Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

I da se znalo ne bi bili protesti zbog Cvijana. Narod nije toliko osetljiv na ubistvo političara kao na običnog čoveka gde se to zataškava. Rezon je da su svi političari mutni pa ako im se desi ubistvo to se tretira kao i ubistva izmedju kavačkog i škaljarskog klana.

Pa sad, i Oliver Ivanović je bio političar, pa nije tako primljeno u javnosti.

Pa sad, i Oliver Ivanović je bio političar, pa nije tako primljeno u javnosti.
Postoji doza osetljivosti za opozicione političare. Na primer ne samo kod Olivera nego i kod Borka ali je ona kratkog daha ako nema još nekih afera pored toga. Tako protesti 1 od 5 miliona nisu bili samo zbog njih dvojice nego i zbog Jovanjice, Krušika i novinara. Slučaj Cvijana je specifičan jer se radi o političaru iz redova vlasti.

I advokati. U najmanju ruku.
.
Да, они обично дигну узбуну, ономад су и штрајковали...

Inace secam se tamo 2003-4. godine, nakon ubistva Djindjica, kako su DSS-ovci u horu vikali rukovodstvu DS-a "kazite ko je ubio Djindjica, znate ko je" i tako besomucno. Tad mi se zgadio DSS, a nisam cak ni bio neki simpatizer Djindjica. Ne mogu da se setim da li su i Radikali radili slicno, mislim da su i oni ali da ne gresim dusu, ali za DSS se jako dobro secam.
"Najbolje" od svega je sto od tog hora niko nikad nije pozvan u policiju da kaze ko je to ubio Djindjica, kad eto svi to znaju (pa i ti koji su optuzivali). I samo da se razumemo, ne branim ovde ni najmanje DS, trebalo je ih je sve istresti iz gaca, i verujem da tu niko nije bio cist.

E, ovo me malo podseca na to vreme. Samo sto je onda bio hor optuzivaca da se kaze ko je ubio coveka, a sad se o tome cuti kao da covek nikad nije ni postojao.
.
Мени изгледа да је убиство Ђинђића послужило за дисциплиновање странака.

Тако данас имамо ово "убиство у оријент експресу", али немамо Поароа.

.

Postoji doza osetljivosti za opozicione političare. Na primer ne samo kod Olivera nego i kod Borka ali je ona kratkog daha ako nema još nekih afera pored toga. Tako protesti 1 od 5 miliona nisu bili samo zbog njih dvojice nego i zbog Jovanjice, Krušika i novinara. Slučaj Cvijana je specifičan jer se radi o političaru iz redova vlasti.

Eh sad iz redova vlasti...umro preko 4 godine nakon što je izašao iz vlasti.

Deo vlasti su bili i Oliver Ivanović i Borko Stefanović, takođe.
Borka su svi brzo zaboravili, ako im je ikada i stalo do njega, ali o Oliveru Ivanoviću se stalno priča. Pa ne bi ni od Milene Popović pravili naprednjaci ono da nije to toliko bitna društvena tema.

A i od Zorana Đinđića pravi mit postoji sve do danas, isto. A političar, čisti.

Eh sad iz redova vlasti...umro preko 4 godine nakon što je izašao iz vlasti.

Deo vlasti su bili i Oliver Ivanović i Borko Stefanović, takođe.
Borka su svi brzo zaboravili, ako im je ikada i stalo do njega, ali o Oliveru Ivanoviću se stalno priča. Pa ne bi ni od Milene Popović pravili naprednjaci ono da nije to toliko bitna društvena tema.

A i od Zorana Đinđića pravi mit postoji sve do danas, isto. A političar, čisti.
161046380_733540664194821_444227826758412658_n_1000x0.jpg

Mislim a je ovo malo bzvz, ako se setimo kako je završio GRU (Dalibor Andonov) koji je poginuo vozeći kajt.
Mislim, ne kažem da nije ubijen Cvijan (ili da nije sumnjivo) već samo da je moguće i u Januaru biti na vodi.
Moze ako je ribolovac i slicno. Ne znam da li je bio. Valjda negde pise uzrok smrti, nije covek pao sa Marsa?

Back