blabla9184
Zainteresovan član
- Poruka
- 457
sandrah, svejedno treba da znash odgovore i na ova pitanja, ako si uchila .. ;]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ACCA91 ti si 91 godishte? Onda mi, najverovatnije, zajedno upisujemo sledece godine.. ;]
Ja se sada premishljam da upishem ovo, jer imaju jako male plate, najvishe 35000, a tek sa vishe godina stazha imash oko 41-2...plus ako radish u domovima zdravlja imash 28-30 hiljada... o.o
Ja se dvoumim izmedju vishe m. sestre i babice...
Ljudi jel moze neko nesto da mi kaze o prijemnom na visoj zdravstvenoj za fizioterapeuta,kao i to odakle ce biti pitanja...ja spremam biologiju po programu iz medicinske....imam neku zbirku koja je za medicinski i stomat. fax,i cula sam da su prosle godine bila pitanja odatle,pa me zanima jel zna neko nesto o tome???E da i ako neko zna koliko je tesko uci na budzet ako se prijavi smer fizioterapeut???Hvala vam unapred!
e pa ACCO91, posle pola god.aktivnog citanja foruma i surfovanja po netu zbog prijemnog,mogu samo da ti se zahvalim u ime svih forumasa na upucivanju,savetima,testovima i svim besplatnim :-} informacijama o platama yaposlenjima,privatnim skolama...i svemu u ydravstvu...SVAKA CAST zaista,zelim ti svu srecu da upises medicinu i uspesno studiras,ljudi kao ti i trebaju biti bar lekari ...a mozda ti i ja nekad budem dobavljala instrumente na operacijama :-}... sve najbolje,pozdrav
E a, da li znate, da li ako si bash dobar student mozhesh ostati da predajesh na vishoj?