To je ono što tvrdi celi svet, ne Aleksandar Solovjev i D. Acović, već čitava planeta. To predavanje nije ni heraldičko niti skoncentrisano na istoriju Vizantije i znamenja i nema nikakve razloge da ga pitam za nešto što vrlo pouzdano znam da nije tačno. Ne u Beogradu ili Novom Sadu, već i Americi.
Sama činjenica da si se ti uhvatio nekoliko reči iz YouTube Shorts u kojima se navodi nešto što je očigledno netačno i što ti misliš da to iz nekog razloga poništava u celosti najelementarnije stvari koje se na svakom koraku nogu pronaći, od Vikipedije do stručnih radova koji se bave istorijatom znamenja, idilično pokazuje koliko si elementarno nesposoban da zaključuješ i povezuješ stvari, kao i koji je tvoj pristup istoriji. Tebe ni najmanje ne zanima šta je istina i ne pokazuješ ni trunke napora da je otkriješ, već čuješ samo nešto što ti se svidi i urežeš to sebi u pamćenje, stvarajući nekakav paralelni univerzum u kojem živiš i zamišljaš da to ima nekakve veze sa istorijom jer ti bukvalno misliš da to na neki način poništava sve.
Pogledajte prilog 1551451
https://en.wikipedia.org/wiki/Byzantine_flags_and_insignia
Ne znam zašto bih ja pitao čoveka, kad si ti taj koji tvrdi da je nešto što je tako očigledno neistina, zapravo tačno. Tako da, izvoli, samo napred.
Odgovor ti se neće svideti, to ti garantujem.