ВЛАДА ГЕНЕРАЛА МИЛАНА НЕДИЋА

zox:
Nisam nikada pretio Golim otokom,ali sa fasistima se treba energicno obracunati i iza tih reci stojim!Vi drugi jezik ne razumete!Ja licno kada mi se ukaze prilika uvek upotrebim argument sile kada naidjem na nekog fasistickog olosa,jer sam odavno prestao da pokusam da im objasnim neke stvari recima,prosto nisu ljudi i sa njima ne treba koristiti jezik nego pesnice,ne treba ih tretirati kao ljude uopste,nego odlucno ih cistiti!
ЕВО ЧОВЕК ПОЗИВА НА МРЖЊУ И ФИЗИЧКИ ОБРАЧУН СА НЕИСТОМИШЉЕНИЦИМА. И ЈЕЛИ БАНОВАН !!ПА НАРАВНО НИЈЕ

zox:
Vi niste politicki neistomisljenici vec zlocinci i najveca sramota savremene civilizacije,olicenje svega nazadnog,destruktivnog i nakaznog!Tolerisati tako nesto je istorijski zlocin!Za vas ne sme biti trunke demokratije!

Ти... комуњара НЕКОМЕ ДА ПРИЧАШ ДА ЈЕ ЗЛОЧИНАЦ.... хахахахаааааааааа...
е, битанго црвена... ваше је прошло "поменуло се - не повратило се"... али и ваша ВЕЛИКА ДЕЛА ДОЋИ ЋЕ НА РЕД... павијане са црвеним дупетом који сваки дан овде крештиш "дружетито...дружетито...дружетито"...окани се Срба и Србије... своје сатанско гнездо покушај да свијеш на неком другом месту :evil: ...

па ЗЛОЧИН и Твоја патолошка потреба ЗА ЗЛОЧИНОМ као црта Твога карактера,
јасна је из сваког Твога поста... Ти си генетски предодређен да будеш злочинац... али сада Такви као Ти нећете више моћи ДА СВОЈЕ ЗЛОЧИНЕ ОПРАВДАВАТЕ ВИШИМ ЦИЉЕВИМА...

analiticar:
Nedic i Ljotic nisu kvislinzi???? Papa je po tebi Satanista??? Mora da si izgubio vezu sa stvarnoscu

A zar se ne bi kvislinzima mogli nazivati i oni koji su podređivali interese Srbije interesima zajedničke juge-pljuge, ako nisu radili i gore stvari kao pretnje, podmićivanja, proterivanja, maltretiranja, ubistva itd za ciljeve 'bratstva i jedinstva' i još, da apsurd bude veći: U IME NARODA!!??....

КиМ:
Опет лажи од тебе латински с*раду

Nisi mi odgovorio, fašisto! Što je bio Milan Nedić i Dimitrije Ljotić pošto su njegove trupe nedvosmisleno učestvovale u ubijanju Srpskih civila u Banjučkom Logoru, Bubnju, Šumaricama, Kraljevu! Očekujem KONKRETAN odgovor, i molim te da me oslobodiš propovijedi kvazisveca Nikolaja Velimirovića :shock: ...

analiticar:
Nisi mi odgovorio, fašisto! Što je bio Milan Nedić i Dimitrije Ljotić pošto su njegove trupe nedvosmisleno učestvovale u ubijanju Srpskih civila u Banjučkom Logoru, Bubnju, Šumaricama, Kraljevu! Očekujem KONKRETAN odgovor, i molim te da me oslobodiš propovijedi kvazisveca Nikolaja Velimirovića :shock: ...
Jel' srpske civile koji su slučajno bili članovi komunjarske partije, nešto malo opasnije za Monarhiju od recimo šah-kluba!!??

fosilvaso:
Jel' srpske civile koji su slučajno bili članovi komunjarske partije, nešto malo opasnije za Monarhiju od recimo šah-kluba!!??

