Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Где је нестало лице Владимир Цвијан? Био је дисидент против Вучићевог режима, што аутоматски баца сумњу да Вучко има везе са његовим нестанком.
ne pripada vucic ni narko ni duvanskoj mafiji pa ga je cvijan razotkrio i optuzio i onda ga vucic udavio da ovaj ne peva..ako je ubijen ovo ti je razlog ..

Mislio sam , povukao se iz politike i radi kao advokat

neko iz njegove okoline je trebao da obavesti opoziciju , poziciju , nekoga

da neki novinar , tada kad je nestao , kad je nadjen mrtav, objavi tekst o smrti.

ali nasi novinari cekaju da dobiju sta treba da napisu

Ja uopste ne verujem da porodica nije znala da je mrtav jer su verovatno zvani na identifikaciju u najmanju ruku. A i pretpostavljam da policija mora da obavesti porodicu po sluzbenoj duznosti, kao i da je porodica napravila sahranu.

Ono sto je verovatno bilo tacno je da niko nije smeo ili hteo nista da pita nikoga, a sad je potpuno jasno i zasto - vidimo do koje mere je ovaj rezim ograzao u kriminal najgore vrste, pa Vuciceve gorile seku ljudima glave, udove, delove tela.

Znaci potpuno je jasno ko je ubio Cvijana.

Ja uopste ne verujem da porodica nije znala da je mrtav jer su verovatno zvani na identifikaciju u najmanju ruku. A i pretpostavljam da policija mora da obavesti porodicu po sluzbenoj duznosti, kao i da je porodica napravila sahranu.

Ono sto je verovatno bilo tacno je da niko nije smeo ili hteo nista da pita nikoga, a sad je potpuno jasno i zasto - vidimo do koje mere je ovaj rezim ograzao u kriminal najgore vrste, pa Vuciceve gorile seku ljudima glave, udove, delove tela.

Jasno je da je mafija ucutkala i porodicu

Pa napustio je i sns..kolko je zaratio sa ds tolko je i sa sns..futrao je jocu da pise u svojoj knjizi s kim je u vlasti ds poslovao naravno s drogu..dovoljan razlog da ga mrze
Неупоредиво је више СНС изневерила оно шта је обећавала пре доласка на власт, почевши од Бриселског споразума па надаље, од ДС-а. Баш у тим "патриотским" стварима твоја СНС је по доласку на власт преузела политику ЛДП-а и Тадичев ДС је наспрам тога слободно можемо рећи био националистичка странка. Но, свеједно, Цвијан је заправо један издајник. Само што за разлику од твог Вољеног ********ог, а коме је ово већ друго политичко убиство, у ДС-у никоме није падало на памет да Цвијана због тога убије.

Iz policijske prijave Vucicu pedercini kad su ga uhvatili in flagranti sa transvestitom u kolima.
DOK VUČIĆ NE PRIMI METAK, NIKO NEMA PRAVO DA HAPSI ZBOG POZIVA NA NJEGOVO UBISTVO?! Đilasove novine "Danas" prešle svaku meru!
Đilasove novine "Danas" po uzoru na list "Identitet", novine Zemunskog klana, pripremaju jezivu atmosferu koja podseća na dane pred ubistvo nekadašnjeg srpskog premijera Zorana Đinđića

DOK VUČIĆ NE PRIMI METAK, NIKO NEMA PRAVO DA HAPSI ZBOG POZIVA NA NJEGOVO UBISTVO?! Đilasove novine "Danas" prešle svaku meru!
Đilasove novine "Danas" po uzoru na list "Identitet", novine Zemunskog klana, pripremaju jezivu atmosferu koja podseća na dane pred ubistvo nekadašnjeg srpskog premijera Zorana Đinđića

Prvo, kakve veze ima ovaj naslov sa onim sto sam ja napisao?

Drugo, taj stil pisanja po medijima je zapravo Vucicev, jos iz 90-tih, a usavrseno od 2012. E pa kad tako hoces da se igras, onda ce tako biti i tebi - mislim na Vucica.

Trece, toliko puta su mu "pretili ubistvom" a nijednom se nije desio ne pokusaj nego ni nagovestaj pokusaja. I samo za neobavestene - da ubije predsednika drzave moze samo neko iz njegovog okruzenja, jer mu je inace nemoguce prici.

