ВЛАДА ГЕНЕРАЛА МИЛАНА НЕДИЋА

analiticar:
Nisu promašili, ne brini....U okolici gdje sam kršten nema niti jedne Rimokatoličke niti grkokatoličke Crkve....I još nešto, iz moje porodice je mnogo prota, a i jedan episkop Srpske Pravoslavne Crkve! 8-)
Ууууууууууууууу и сви су неписмени као ти????????????????
dabrobosanska.jpg

analiticar:
Ja sam magistar i specijalista, a ti si taj koji si doktorirao na KU*CU! Tu je jedino mjesto gdje bravar može da doktorira!

Е, мој аналитичаре, камо пусте среће да сам ја бравар... где би ми данас био крај... како они лепо уживају и згрћу милионе бар овде у Београду... нема ни једног малог послића без 100 еврића... :razz: :razz: :razz:
... а не да се ја овде зајебавам и траћим време СА АГЕНТОМ РИМСКОГ ПАПЕ...

eremita:
Е, мој аналитичаре, камо пусте среће да сам ја бравар... где би ми данас био крај... како они лепо уживају и згрћу милионе бар овде у Београду... нема ни једног малог послића без 100 еврића... :razz: :razz: :razz:
... а не да се ја овде зајебавам и траћим време СА АГЕНТОМ РИМСКОГ ПАПЕ...

Ajde, de...ti si bravar koji je doktorirao na KU*CU!!! :shock: :shock: :shock:
Znači ti si dr KUR*EVIH nauka... :shock: :shock: :shock:
Jesi li sada zadovoljan... :razz: :razz: :razz:

Nisu promašili, ne brini....U okolici gdje sam kršten nema niti jedne Rimokatoličke niti grkokatoličke Crkve....I još nešto, iz moje porodice je mnogo prota, a i jedan episkop Srpske Pravoslavne Crkve

Па чему толика мржња према православљу?
Разумем Виспака, он је балија и ето мрзи Православце, али ти више пљујеш од њега по православљу а декларишеш се као православац. Или си лажов или си за специјалисту.

drinjaca:
Па чему толика мржња према православљу?
Разумем Виспака, он је балија и ето мрзи Православце, али ти више пљујеш од њега по православљу а декларишеш се као православац. Или си лажов или си за специјалисту.

Ne pljujem ja po pravoslavlju, jer je to MOJA VJERA i VJERA SVIH ČLANOVA MOJE OBITELJI: MNOGI SU ČLANOVI MOJE OBITELJI DA BI OČUVALI TU VJERU POLOŽILI SVOJE ŽIVOTE!
Baš zbog njih ja sam protiv svih ekstremista, bili oni moji pravoslavci, katolici ili bošnjaci....
Vidiš da sam ja na Forumu protivu svih ekstremista (obrazovaca, balija, montetota).....
Smatram da je da se mržnji između pravoslavaca i katolika došao kraj, pošto su te dve Crkve jako slične, a naročito sada kada je kanonsko jedinstvo između Vaseljenske Patrijaršije i RKC na putu..... To jedinstvo ne samo da je bitno nego je neophodno i ovdje na Balkanu, gdje su se te dvije grane Hrišćanstva vijekovima dodirivali i sukobljavali i gdje je zbog toga mnogo krvi palo....

Back