vizuelno? zene nekada i sada... "stari" seks simboli...

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2rg1061.jpg
ofdawk.jpg

14t085e.jpg
2rhbn9w.jpg

Нису до сада поменуте, стварно прелепе жене, Беба Лончар и Џули Кристи, чија лепота није изашла из моде,
а које су при том и на један леп начин остариле.
Бебу Лончар сам видела прошле године уживо, и стварно изгледа феноменално за своје године.

nisam znala gde da turim... pa reko ovde...
ako je tacno merlinka nekada kao norma dzin:
http://bestofmodernart.blogspot.com/2008/08/marilyn-monroe-start-and-end-25.html
http://4.***************/_LTJqM1d-3cg/SLXQiH-QRsI/AAAAAAAAAWg/7c-JFwPmhLQ/s400/Azfb.jpg http://4.***************/_LTJqM1d-3cg/SLXQqOO0yII/AAAAAAAAAW4/nrszyFmXnYU/s400/Azn.jpg
i na kraju
http://2.***************/_LTJqM1d-3cg/SLXQr1nT8CI/AAAAAAAAAXA/b4RrQYWLNLM/s1600/baron02.jpg

i posle neko napisao da se kao "ribetina" radjas :) e zeenee sta radi marketing...

Poslednja izmena:
Е, мени се овде највише свидело оно што је Линда написала још тамо негде на почетку - а где је ту уживање?:think: И онда и сада увек је постојао је један (до 2-3) калуп(а) лепоте у који се, овако или онако, жена уклапала само уз пуно одрицања.:neutral: Како год изгледале насловне стране часописа, тешко да се поклапају са оним што се у већини може видети на улици. Мени је то баш штета што се људи (не само жене!) тако муче, или подвргавајући се разним третманима или режимима, или само се гризу што то не раде.:neutral::(

Уф, мени би легла фино та Јужна Америка, видим.:mrgreen: :klap: Што се тиче кроја фарки за ту грађу, мени бар,:mrgreen: више лежи нека средња висина струка, можда пар центиметара испод пупка. Сувише висок струк доводи до тога да део око стварног струка остане празан, а сувише низак наглашава облину кукова.

Кад смо код пупка, нисам видела слику и не знам која то нема пупак, али да није Памела?:think:Пошто мислим да сам баш на њој приметила, још у време Бејвоча, да стварно има пупак јако чудно постављен.:eek:

Е, а знате оно како се увек полемисало о боји очију Лиз Тејлор, да ли је природна, пошто је љубичаста.:think:

Žene koje stavljaju druge žene kao primere lepote, uglavnom spontano biiraju te žene prema samoj sebi. Dakle, to su uvek "javne lepotice" na koje one same pomalo liče.

Slazem se Lexa...potpuno se slazem, nisam to dugo shvatala i bas sam se posramila kada mi je skoro postalo jasno...bas sam bila postidjena pred kim sam se sve izbrukala...uzas...zato sada govorim za skoro sve te poznate zene da su lepe jer one to uistinu jesu...da li zaista podsecamo ili se podsvesno trudimo da podsecamo arsin je isti, nalikujemo na njih...sto bi se kazalo gleda sebe majmun u zrcalo:zcepanje:

I da, da ne zaboravim.

****** vas monika fotošop beluči.

Vala baš!

Ne mislim da se bilo šta bitnije promenilo - osim mode.
I onda i sada su postojala 'rasne' ribe i one koje su kao 'moderne' (čitaj 'malo drugačije')
I sada imamo te kao 'rasne' - Monika Beluči, Selma Hajek, JL, i neke kao 'moderne'... i posebna kategorija - kao recimo Sofija Loren onda, a to sada prave od Penelope Kruz - strastvena i nepredvidljiva mediteranska žena :lol:

Šta znam, još i da sam muškarac, pa da se nešto ložim... a pošto sam žena, meni svaka od tih riba liči na neku moju drugaricu :lol: samo je natenderena na štikle, našminkana i predstavljena kao nešto posebno... Taj sistem za pravljenje zvezda je isti kao i ranije, samo ima par milijardi ljudi više na planeti, imamo internet, fotošop i plastičnu hirurgiju... a i tada su se neke od tih lepotica operisale i fotke su retuširane...

Ne znam, to je u stvari kao pijaca: potrebne su im zvezde da bi se prodavali filmovi, reklame, odeća, snovi... Neki od tih ljudi koji su zvezde zaista jesu harizmatični, i face, a neki su samo potrošna roba...

Tako da je to na kraju samo pitanje ličnog ukusa :)
Ja sam uvek volela Džuli Kristi, nekako mi je lepa bez agresije...
(i Lexo - ne ličim na Džuli Kristi, nisam čak ni taj tip ... ali moja mama jeste :) )

...pa normalno je da ti je lepo ono u sta gledas citav zivot...gledas svoj odraz u ogledalu i svoju porodicu tj majku koja je prvi pojam za zenstvenost, za poistovecivanje...tako dolazimo do toga da kada neko fanaticno pocne da brani niske zene skoro pa preko postova (tj stepena agresije u odbrani) mogu da kazem visinu sa greskom od + - 5cm, sprovela u delo vise puta bez greske, cudo nevidjeno...isto vazi i za previsoke. Moj ideal muskaraca je i dalje crn, visok, krupan Hercegovac jer mi je otac takav a uvek ce mi biti prelepa Zilijet Binos jer je preslikana moja majka...to su lica na koja sam navikla od rodjenja i logicno je sto ih smatram lepim...ljudi ili idu u similarnost ili u kontrast...zavisi od vise faktora...

Back