Ja znam za atentat na Slobodana Milosevica kada su mu sabotirali gume na automobilu pa su eksplodirale u voznji, ali nije poginuo. I mislim da je bio bar jos jedan slican pokusaj. Ali to moze da mu namesti samo neko ko ima pristup njegovom sluzbenom automobilu, a to opet znaci da je taj neko iz SLUZBE.

Po analogiji i Vucica moze da ubije samo neko iz SLUZBE, kao sto je SLUZBA organizovala ubistvo Djindjica, pri cemo ostaje samo da jos saznamo po cijem nalogu, mada se i to zna. HINT: isti je porucio ubistvo Djindjica i Cvijana.

stari dobri film Kum, prvi koji izjavi saučešće...taj je najsumnjiviji

Prvo, kakve veze ima ovaj naslov sa onim sto sam ja napisao?

Drugo, taj stil pisanja po medijima je zapravo Vucicev, jos iz 90-tih, a usavrseno od 2012. E pa kad tako hoces da se igras, onda ce tako biti i tebi - mislim na Vucica.

Trece, toliko puta su mu "pretili ubistvom" a nijednom se nije desio ne pokusaj nego ni nagovestaj pokusaja. I samo za neobavestene - da ubije predsednika drzave moze samo neko iz njegovog okruzenja, jer mu je inace nemoguce prici.

Ja znam za atentat na Slobodana Milosevica kada su mu sabotirali gume na automobilu pa su eksplodirale u voznji, ali nije poginuo. I mislim da je bio bar jos jedan slican pokusaj. Ali to moze da mu namesti samo neko ko ima pristup njegovom sluzbenom automobilu, a to opet znaci da je taj neko iz SLUZBE.

Po analogiji i Vucica moze da ubije samo neko iz SLUZBE, kao sto je SLUZBA organizovala ubistvo Djindjica, pri cemo ostaje samo da jos saznamo po cijem nalogu, mada se i to zna. HINT: isti je porucio ubistvo Djindjica i Cvijana.
:hahaha: :hahaha:
znaci vucic pise za sebe da je *****
danas je u stvari vuciceva novina,
gde on tera djilasa da pise da ce ga neko ubiti,
ako ovaj ne bude zeleo, mozda i njega zadavi,
ma sta ja vama pricam:hahaha:

stari dobri film Kum, prvi koji izjavi saučešće...taj je najsumnjiviji

Pa ovde imamo problem - niko nije izjavio saucesce. Nikad. Cak ni sad. Mada je covek mrtav vec 3 godine.

Ali fascinira zavera cutanja. Ja bih licno, a nadam se da cemo uskoro to i docekati, napravio haos u tom udruzenju advokata koje ga je izbrisalo ali cuti sve vreme da je covek mrtav.

Ponavljam, ja se nesto ne bavim likovima iz nase politike, ukljucim se uglavnom pred izbore da se update-ujem, ovo sam vanredno jako usao u politicke teme od pred poslednje izbore (a i koronu, kako se ispostavilo), ALI - poenta - SE SECAM da je stvarno bila diskusija na temi mislim pred izbore 2018. gde je Cvijan, za koga ja nisam znao ali se secam te price da je nestao, pa da li je mrtav ili je u inostranstvu, pa se nekako zavrsilo da najverovatnije nije mrtav jer bi se to, eto znalo.

Od sada kad neko nestane vise necu sumnjati da je pokojni, pa neka "dokazuje" da je ziv.

Ah, da, vezano za qrve advokate - znaci na citavu tu frku oko Cvijana NIKO OD NJIH NE NADJE ZA SHODNO da objavi vest da je, eto, Cvijan, za koga se jedno vreme nije znalo gde je i sta radi, nadjen mrtav. Jer se o tome pisalo i pricalo, nisam to ja niko i nista pa nestao, pa to bude problem samo moje porodice, vec je u pitanju javna licnost o cijem je statusu ziv-mrtav bila javna medijska rasprava.
Slicno vazi i za policiju, koje je takodje trebalo da izadje sa tim obavestenjem. Ili sud (tuzilastvo ili ko vec je nadlezan).

Mnooooogo zgadije da se pretrese sta je tu ko radio i nije radio.

Back