne protiv ove nesreće
ovo je ko da nas je zadesilo deset prirodnih katastrofa odjednom
I treba da rasproda kad se niko ne buni. Samo napred Vuki. Neki su vec bacili oko na Veliko Ratno ostrvo.Autorska tema.
Vodu, vazduh, zemlju čak i njenu utrobu. Kosovo prodato, institucije rasprodate, sudstvo, zdravstvo, školstvo. Državne firme da i ne spominjem.
Rasprodaja vode, vazduha, zemlje pa čak i utrobe srbije - kopanje litijuma. Zauzvrat duplo skuplja hrana nego u zemljama EU i spomenik sns kulture - draža mihajlović.
Mislite li da će im uskoro suditi narod na ulici pa su sns kriminalci potrčali da sve rasprde?
al kud nad "svojima" und "zauvek svojima"?нема реванша.Нови Тип Такмичења.Иначе се швабови не би толико иживљавали
Verovatno im se zapalilo PALMINO ULJE koje nemilice trpaju u plazma keks crkli dabogda!Narod gugla vesti traži morbidnosti ili bar nešto seksualno
Tako narod pročita da je izgoreo Bambi u Požarevcu 400m2 pa tera sledeću vest
A onda udje u MAXI i pita - a jel a što nema Plazme?
Nema ni onaj Zlatni PLek, kako reče jedna baba
Pa nema Zlatni PLek, slučajno ga isto pravi Bambi iz Požarevca gde izgorelo 400m2
Мени мука припадне кад видим оног Иванића...колико је Лик спор,спор..Koliko vidim kladže su do 4 gola sa malim kvotama a već od 5...
Na svu sreću ja sam to zabatalio
Uopšte me ne obuzima Lucifer Sv.Žeksa
A i kako da se kladiš na naše?
Gledaj ti samo onu lepotu i gracioznost dodavanja i manevara po tamo nekim ligama
A ovi naši - e nedamti loptu Milisave ni ti meni nisi dadnuo onomad ima da pizdeknem pa kud odleti...
to ti prićam...Мени мука припадне кад видим оног Иванића...колико је Лик спор,спор..
док он дода неком лопту или себи избори позицију .. и голман може опуштено на пиш паузу
Mislite li da će im uskoro suditi narod na ulici pa su sns kriminalci potrčali da sve rasprde?
Умоболно је ту трагедију користити за борбу против власти!Ne mislim.
Kad im narod nije presudio prosle godine za decu, onda nece nikad ni za sta.
Умоболно је ту трагедију користити за борбу против власти!
Nekad su stavljali maslac sad stavljaju to smece.Verovatno im se zapalilo PALMINO ULJE koje nemilice trpaju u plazma keks crkli dabogda!
Pobise decu i niko prstom nije mrdnuo, samo setali ko....Ne mislim.
Kad im narod nije presudio prosle godine za decu, onda nece nikad ni za sta.
Ovi tvoji ubijaju novinare, politicare, decu u skoli streljaju ...cist fasizam!Умоболно је ту трагедију користити за борбу против власти!
После се чудите кад Шешељ каже да опозицију воде лудаци! Па и јесу лудаци!
Tada je bila kritična masa da se musolini okači za jajaPobise decu i niko prstom nije mrdnuo, samo setali ko....
Шта је Вучић крив што је малом Кости фијукнуло у глави, па је он побио ону силну децу?Umobolno je kada vlast ne preuzme odgovornost za lose stvari koje se dogode za vreme te vlasti.
Шта булазниш ти??decu u skoli streljaju ...cist fasizam!
Čudi me da nisu tražili da Vučić snosi odgovornost za atentat na Trampa.Шта је Вучић крив што је малом Кости фијукнуло у глави, па је он побио ону силну децу?