zekovicc.1991
Zainteresovan član
- Poruka
- 430
Juče i danas ceo dan pesme dok žena protestuje za svog sina , ko plaća ozvučenje ovoj smejuriji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da smo mi neki narod mi bi prvo pohapsili i tuzilastvo i policiju....mislim "policiju"...danas svaka budala nosi tu uniformu.Da smo mi neka normalna drzava, tuzilastvo i policija bi odmah krenuli i u ispitivanje ko finansira te teroriste i paravojsku.
Da smo mi neki narod mi bi prvo pohapsili i tuzilastvo i policiju....mislim "policiju"...danas svaka budala nosi tu uniformu.
mrtav link.ko je izjeo svecku pomoc ako ne sns botovi. sendvicari? sade cete da jedete znate sta?
Шведска обуставила помоћ Србији због корупције
pa vidi kod Zagorke Dolovac............mozda ona pokrene tuzbu protiv srpskog naroda.Da smo mi neka normalna drzava, tuzilastvo i policija bi odmah krenuli i u ispitivanje ko finansira te teroriste i paravojsku.
Cia podmeće mrtve linkove a epštajn fajlove kriju.mrtav link.
Koliko Srba ce da SNS-ovci prebiju, samo da bi ostali na vlasti?pa vidi kod Zagorke Dolovac............mozda ona pokrene tuzbu protiv srpskog naroda.
tolko vas je mozda bilo do leta............nisam brojao..............sada vas nema ni za jedan autobus.Koliko Srba ce da SNS-ovci prebiju, samo da bi ostali na vlasti?
50.000? Milion?
Premalo ljudi.Ma nemaju volje da sruse Vucica , nece niko da zbog ludaka iz cacija zavrsi u cuzi zato i jeste tako
Zato sto majka strajkuje gladju zbog mrtvog sinaSto ne donesu neki Bluetooth zvucnik i mikrofon i zezaju cacije