Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čisto sumnjam, da imamo prave podatke o smrti Cvijana i dešavanjima posle toga..a i pre toga...motiv???...što bi rekla policijaPa ovde imamo problem - niko nije izjavio saucesce. Nikad. Cak ni sad. Mada je covek mrtav vec 3 godine.
Ali fascinira zavera cutanja. Ja bih licno, a nadam se da cemo uskoro to i docekati, napravio haos u tom udruzenju advokata koje ga je izbrisalo ali cuti sve vreme da je covek mrtav.
Ponavljam, ja se nesto ne bavim likovima iz nase politike, ukljucim se uglavnom pred izbore da se update-ujem, ovo sam vanredno jako usao u politicke teme od pred poslednje izbore (a i koronu, kako se ispostavilo), ALI - poenta - SE SECAM da je stvarno bila diskusija na temi mislim pred izbore 2018. gde je Cvijan, za koga ja nisam znao ali se secam te price da je nestao, pa da li je mrtav ili je u inostranstvu, pa se nekako zavrsilo da najverovatnije nije mrtav jer bi se to, eto znalo.
Od sada kad neko nestane vise necu sumnjati da je pokojni, pa neka "dokazuje" da je ziv.
Ah, da, vezano za qrve advokate - znaci na citavu tu frku oko Cvijana NIKO OD NJIH NE NADJE ZA SHODNO da objavi vest da je, eto, Cvijan, za koga se jedno vreme nije znalo gde je i sta radi, nadjen mrtav. Jer se o tome pisalo i pricalo, nisam to ja niko i nista pa nestao, pa to bude problem samo moje porodice, vec je u pitanju javna licnost o cijem je statusu ziv-mrtav bila javna medijska rasprava.
Slicno vazi i za policiju, koje je takodje trebalo da izadje sa tim obavestenjem. Ili sud (tuzilastvo ili ko vec je nadlezan).
Mnooooogo zgadije da se pretrese sta je tu ko radio i nije radio.
Ликана је био "чувени" београдски транџа са којим је ухваћен ********и.Ko je Likana?
![]()
znaci vucic pise za sebe da je *****
danas je u stvari vuciceva novina,
gde on tera djilasa da pise da ce ga neko ubiti,
ako ovaj ne bude zeleo, mozda i njega zadavi,
ma sta ja vama pricam![]()
čisto sumnjam, da imamo prave podatke o smrti Cvijana i dešavanjima posle toga..a i pre toga...motiv???...što bi rekla policija
Слично као случај Давида Драгичевића из Бањалуке. Само што је Давид био генијални студент електротехнике и надарени уметник, а Цвијан мафијашки адвокат.Ne treba mi nikakav motiv da zakljucim sta se desilo kad objave da je umro prirodnom smrcu davljenjem u Dunavu 5. januara.
'Oce to al' malo nikad.
Ликана је убијен чекићем у главу.Znaci i njega (Likanu) su ubili.
Слично као случај Давида Драгичевића из Бањалуке. Само што је Давид био генијални студент електротехнике и надарени уметник, а Цвијан мафијашки адвокат.
Ликана је убијен чекићем у главу.
.Valjda bi trebala da se prva oglasi reformisticka stranka gde je on bio clan posle izlaska iz sns
Слично као случај Давида Драгичевића из Бањалуке. Само што је Давид био генијални студент електротехнике и надарени уметник, а Цвијан мафијашки адвокат.

.
За странке може да се прича и овако и онако.
Али који је мотив тужилаштва да не изда саопштење да је нашим новцем платило обдукцију је далеко од било каквог разума.
Тужилаштво као саучесник у прикривању смрти грађанина Србије!
Има ли дна у овом распаду?
.
Cvijan je imao viziju da se ne hapse dileri i krimosi nego dogovor![]()

I da se znalo ne bi bili protesti zbog Cvijana. Narod nije toliko osetljiv na ubistvo političara kao na običnog čoveka gde se to zataškava. Rezon je da su svi političari mutni pa ako im se desi ubistvo to se tretira kao i ubistva izmedju kavačkog i škaljarskog klana.Pa nije nikako slicno, za Davida je bilo silnih protesta, momak ima
i roditelje, i ti si otvarao 20 tema o njemu i tom slucaju, ali ovaj je covek
( nevazno da li je bio genije ili djavolji advokat) nestao bez traga i nikome ne nedostaje. Navodno se udavio, navodno postoji nekakav
izvestaj o obdukciji ( Bog te pita cijoj), ali nigde nije sahranjen, porodica, a svako ima neku porodicu nista ne pita. Pa gde to ima?
Ne moze to da se poredi.Слично као случај Давида Драгичевића из Бањалуке. Само што је Давид био генијални студент електротехнике и надарени уметник, а Цвијан мафијашки адвокат.
Ma ne radi se o protestima nego kako je kolega lepo primetio odI da se znalo ne bi bili protesti zbog Cvijana. Narod nije toliko osetljiv na ubistvo političara kao na običnog čoveka gde se to zataškava. Rezon je da su svi političari mutni pa ako im se desi ubistvo to se tretira kao i ubistva izmedju kavačkog i škaljarskog klana.
a kako se zove momcad u punom sastavu bez Vojislava Seselja, Neo Vadikali ili Naprednjaci?Sve je isto samo Seselja nema, i on jadan naivan razocarao se ?Pa nije ni presao u radikale.
Verovao je da je SNS drugacija prica i razocarao se i izasao.
Covek na mestu.
Зато што све изврнеш наопако, као и ово што ти сад рекох.Zašto onda ne odgovoriš na moje pitanje, ako je to tačno?

ja lepo kažem bežite ljudi uz tog DS-a i svih isprdaka istog a oni mene banuju?Правда за Цвијића!
Ко год да је...![]()
Зато што све изврнеш наопако, као и ово што ти сад рекох.
Помири се са стањем ствари- ти немаш килажу за моју категорију.![]()
Cvijan je bio iz vaše sranke.ja lepo kažem bežite ljudi uz tog DS-a i svih isprdaka istog a oni mene banuju?