Vladimir Stimac krece sa protestom ispred skupstine

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...stva-Vucevic-i-Djuric-da-podnesu-ostavke.html

vladimir-%C5%A1timac-po%C4%8Dinjem-protest-ispred-predsedni%C5%A1tva-v0-c5ft8KhcnVx1oSd3-AyWfQ8qDOuTcJW7BODY03vrI5c.jpg

sta mislite?
da li ce nesto uraditi?
Zašto nije tražio političku odgovornost za rušenje mostova u Americi i ona klizišta i par pokolja za vreme žutih?

Vučku baš takvi trebaju, kako bi drugačije vladao?

Ispricacu ti jedan vic.

Srbi slusaju propalog parazita, dobrovoljnog Udbasa i besmislicara Vucica. :cepanje: :mrgreen:

Kada mogu da slusaju takve tipove, propali sportisti su negde 10 mesta iznad toga po moralu i ostalim ljudskim vrednostima.

Ej bre, Srbi slusaju Vucica, pa sta ti to govori onda?

Govori da ti je vic propao. Niko se ne smeje osim tebe.

to je vas av opeljesio za ona dva miliona klintonu, pa kod onih podesta pedofila i ubica isto koliko je kao potrosio?
kod trampa te fore, kao aj se talimo, vi ste lobisti, mi placamo, ne prolaze, cekaj samo da zavrsimo sa meksikom i kanadom, vec mu se uvlace, kazu vazi care, klanjamo ti se, bice sve kako ti kazes, samo nemoj 25% da nam rebnes carine... onda dogovoreno evo 20%, ali morate kini bar 25%, mi idemo na 50%... spremamo haos, sanjao si da ces nekoga ovde da podmitis, a ja i nemam para

sve vas koji podmicujete i talite se, cemo u bukagije, samo cekaj kada pocnemo da plenimo imovinu od sns kartela po americi, zahebali ste se ako ste umislili da cete nekoga da podmitite... sa generalstabom:per: zovite mama merkel neka vas spase, ili solca

Znači priznaješ da je mito = lobiranje
I kod vas je to sasvim legalno.
Koja ste vi prokleta zemlja.

Meni je ova autonomašica seksi, nekako deluje dominantno, a i onako kršna, jaka, ko Crnogorka sa Durmitora ili Lovćena odrasla na pršuti i kajmaku i koja može traktor uz brdo da gura, verovatno je ono negde iz podnožja Besne Kobile. :d

Nekako tek sad kad je hot i da da kažem ono prava kad se malo zaokruglila i nabacila koju boru. :)

Meni je ova autonomašica seksi, nekako deluje dominantno, a i onako kršna, jaka, ko Crnogorka sa Durmitora ili Lovćena odrasla na pršuti i kajmaku i koja može traktor uz brdo da gura, verovatno je ono negde iz podnožja Besne Kobile. :d

Nekako tek sad kad je hot i da da kažem ono prava kad se malo zaokruglila i nabacila koju boru. :)

AF_SS_266.jpg

Nije BRE, izjašnjava se kao Hrvatica.

Znači priznaješ da je mito = lobiranje
I kod vas je to sasvim legalno.
Koja ste vi prokleta zemlja.
samo u sns sekti, ali naucice vas tramp pameti
vidi
ako ja tebi obecam da cu ti nesto zavrsiti ako mi platis - to je korupcija, kako ja mogu da budem siguran da cu to zavrsiti? tapsanje po ramenu od klintona?
a ako ti odradim posao prezentovanja u odredjenim krugovima, to je moj posao da plasiram tvoju agendu, ne obecavam ti da ce ona proci, vec samo da cu je adekvatno prezentovati

ovo sto vi radite za rio tinto to nije lobiranje, to je korupcija, jer koji ludak veruje djuki bizonu da ce nas svabe okupirati ako ne damo litijum, sta je ovo 1941? 'bo te solc, ne's kopati, ali je problem sto neces ni ekspo imati, jer kako ces povuci kredit za posao koji ne mozes u roku da odradis?

sve vam se rusi sns bando, jer ste vi prokletinje korupmirane, i sada cekamo rat koji ste ugovorili sa bratom kurtijem

Poslednja izmena:
Ma Saja sad zahteva i da svi glasaju za Čankovu Mariniku? Nema toga Herr Sajo, moraš da promeniš kandidate.

Bez članice LSV Marinike, bez Ćute i bez neotitoista, možda bude upalilo.
kako da ne, sns botovi ce da nas uce sa kim cemo da se udruzujemo da srusimo rezim :mrgreen:
kako se samo dulence nije setio? lukav plan boldrice,. ali zalim slucaj

vi ste se udruzili sa kurtijem protiv kosovskih srba, dole haos, a ti opet spamujes sa hrvaticom, boldrice

Ja nism ni spomenula Djilasa, nisam primetila ni druge na temi i van nje, on je izgleda samo tebi u ustima.
sns bot je programiran, vidis da vrti jedno te isto, ako nije djilas a ono je ona ana lalic, kaze hrvatica, ali ima madjarsko prezime hegedis, da ne bi keza, ja ne bih nikad cuo za nju, a sada cu da je sanjam koliko puta ju je postavio
Kao i ova vedeta Danasa:
kakve veze ona ima sa temom? sta on sa njom pokusava da nam kaze, pazi novinarka?

znaci ta novinarka onemogucava opozicju da srusi tvog aljeka? mocna zena, a koliko je aljek siftar placa? ja da sam oskar placao bih joj milione da me cuva na vlasti... i ajd sad kako je ona nasa opozicionarka ako cuva vucica kao ti? ja da nije tebe ne bih nikad ni cuo za nju?

Poslednja izmena:

Back