Suzana nbg
Obećava
- Poruka
- 51
ja imam 34......600!!!!!Daaaajjjjj,nemoj zezati,odakle ti ta informacija
(((((((((!!!!!
(((((((((!!!!!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(((((((((!!!!!cula sam da je za babicki prijavljeno 120, a za fizioterapeuta oko 600 ljudi, sto mi se cini nemoguceljudi koliko vi imate bodova i sta ko upisuje? ja imam 32,56.

((((((((

sta da vam kazem, narednih noci nema spavanja....
.....ja ako uspem nesto da saznam javicu,a i ti javi....
Ma da jesam ucila...bice to sve super....jel zna neko kada i u koliko sati je prijemni za nutricioniste

ja sam prosle god radila prijemni za fizio i bilo nas je oko 320(eto i te informacije)cisto da vas utesim da nas nije bilo 600
prijemni je bio dosta tezak,i da,svi smerovi su imali ista pitanja,koliko sam skontala,tj opsti,sanitarni,babice i fizio,posto su moje drugarice radile na tim smerovima..pa cisto sumnjam da su za preostale smerove menjali pitanja,eto..bice mi drago ako sam vam bar malo pomoga!Cao svima!zao mi je sto sam tek sada skontala da se ovde okupljateja sam prosle god radila prijemni za fizio i bilo nas je oko 320(eto i te informacije)cisto da vas utesim da nas nije bilo 600
prijemni je bio dosta tezak,i da,svi smerovi su imali ista pitanja,koliko sam skontala,tj opsti,sanitarni,babice i fizio,posto su moje drugarice radile na tim smerovima..pa cisto sumnjam da su za preostale smerove menjali pitanja,eto..bice mi drago ako sam vam bar malo pomoga!
![]()
I da, je l' znate gde mozemo da pogledamo spisak prijavljenih za prijemni?