Visa Medicinska?

tako sam procitala na forimu bioneta, pa sad, rekla sam da i sama sumnjam u tu informaciju....
mene bas i ne hvata panika, a uzevsi u obzir koliko sam ucila, imam razloga :( sta da vam kazem, narednih noci nema spavanja....

Nadam se da ce te svi upisati. I nadam se da cete posle prijemnog doci da nam kazhete pitanja, jer za sada ih nigne ne mozhemo naci. Tako da, pamtite pitanja! :D Bar otprilike.. :] I kada krenete, hocemo da chujemo da li je teshko i sve to.. :]

kopirano sa drugog forum

e bio sam danas do skole i za radiologa je prijavljeno njih 137..za nutricionistu 89,ako se ne varam,nisam doro video.morao sam da virim preko nekog coveka... opsti i fizioterapeut cinimi se oko 180...ovi ostali nisu vise od 130..

Cao svima!zao mi je sto sam tek sada skontala da se ovde okupljate:( ja sam prosle god radila prijemni za fizio i bilo nas je oko 320(eto i te informacije)cisto da vas utesim da nas nije bilo 600:) prijemni je bio dosta tezak,i da,svi smerovi su imali ista pitanja,koliko sam skontala,tj opsti,sanitarni,babice i fizio,posto su moje drugarice radile na tim smerovima..pa cisto sumnjam da su za preostale smerove menjali pitanja,eto..bice mi drago ako sam vam bar malo pomoga!:D

Cao svima!zao mi je sto sam tek sada skontala da se ovde okupljate:( ja sam prosle god radila prijemni za fizio i bilo nas je oko 320(eto i te informacije)cisto da vas utesim da nas nije bilo 600:) prijemni je bio dosta tezak,i da,svi smerovi su imali ista pitanja,koliko sam skontala,tj opsti,sanitarni,babice i fizio,posto su moje drugarice radile na tim smerovima..pa cisto sumnjam da su za preostale smerove menjali pitanja,eto..bice mi drago ako sam vam bar malo pomoga!:D

Pa ja kontam da su ista pitanja za jedan dan shto polazhu, a drugachija za one koji drugi dan polazhu...
Glupo bi bilo da su svima ista, jer bi oni sto polazu drugi dan mogli da pitaju ove iz prvog dana..

Back