blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 14.982
i tebe sam prijvila za pretnju
a sad ti mene u policiju moodo od skakavca
Za koju pretnju si ti mene prijavila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i tebe sam prijvila za pretnju
a sad ti mene u policiju moodo od skakavca
za onu gore,Za koju pretnju si ti mene prijavila?

ne pripada vucic ni narko ni duvanskoj mafiji pa ga je cvijan razotkrio i optuzio i onda ga vucic udavio da ovaj ne peva..ako je ubijen ovo ti je razlog ..Где је нестало лице Владимир Цвијан? Био је дисидент против Вучићевог режима, што аутоматски баца сумњу да Вучко има везе са његовим нестанком.
Da , forum je bas primer za to.ne, nego je on rekao kako u ovoj drzavi ne sme nista da se prica
javno protiv rezima,
inace ostanes bez posla itd
sto je naravno laz, a ovaj forum je dokaz za to
Stigao ti muž, krenuli fazonipazi da ti neko ne ukrade serpu
ne pripada vucic ni narko ni duvanskoj mafiji pa ga je cvijan razotkrio i optuzio i onda ga vucic udavio da ovaj ne peva..ako je ubijen ovo ti je razlog ..
pa nije ni potrebno da nekom licno nesto rade,Da , forum je bas primer za to.
Ovde svi pisu pod imenom i prezimenom a u opisu im stoji gde rade.![]()
Mislio sam , povukao se iz politike i radi kao advokat
neko iz njegove okoline je trebao da obavesti opoziciju , poziciju , nekoga
da neki novinar , tada kad je nestao , kad je nadjen mrtav, objavi tekst o smrti.
ali nasi novinari cekaju da dobiju sta treba da napisu
Jasno je da je mafija ucutkala i porodicuJa uopste ne verujem da porodica nije znala da je mrtav jer su verovatno zvani na identifikaciju u najmanju ruku. A i pretpostavljam da policija mora da obavesti porodicu po sluzbenoj duznosti, kao i da je porodica napravila sahranu.
Ono sto je verovatno bilo tacno je da niko nije smeo ili hteo nista da pita nikoga, a sad je potpuno jasno i zasto - vidimo do koje mere je ovaj rezim ograzao u kriminal najgore vrste, pa Vuciceve gorile seku ljudima glave, udove, delove tela.
Znaci potpuno je jasno ko je ubio Cvijana.
a iz kojih medija ste naucili ono
vucicu pedevu
Неупоредиво је више СНС изневерила оно шта је обећавала пре доласка на власт, почевши од Бриселског споразума па надаље, од ДС-а. Баш у тим "патриотским" стварима твоја СНС је по доласку на власт преузела политику ЛДП-а и Тадичев ДС је наспрам тога слободно можемо рећи био националистичка странка. Но, свеједно, Цвијан је заправо један издајник. Само што за разлику од твог Вољеног ********ог, а коме је ово већ друго политичко убиство, у ДС-у никоме није падало на памет да Цвијана због тога убије.Pa napustio je i sns..kolko je zaratio sa ds tolko je i sa sns..futrao je jocu da pise u svojoj knjizi s kim je u vlasti ds poslovao naravno s drogu..dovoljan razlog da ga mrze
krajnje je vreme da i ti sebi nadjes zenuStigao ti muž, krenuli fazoni![]()
za onu gore,
naravno kod moderatora, ne u policiju, ne boj se
a ti sad trk u policiju, hop, hop![]()
ja cu se jos godinama smejati onom tvom biseruKaze : kada smo sahranili urnu, covek je kremiran
To Srbi nisu narocito ne taj djed.
Tebe ni za brdo karamela ...krajnje je vreme da i ti sebi nadjes zenu
Једино ако му инспектори наместе неку камењарку.krajnje je vreme da i ti sebi nadjes zenu
DOK VUČIĆ NE PRIMI METAK, NIKO NEMA PRAVO DA HAPSI ZBOG POZIVA NA NJEGOVO UBISTVO?! Đilasove novine "Danas" prešle svaku meru!Iz policijske prijave Vucicu pedercini kad su ga uhvatili in flagranti sa transvestitom u kolima.
@Storage Temptation primer gde komšija saradjuje sa režimom.Једино ако му инспектори наместе неку камењарку.
И Ликана је убијена.Iz policijske prijave Vucicu ********* kad su ga uhvatili in flagranti sa transvestitom u kolima.
DOK VUČIĆ NE PRIMI METAK, NIKO NEMA PRAVO DA HAPSI ZBOG POZIVA NA NJEGOVO UBISTVO?! Đilasove novine "Danas" prešle svaku meru!
Đilasove novine "Danas" po uzoru na list "Identitet", novine Zemunskog klana, pripremaju jezivu atmosferu koja podseća na dane pred ubistvo nekadašnjeg srpskog premijera Zorana Đinđića
И Ликана је убијена.
stari dobri film Kum, prvi koji izjavi saučešće...taj je najsumnjivijiJa uopste ne verujem da porodica nije znala da je mrtav jer su verovatno zvani na identifikaciju u najmanju ruku. A i pretpostavljam da policija mora da obavesti porodicu po sluzbenoj duznosti, kao i da je porodica napravila sahranu.
Ono sto je verovatno bilo tacno je da niko nije smeo ili hteo nista da pita nikoga, a sad je potpuno jasno i zasto - vidimo do koje mere je ovaj rezim ograzao u kriminal najgore vrste, pa Vuciceve gorile seku ljudima glave, udove, delove tela.
Znaci potpuno je jasno ko je ubio Cvijana.
Prvo, kakve veze ima ovaj naslov sa onim sto sam ja napisao?
Drugo, taj stil pisanja po medijima je zapravo Vucicev, jos iz 90-tih, a usavrseno od 2012. E pa kad tako hoces da se igras, onda ce tako biti i tebi - mislim na Vucica.
Trece, toliko puta su mu "pretili ubistvom" a nijednom se nije desio ne pokusaj nego ni nagovestaj pokusaja. I samo za neobavestene - da ubije predsednika drzave moze samo neko iz njegovog okruzenja, jer mu je inace nemoguce prici.
Ja znam za atentat na Slobodana Milosevica kada su mu sabotirali gume na automobilu pa su eksplodirale u voznji, ali nije poginuo. I mislim da je bio bar jos jedan slican pokusaj. Ali to moze da mu namesti samo neko ko ima pristup njegovom sluzbenom automobilu, a to opet znaci da je taj neko iz SLUZBE.
Po analogiji i Vucica moze da ubije samo neko iz SLUZBE, kao sto je SLUZBA organizovala ubistvo Djindjica, pri cemo ostaje samo da jos saznamo po cijem nalogu, mada se i to zna. HINT: isti je porucio ubistvo Djindjica i Cvijana.

stari dobri film Kum, prvi koji izjavi saučešće...taj je najsumnjiviji