ВЛАДА ГЕНЕРАЛА МИЛАНА НЕДИЋА

zox:
Cekaj,ti hoces da kazes da nije bila drzavna politika(citaj kvislinska)da se sto deportuju,sto pobiju jugoslovenski Jevreji i Romi?Ako to tvrdis onda si budala koja ne zna sta pise!

nije bila državna politika, jer ne bi oni ni dočekali početak WW2... nemoj zaboraviti da je Hitler okupirao Kraljevinu i tako je imao 'pravo' zahtevati neke stvari....

drinjaca:
ZOX, komunjaro. Ne lazi ljude po forumu. Kamo srece da je Ljotic ziv, iskorenio bi vas komunjare.

Nista ja ne lazem,a ti gibanicaru ako imas argumente koji me demantuju ajde ispali ih!Dokazi da ljoticevci i nedicevci NISU deportovali i ubijali jugoslovenske Rome i jevreje,pa zatim Srbe koji su bili u pokretu otpora,a sve lepo sluzivsi Rajhu!

zox:
Gde ces vece antihriste od vas pedercina iz Obraza,pa vasi stavovi su totalno suprotstavljeni ucenju hriscanstva!Sto se some fasisticki ustrucavas da priznas da te zabole za sve koji nisu Srbi u Srbiji i da je pozeljno likvidirati ih,kao ljoticevci,nego ovde umesto da se odredis ti vredjas!

А Тебе су изгледа опет мало пустили на КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ И НЕГУ ? :confused: :confused: :confused:

zox:
Gde ces vece antihriste od vas pedercina iz Obraza,pa vasi stavovi su totalno suprotstavljeni ucenju hriscanstva!Sto se some fasisticki ustrucavas da priznas da te zabole za sve koji nisu Srbi u Srbiji i da je pozeljno likvidirati ih,kao ljoticevci,nego ovde umesto da se odredis ti vredjas!
А буууууууууу абууууууууууууууу
Чим немаш аргументе лажеш и будалиш.
Наша организација је ПРАВОСЛАВНА ХРИШЋАНСКА И НАЦИОНАЛНА.
Радимо са БЛАГОСЛАОВОМ СПЦ
А твој газда сатанана и ти можете се ......... :-P

Зокс, ово овде што Ти сереш, ја први пут чујем у животу...

1. Када се СПЦ "дистанцирала" од ОБРАЗА и зашто (наведи)
2. Када су Љотићевци "убијали и депортовали" Јевреје и Роме??? (наведи)

Овакве глупости које Ти потураш овде НИСУ РАДИЛИ НИ БАНДИТИ ИЗ СКЈ...

Ако човек сагледа уназад до 1945. УБЕДЉИВО СУ НАЈГОРИ ЗЛОЧИНЦИ И УБИЦЕ КОМУНИСТИ, ОНИ ПРЕДЊАЧЕ... А ВЕРУЈЕМ ДА И СВИ ОСТАЛИ ИМАЈУ "ПУТЕРА НА
ГЛАВИ" АЛИ ДАЛЕКО МАЊЕ ОД ВАС БИТАНГИ ЦРВЕНИХ...

п.с. нити сам Образовац нити Љотићевац, али Ти га претера

zox:
SPC se odavno distancirala od vase organizacije!Nisi mi odgovorio da li je po tebi OK ubijanje i deportovanje Roma i Jevreja koje je sprovodila Ljoticeva horda?Ajde picko,priznaj ovde javno i ponesi zig fasiste otvoreno,ne krij se iza "svetosavske" retorike!
Ово је већ прешло у отворено вређање моје, а модератор шути.
Стварно жалосно када један сатаниста овако куди по интернету.
Димитрије Љотић није фашиста.
Не треба убијати никога, већ само депортовати НЕПРАВОСЛАВНЕ БЕЗ ОБЗИРА НА НАЦИЈУ.

КиМ:
А буууууууууу абууууууууууууууу
Чим немаш аргументе лажеш и будалиш.
Наша организација је ПРАВОСЛАВНА ХРИШЋАНСКА И НАЦИОНАЛНА.
Радимо са БЛАГОСЛАОВОМ СПЦ
А твој газда сатанана и ти можете се ......... :-P

Obraz radi pod blagoslovom SPC?????? :confused: :confused: :shock: :shock: :confused: :confused:

Zox:: Gde ces vece antihriste od vas pedercina iz Obraza

Значи, “ pedercine iz Obraza“ су:
глумац Данило Лазовић
књижевник Мирослав Тохољ
академик Коста Чавошки
издавач Крсто Миловановић
Марко С. Марковић (др Марко С. Марковић сорбонски доктор политичких наука и питомац Православног богословског института Св. Сергија Радоњешког у Паризу)
Антоније Ђурић
Зоран Милошевић
Владимир Димитријевић
Многи Хиландарци
Итд, Итд.....

КиМ:
Ово је већ прешло у отворено вређање моје, а модератор шути.
Стварно жалосно када један сатаниста овако куди по интернету.
Димитрије Љотић није фашиста.
Не треба убијати никога, већ само депортовати НЕПРАВОСЛАВНЕ БЕЗ ОБЗИРА НА НАЦИЈУ.

KiM, ne preteruj. Ozbiljno.

eremita:
Има неколико "генијалаца" типа "зокс" КОЈИ САМО ПРОСПУ ЛАЖИ БЕЗ ИКАКВИХ АРГУМЕНАТА - И ОНДА НЕСТАНУ У ВИДУ ЛАСТИНОГ РЕПА...
МА СОРОШ ИХ ПЛАЋА ПО САТУ ЧИМ ИМ ИСТЕКНЕ ВРЕМЕ АЈ ЗДРАВО

12.gif

drinjaca:
Ким, брате, што нападе Милетићевце. Нису они лоши.
Нису, али ме нервирају, питах једног што нас нису звали на Сабор Православне омладине, а он вели па ви сте Политичка организација, па реко шта је СНП па он вели исто али само мање од вас, и то вели онај из СНП И Двери Српске.
Како да се не разочарам у њих, престао сам и Двери да читам.

Back