Vladimir Stimac krece sa protestom ispred skupstine

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
123.162
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...stva-Vucevic-i-Djuric-da-podnesu-ostavke.html

vladimir-%C5%A1timac-po%C4%8Dinjem-protest-ispred-predsedni%C5%A1tva-v0-c5ft8KhcnVx1oSd3-AyWfQ8qDOuTcJW7BODY03vrI5c.jpg

sta mislite?
da li ce nesto uraditi?

Poslednja izmena od moderatora:
Nece uraditi nista, ne prave se protesti kad neradni dan.

Tacno
Fejk opozicija fejkira proteste i trosi narodnu buntovnu energiju...
Uvek je to subota ili neradni dan, eno skoro su pomerili cak da to bude na onaj Dan primirja iako su prethodno rekli da ce biti drugi dan...

Dakle koji je smisao protesta ispred praznih zgrada vlasti ?!

Hoce li se neka prazna zgrada uznemiriti i dati ostavku?

Dakle to su sve teledirigovani fejk protesti...

Evo sto je sad on odredio vec unapred da taj kamp bude 48h ?
Sto ne 365+ dana sve do ispunjenja zahteva ?

...

Tacno
Fejk opozicija fejkira proteste i trosi narodnu buntovnu energiju...
Uvek je to subota ili neradni dan, eno skoro su pomerili cak da to bude na onaj Dan primirja iako su prethodno rekli da ce biti drugi dan...

Dakle koji je smisao protesta ispred praznih zgrada vlasti ?!

Hoce li se neka prazna zgrada uznemiriti i dati ostavku?

Dakle to su sve teledirigovani fejk protesti...

Evo sto je sad on odredio vec unapred da taj kamp bude 48h ?
Sto ne 365+ dana sve do ispunjenja zahteva ?

...
Kako se zove onaj monah nemonah Antonije bese ....koliko je samo protesta i litija taj covek odrzao to se ne zna broja, danima, mesecima pa i godinama.

Onaj Djurić u NS će valjda podneti ostavku sledeće nedelje. Sa Vučevićem se ne zna, možda da mu ne bi više vukli sina na protest podnese ostavku.
Vučević sigurno neće podneti ostavku. On je čovek od Vučićevog najvećeg poverenja.
Đurić možda hoće, mada trenutno mislim da je veća šansa da i on ostane na funkciji. 03.12. se glasa o njegovom poverenju.

Vučević sigurno neće podneti ostavku. On je čovek od Vučićevog najvećeg poverenja.
Đurić možda hoće, mada trenutno mislim da je veća šansa da i on ostane na funkciji. 03.12. se glasa o njegovom poverenju.
Verovatno će biti novih izbora na proleće pa će tada podneti ostavke. Vučić izborima uvek pacifikuje opoziciju.

Koga bole ku... patka uvo za nekog propalog bivšeg sportistu?
Zašto misli da bi baš njega neko slušao?
Ispricacu ti jedan vic.

Srbi slusaju propalog parazita, dobrovoljnog Udbasa i besmislicara Vucica. :cepanje: :mrgreen:

Kada mogu da slusaju takve tipove, propali sportisti su negde 10 mesta iznad toga po moralu i ostalim ljudskim vrednostima.

Ej bre, Srbi slusaju Vucica, pa sta ti to govori onda?

Ti bi najviše pomogao kao naš lobista kod Trampa.
Ako možeš da lobiraš sa svojim parama.
Javi nam rezultate.
to je vas av opeljesio za ona dva miliona klintonu, pa kod onih podesta pedofila i ubica isto koliko je kao potrosio?
kod trampa te fore, kao aj se talimo, vi ste lobisti, mi placamo, ne prolaze, cekaj samo da zavrsimo sa meksikom i kanadom, vec mu se uvlace, kazu vazi care, klanjamo ti se, bice sve kako ti kazes, samo nemoj 25% da nam rebnes carine... onda dogovoreno evo 20%, ali morate kini bar 25%, mi idemo na 50%... spremamo haos, sanjao si da ces nekoga ovde da podmitis, a ja i nemam para

sve vas koji podmicujete i talite se, cemo u bukagije, samo cekaj kada pocnemo da plenimo imovinu od sns kartela po americi, zahebali ste se ako ste umislili da cete nekoga da podmitite... sa generalstabom:per: zovite mama merkel neka vas spase, ili solca

Poslednja izmena:

Back