Vishestruki orgazmi (multiple orgasm), mit ili stvarnost?

zezam se. ma uvek su mi ove teme cudne. taj visestruki orgazam i to..ne znam...
ja imam teoriju o tome, samo teoriju, jer u praksi ne znam sta je to.
a teorija mi je da su to situacije kad si na ivici da dozivis orgazam, pa maaalo splasne, pa si opet na ivici pred orgazam, pa opet splasne i tako redom. pa misle da ih je drmalo vise orgazama a ustvari nije nijedan. jer definitivno, orgazam je kulminacija posle koje ide PAD, inace pricamo o marsovcima

kulminacija, pad, odma opet podizanje, kulminacija pad...jel ti toliko tesko to da prihvatis i razumes :)
znam kako izgleda kad si na ivici da dozivis...ovo je kad dozivis, pocinjes da se spustas i sledeceg sekunda se vec opet dizes
omg zene dobro eto ne postoji ja to izmislila licno :lol: tripujem to se meni samo cini da dozivljavam :rotf:

• Podržavam
Reactions: Cru
visestruki orgazzam je multiple sarkazam
infinite2.gif

kulminacija, pad, odma opet podizanje, kulminacija pad...jel ti toliko tesko to da prihvatis i razumes :)
znam kako izgleda kad si na ivici da dozivis...ovo je kad dozivis, pocinjes da se spustas i sledeceg sekunda se vec opet dizes
omg zene dobro eto ne postoji ja to izmislila licno :lol: tripujem to se meni samo cini da dozivljavam :rotf:

ne, ja samo kazem svoju teroiju, ne dozivljavaj ovo licno.
moj (taj jedan jedini) orgazam je uvek takav da sam u komatoznom stanju, najblaze receno. prekid filma, ebote ko pred smrt. i treba mi da dodjem k sebi od takvog intenziteta. jednostavno je prejako da bi opet odmah nakon, moglo da se digne.

ps. i taje mi dugo bas, ali je jedan, ima pocetak, uzlaznu liniju, uzasnu kulminaciju i pad. i to traje. ali je jedan

ne, ja samo kazem svoju teroiju, ne dozivljavaj ovo licno.
moj (taj jedan jedini) orgazam je uvek takav da sam u komatoznom stanju, najblaze receno. prekid filma, ebote ko pred smrt. i treba mi da dodjem k sebi od takvog intenziteta. jednostavno je prejako da bi opet odmah nakon, moglo da se digne.

svima je komatozno stanje gde se iskljuce svi eksterni faktori oko tebe....nije prejako moze opet da se digne ;) e bre novalista pa covek ni sam ne zna sta sve moze ;)

svega po malo... dva prsta g tacke, jedan klita... i eto ti multi:lol:
samo red, rad i disciplina
a ja razmisljam o sampiti... zato i ne spadam u ove multi... trosim se na pogresne stvari:lol:

ma kakva g tacka klitoris grudi- nista bre...dovoljan jedan lepotan da dodje i eto ti odma multi na sve strane :lol:
a mi glupi se trudimo da unapredimo svoj sex life ne shvatajuci da je dosta samo taj lepi...budale :lol:

ma kakva g tacka klitoris grudi- nista bre...dovoljan jedan lepotan da dodje i eto ti odma multi na sve strane :lol:
a mi glupi se trudimo da unapredimo svoj sex life ne shvatajuci da je dosta samo taj lepi...budale :lol:

kako ti ne volis da citas ono sto ti se pise
samo letis kroz post
ruzan- lijep
ali jedan od kog ti srce stane kada ga vidis, od kog se uplasis kada se kraj njega probudis... uuuuu, on ce multi zagarantovati
zasto onstantno ponavlajs da si glupa? pa i ako je ironija, nije dobro

da se vratimo temi.
daklen ovako:).
ja mogu da kazem da marsovci postoje, i logicki gledano, moguce je da postoje. ali dok ne vidim jednog (a mozda ga i kresnem, otkud znam, mozda bude neki seksi marsovac:P), dok ga ne uzmem pod ruku i prosetam s njim po knezu, ne mogu da kazem da VERUJEM da postoje. dakle, empirija je majka znanja:P.
e sad, ovi sto se setaju sa marsovcima po knezu, super, samo se vi secite, nista ja lose ne kazem..

samo letis kroz post
ruzan- lijep
ali jedan od kog ti srce stane kada ga vidis, od kog se uplasis kada se kraj njega probudis... uuuuu, on ce multi zagarantovati

ponavljam da sam glupa? :lol: aj vazi
ironija je majka

da se vratimo temi.
daklen ovako:).
ja mogu da kazem da marsovci postoje, i logicki gledano, moguce je da postoje. ali dok ne vidim jednog (a mozda ga i kresnem, otkud znam, mozda bude neki seksi marsovac:P), dok ga ne uzmem pod ruku i prosetam s njim po knezu, ne mogu da kazem da VERUJEM da postoje. dakle, empirija je majka znanja:P.
e sad, ovi sto se setaju sa marsovcima po knezu, super, samo se vi secite, nista ja lose ne kazem..

pa to i jeste problem sto ljudi negiraju postojanje onog sto nisu videli ili doziveli :)

ma sve se moze kad se hoce...to ko kad je meni asistentkinja rekla koleginice ne moze da se spremi diplomski za deset dana...e ne moze tuki sad ces da vidis..nema spavanja deset dana i eto ti...ona ce meni da ne moze :lol:

samo letis kroz post
ruzan- lijep

btw tvoj orgazam zavisi od tebe ne od njega :)
a ja mislila da se bas vidi kad se sprdam a kad sam ozbiljna...jos i smajlije stavim :sad2:

Zavisi od moje uzbudjenosti
a on me uzbudjuje
znaci i te kako zavisi od njega

Nego, da li si visestruko orgazmiras kada si sama, tj. masturbiras ili sa partnerom?:rumenko:

i posle ja ne citam postove :roll:
lepo rekoh da sam isti dozivela samo sama...sad verovatno treba da tvrdim da one sto su ga dozivele sa muskarcem izmisljaju...mislim nemoguce je :rotf:

ma jok on je sporedan faktor :rotf:

Back