Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 11.404
Pobili se za dnevnice danas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sad sam pogledao clanovi veca Palilule rodjeni u Cacku, Beranama, Peci, Prijepolju, Kragujevcu, bukvalno niko nema blage veze sa Palilulom.

PsihopateJuce su pustali "Posla majka sina da potrazi"
Da, majka traži krivca za smrt sina.E stvarno, pravi sprdnju od smrti sina ...
NEmam pojma, probao sam da otvorim i ne dozvoljava, mrtav sajt mrtav link sve je mrtvo.Cia podmeće mrtve linkove a epštajn fajlove kriju.
Isto.NEmam pojma, probao sam da otvorim i ne dozvoljava, mrtav sajt mrtav link sve je mrtvo.
Pobili se dabogda(VIDEO) Incident u Ćacilendu, morala policija da interveniše https://n1info.rs/vesti/video-incident-u-cacilendu-morala-policija-da-intervenise/
Oci povadili dabogda.Pobili se dabogda
Zahvali Borisu Tadiću na tome.Ovako orgijanje neoradikala, niko normalan u Srbiji , nije mogao da zamisli ni u najludjoj fantaziji.
Slazem se.Ovako orgijanje neoradikala, niko normalan u Srbiji , nije mogao da zamisli ni u najludjoj fantaziji.
Zahvali Borisu Tadiću na tome.

Da, majka traži krivca za smrt sina.
Nije moj tata napravio sns u nameri da sjebe Šešelja. I kulturiška uživa u penziji.Nije Tadic uveo pomenute standarde, to je ta zaostavstina Seseljeve bolesne ideologije.
Da, majka traži krivca za smrt sina.
Možeš misliti!
Kao da ne zna u kakvoj zemlji živimo!
Odakle si tu glupost zaključio lebatiOve druge majke poginulih nisu volele svoju decu...