Фосилвасо не обраћај пажњу, човек је (аналитичар) ***** С' МЛЕКОМ !!! Класика која је већ толико пута виђена на овим просторима... а Београд им је на моју велику жалост - стециште...

eremita:
Фосилвасо не обраћај пажњу, човек је (аналитичар) ***** С' МЛЕКОМ !!! Класика која је већ толико пута виђена на овим просторима... а Београд им је на моју велику жалост - стециште...
Могу још мало док их сорош штити и финансира.
Ево нпр. једна моја пријатељица прича јаран јој неки у новој комун.парт.РС
Каже да их финансира грчка комунистичка партија, а њих сорош.
Пошто је сорош забрањен на овим просторима.

Kada vec pricamo o stranim finansijerima,zanima me da li ste svesni da su vase idole Nedica i LJotica finansirali nazi-fasisti?Ljoticev Zbor nikada pre rata nije imao neku vecu podrsku i bio je na nivou politicke sekte,tek sa okupacijom Nemci se koriste tom organizacijom i daju im moc da haraju po Srbiji i da ubijaju za nemacke interese,isto kao i u NDH sa ustasama tako da se slobodno moze reci da su ljoticevci i ustase sestrinske formacije jer im je komandant i finansijer isti,a to je Treci rajh!

Када су Брозу казали да су стрељани ђаци у Крагујевцу од стране Немаца, он је одговорио слично као и Фицроју Меклину: Не мари, они би за неколико година порасли и сви би били четници и ратовали би против нас.

Зокс, вама комунистима је одговарало да се Срби убијају. Није ни чудо, кад сте слуге кнеза таме. Проћи ће и ваше царство и победиће Истина.

у Крагујевачкој трагедији, кривци су управо Партизани , кад су својим лудим главама напали немце и убили око 70 њих на Рапај брду изнад Горњег Милановца. Комунисти су убијеним немцима одсекли qурац и ставили у уста. Кад је Хитлеру стигао извештај он се пушио од беса, ни Недић ни Љотић нису могли зауставити одмазду, али је Марисав Петровић (командант 4 Пука СДК) успео да спасе на десетине ђака и интелектуалаца (постоје сведочанства). Данас лажете да су "Љотићевци стрељали заједно са немцима". Ко папагаји понављате стару комунистичку лаж, па чак још жешће.
У крагујевачкој трагедији заједно за партизанима је учесвовала још једна војска, намерно је нећу спомињати да се не би завађао са браћом Србима. Ипак је овај форум антисрбски и у њему није вредно да расправљамо темама који се тичу искључиво нас Срба.
Зокс, Виспак, Аналитичар су потурице чији је једино циљ да минирају овај форум клевечући.
Браћо Срби, маните се идеолошких расправа на овом форуму. КиМ брате, уз сво поштовање и уважавање твојих ставова, сасвим је непотребно у овим смутним временима продубљивати србску неслогу тиме што ћемо умањивати значај Драже.
Овај форум опседају многи србофобичари, црногорске усташе Секуле Дрљевића, балије. Док се ми препуцавамо око унутар србских питања, они још више потпаљју ватру и наслађују се тим. Браћо Срби, ако се већ неможемо сложити која страна 41`- 45`водила исправну војну политику, бар можемо заједнички да се бранимо када славне србске претке нападају, као што Св. Владику Николаја називају квазисвецем и фашистом. А Zox, Vispak i analizicar нека раде своја (не) дела. Ја ћу овај текст завршити речима Св. Вукашина из Клепаца који је настрадао у Јасеновцу.
САМО ТИ ДЕТЕ РАДИ СВОЈ ПОСАО.

С вером у Бога
За краља и Отачаство!
Д.

BACKPC ВИДОВДАНА
Ни Мурата, ни шатора
На Косову нема више,
Мјесто њега и Турака
Потурице преплавише...

Оно што се одродило,
Полумјесец прихватило,
Сад је на крст насрнуло
Kao брави на солило.

Млијеко их огубало
Што заједно посисасмо,
Да смо макар од два соја,
Ни по јада — ками да смо.

