I Grejs Keli je bila prelepa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e zeenee sta radi marketing...toliko oko posebnosti

ima ih bogami kojima nista ne fali... a i ono uzeli su foke na kojima ne poziraju nego zvacu zvake li pricaju, pa naravno da ce im biti kriva usta![]()

И онда и сада увек је постојао је један (до 2-3) калуп(а) лепоте у који се, овако или онако, жена уклапала само уз пуно одрицања.
Како год изгледале насловне стране часописа, тешко да се поклапају са оним што се у већини може видети на улици. Мени је то баш штета што се људи (не само жене!) тако муче, или подвргавајући се разним третманима или режимима, или само се гризу што то не раде.

Што се тиче кроја фарки за ту грађу, мени бар,
више лежи нека средња висина струка, можда пар центиметара испод пупка. Сувише висок струк доводи до тога да део око стварног струка остане празан, а сувише низак наглашава облину кукова.
Пошто мислим да сам баш на њој приметила, још у време Бејвоча, да стварно има пупак јако чудно постављен.

Žene koje stavljaju druge žene kao primere lepote, uglavnom spontano biiraju te žene prema samoj sebi. Dakle, to su uvek "javne lepotice" na koje one same pomalo liče.

I da, da ne zaboravim.
****** vas monika fotošop beluči.

samo je natenderena na štikle, našminkana i predstavljena kao nešto posebno... Taj sistem za pravljenje zvezda je isti kao i ranije, samo ima par milijardi ljudi više na planeti, imamo internet, fotošop i plastičnu hirurgiju... a i tada su se neke od tih lepotica operisale i fotke su retuširane...
)