vizuelno? zene nekada i sada... "stari" seks simboli...

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Е ово не стоји. Колико ли је само мушкараца, почевши од Карла Понтија, изабрало за супруге, више и крупније
жене? .
Ja i rekoh ne vole SVI,ima ih koji vole.
Recimo moja 2 najbolja druga...oni su mrsaviji,jedan je nizi,i on voli niske mrsavije devojke,jer se pored nje oseca kao musko,moze da je "zastiti"
A taj drugi,on je visok,i voli manekenski tip.
I ni jednom ni drugom grudi i veci kukovi nisu privlacni,niti se zablenu u grudi .

Poslednja izmena:
Da se razumemo, ja sam govorila iskljucivo o Monikinim fizickim atributima, ne ulazeci u licnost, inteligenciju, mentalitet... Kao sto verujem ni vi niste govorili o pomenutim kvalitetima Zizel i Adriane (koja meni izgleda blaaaago retardirano ali to nema veze sa ovom pricom i sigurno nije devojka kriva vec sminka).:hahaha:

Sad ozbiljno, ono sto mene nervira jeste da se u svakoj istorijskoj epohi ceni samo jedan i tacno jedan jedini izgled... Sve sto je van toga je ruzno i uzasno i neprivlacno (kome? naravno muskarcima). Ma bez' bre!

Sad, to sto svaka od nas voli svoju telesnu gradju je samo po sebi pohvalno, ali j.bg, ja nemam nista od toga ako svi pricaju da vole Moniku ili da im se gadi ovakvo ili onakvo dupe. :rotf: Mogu da kazem "da sam musko" takve i takve zene bih volela, ali to ne mogu da znam jelte. Mislim da bi me privlacile crnkinje ali opet, mozda gresim. :rumenko:

Jes da je tema o zenskoj lepoti ali meni je onako uvek dobra fora kada se baje iz starih filmova razdrlje a ono nemaju definisane misice i "plocice"... To danas ne mozes da vidis na televiziji! :thumbdown:

Back