Није лако — свој на свога,
У зли час се потурчили,
Дједови нам бјеху браћа,
Ми — крвници и катили.

То нијесу Муслимани,
Како смо их звали прије,
Од овога новог рата,
То су Турци и балије!

Било које друго име
Том несоју не пристоји,
Гори су нам no свачему,
Но душмани било који...

Откуд дрскост невиђена —
Да сад турско царство праве,
Са Алијом фанатиком
На сред земље Светог Саве?
У већ бившој Републици,
Што је некад Босна била,
Коначно се српска свијест
Из сна мртвог пробудила.

Сјетила се свих злочина
Из два прошла свјетска рата
И крваве турске сабље
Што још виси неопрата.
Од Косова наовамо,
Још је нико прао није,
Овог пута морала је
Српска рука сломити је.

Та матична српска земља,
Извор српске историје,
Ђе је рођен и одрасто
Свети Отац Василије,

И њен народ напаћени
Све ризике прими на се,
Да се Срби заувијек
Испод турске чизме спасе.

По свијета окоми се
На јуначки народ ови,
Да се овог пута Српству
Историја не понови...

У тој чудној Херцег-Босни
и у Српској Републици,
Сви су родом били Срби,
A сад љути противници.

Нешто Стамбол, нешто Папа,
Обрлати и премами,
Дио Срба полатини,
A дио се поислами...

Удружи се некрст љути
Са злим крстом кукастијем,
Српски народ сам са собом
И Господом јединијем.

У најтежи час по Србе,
Пред почетак ратне страве,
Господ посла Караџића
Међу народ Светог Саве.

Кроз сву бурну историју
Српског рода од давнина,
Ријетко сам нашо вођу,
Ко овога српског сина!

Што пропусти Петар први
И кнез Лазар не могаше,
Овај витез надокнади,
Залијечи ране наше.

Окупи се српски народ
Око вође Караџића,
Залепрша барјак српски
Ко у руци Југовића...

Заиграше испод земље
Свете кости прађедовске,
Кад су чули за јунаштво
Прослављене српске војске.

Република српска сад је
Задужила православље,
Како никад нико није,
Од Косова, па и даље.
Кад сви други посусташе
И савише земљи главе,
Ова нова српска Спарта
Спаси земљу Светог Саве,

Те нам после шесто љета
И великих српских рана,
Са помоћу Вишњег Бога
Стиже васкрс Видовдана!

Божидар Вучуревић

Ubiti 10 Srba za 1 *****a je bila komanda Rajha kome su sluzili i Nedic i LJotic,tako da partizani ne snose nikakvu krivicu za to,oni su pruzali otpor a nisu kukavicki izvrsavali naredbe nacista,ne mozete ocekivati od jednog naroda da se ne bori kada je pokoren!Uostalom ovde se neprestano prelazi preko toga da su i ljoticevci i nedicevci ucestvovali u masovnim likvidacijama Jevreja i Roma koji su bili jugoslovenski drzavljani,hajde da vas vidim da se prema tome odredite srpski fasisti,da li je po vama OK pobiti sopstvene gradjane za racun okupatorske zemlje,ili su manje vredni od etnickih Srba,imajte muda pa se izjasnite!

УЗДАХ СА ДУНАВА

На Калемегдану посред старог града
Где Београд грле и Дунав и Сава
Једно Српче гледа земљу наших нада
Што их тајно крије та даљина плава

Огромна равница пред њиме се пружа
Несрећна и лепа као српска туга
у тој земљи има и поља и ружа
ал слобода само тој се земљи руга

Столећима Србин у тој земљи живи
Ал Немац и Мађар вечито га гоне
једино се Србин тој земљи не диви
јер његова звона само на плач звоне

Ту је Банат,Бачка,ту је и Срем равни
Далмација.Босна-све то земље Срба
Ту је и Хрватска,свуд помени славни
чувају се тајно место српског грба

И док сунце греје Велику Србију
на Калемегдану док цвеће мирише
Српче стоји тако,сузе му се лију
и његово срце овако уздише:

"О велике земље,о српски народе
Када ће и за те доћи живот прави?
Што судбина крије буктињу слободе?
Велико пролеће кад ће да се јави?

