gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Ja sam magistar i specijalista, a ti si taj koji si doktorirao na KU*CU! Tu je jedino mjesto gdje bravar može da doktorira!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
analiticar:Ja sam magistar i specijalista, a ti si taj koji si doktorirao na KU*CU! Tu je jedino mjesto gdje bravar može da doktorira!
Ууууууууууууууу и сви су неписмени као ти????????????????analiticar:Nisu promašili, ne brini....U okolici gdje sam kršten nema niti jedne Rimokatoličke niti grkokatoličke Crkve....I još nešto, iz moje porodice je mnogo prota, a i jedan episkop Srpske Pravoslavne Crkve! 8-)
analiticar:Ja sam magistar i specijalista, a ti si taj koji si doktorirao na KU*CU! Tu je jedino mjesto gdje bravar može da doktorira!
eremita:Е, мој аналитичаре, камо пусте среће да сам ја бравар... где би ми данас био крај... како они лепо уживају и згрћу милионе бар овде у Београду... нема ни једног малог послића без 100 еврића... :razz: :razz: :razz:
... а не да се ја овде зајебавам и траћим време СА АГЕНТОМ РИМСКОГ ПАПЕ...
Nisu promašili, ne brini....U okolici gdje sam kršten nema niti jedne Rimokatoličke niti grkokatoličke Crkve....I još nešto, iz moje porodice je mnogo prota, a i jedan episkop Srpske Pravoslavne Crkve
drinjaca:Па чему толика мржња према православљу?
Разумем Виспака, он је балија и ето мрзи Православце, али ти више пљујеш од њега по православљу а декларишеш се као православац. Или си лажов или си за специјалисту.
КиМ:Ајде латин, шта представља ова слика
ПРАВОСЛАВНЕ СВЕШТЕНИКЕ И ЧЕТНИКЕ
ВАС ЛАТИНА НЕМА