Zanima me misljenje studenata vise medicinske, kakve su moje sanse kao ucenici srednje graficke da upisem visu medicinsku za fizioterapeuta?
Ali iskrena procena!
Ali iskrena procena!
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ALI TI SE RASPITAJ JOS MALO,OKRENI FAX ILI U BG. ILI U KRAGUJEVCU.ZEMUNKA ,MORAM DA TE RAZOČARAM ,TI NEMAS PRAVO NA UPIS VISE MEDICINSKE.MORAS DA IMAS ZAVRSENU SREDNJU SKOLU MEDICINSKU,GIMNAZIJU ILI DA SI VETERINARSKI TEHNIČAR.
Zanima me misljenje studenata vise medicinske, kakve su moje sanse kao ucenici srednje graficke da upisem visu medicinsku za fizioterapeuta?
Ali iskrena procena!
E aCo ti si isto ko ja u medicinskoj ,al na Zvezdari...i jel ces na vishu...?
POLAZE SE SAMO BIOLOGIJA.DOBIJA SE ZBIRKA SA 700,800 PITANJA I TA ISTA PITANJA BUDU NA PRIJEMNOM.
A kako ja da dobijem tu zbirku? I shta mislish koliko mi je vremena potrebno da spremim?
zna li neko sta se polaze za prijemni: bios za srednju medicinsku ili za gimnaziju (pm smer)? ovi u skoli kazu za med, al svi ostali da je za gimn, pa sam u dilemi... i zna li bre neko nesto vise o smeru za babice, koliko li primaju na budzet? i postoji li neka zbirka pitanja za prijemni, informator... bilo sta, kad izlazi?