С Дунава и Дрине,Тимока,Вардара,
Кад ће у бој поћи наше моћне чете
Да униште једном име господара
који као тиран гуши земље свете?"

Владислав Петковиц Дис

zox:
Ubiti 10 Srba za 1 *****a je bila komanda Rajha kome su sluzili i Nedic i LJotic,tako da partizani ne snose nikakvu krivicu za to,oni su pruzali otpor a nisu kukavicki izvrsavali naredbe nacista,ne mozete ocekivati od jednog naroda da se ne bori kada je pokoren!Uostalom ovde se neprestano prelazi preko toga da su i ljoticevci i nedicevci ucestvovali u masovnim likvidacijama Jevreja i Roma koji su bili jugoslovenski drzavljani,hajde da vas vidim da se prema tome odredite srpski fasisti,da li je po vama OK pobiti sopstvene gradjane za racun okupatorske zemlje,ili su manje vredni od etnickih Srba,imajte muda pa se izjasnite!

masovnim likvidacijama Jevreja ......a mnogo je Jevreja bilo u to doba u Srbiji!!??Btw: A kladim se da baš i nisu plaćali porez.....

a Rome su sređivali jer su krali, isto kao i tiletovi u Skoplju nakon potresa 1963-e.....

fosilvaso:
masovnim likvidacijama Jevreja ......a mnogo je Jevreja bilo u to doba u Srbiji!!??Btw: A kladim se da baš i nisu plaćali porez.....

a Rome su sređivali jer su krali, isto kao i tiletovi u Skoplju nakon potresa 1963-e.....

Post ti je mnogo imbecilan i tvoj odgovor ne predstavlja nikakav argument!Ti opravdavas eggzekucije Jevreja tvrdnjom da ih nije bilo mnogo a to sto je malo srpskih Jevreja pobijeno to nema veze,nije masovno!Brajko masovno su odvodjeni u logore,izuci malo podatke pa se onda javi!A to za Rome ti je sam vrh gluposti!Znaci masovna streljanja Roma su zato sto su oni navodno krali,a?Pa tom izjavom samo potvrdjujes da si fasista jer to je klasican stereotip!

Дрињача...

КиМ брате, уз сво поштовање и уважавање твојих ставова, сасвим је непотребно у овим смутним временима продубљивати србску неслогу тиме што ћемо умањивати значај Драже.
Овај форум опседају многи србофобичари, црногорске усташе Секуле Дрљевића, балије. Док се ми препуцавамо око унутар србских питања, они још више потпаљју ватру и наслађују се тим. Браћо Срби, ако се већ неможемо сложити која страна 41`- 45`водила исправну војну политику, бар можемо заједнички да се бранимо када славне србске претке нападају, као што Св. Владику Николаја називају квазисвецем и фашистом.

НЕМАМ НАМЕРУ ДА СЕ УБЕЂУЈЕМ СА ЊИМА БРАТЕ АЛИ НЕМОГУ ИМ НИ ШУТИТИ КАДА ЛАЖУ

zox:
Post ti je mnogo imbecilan i tvoj odgovor ne predstavlja nikakav argument!Ti opravdavas eggzekucije Jevreja tvrdnjom da ih nije bilo mnogo a to sto je malo srpskih Jevreja pobijeno to nema veze,nije masovno!Brajko masovno su odvodjeni u logore,izuci malo podatke pa se onda javi!A to za Rome ti je sam vrh gluposti!Znaci masovna streljanja Roma su zato sto su oni navodno krali,a?Pa tom izjavom samo potvrdjujes da si fasista jer to je klasican stereotip!

Ne opravdavam: samo tvrdim da nije bilo MASOVNO

Onda su ti fašisti i oni koji su ubijali lopove u Skoplju!!??

Back