Visa Medicinska?

Први конкурсни рок:

Пријављивањене кандидата на конкурс вршиће се 22,23,24.06.2009. године од 9,00 до 14,00 часова.

Полагање пријемног испита 27. и 28. јуна 2009.

Ja se sada premishljam da upishem ovo, jer imaju jako male plate, najvishe 35000, a tek sa vishe godina stazha imash oko 41-2...plus ako radish u domovima zdravlja imash 28-30 hiljada... o.o
Ja se dvoumim izmedju vishe m. sestre i babice...

Ja se sada premishljam da upishem ovo, jer imaju jako male plate, najvishe 35000, a tek sa vishe godina stazha imash oko 41-2...plus ako radish u domovima zdravlja imash 28-30 hiljada... o.o
Ja se dvoumim izmedju vishe m. sestre i babice...

Jooj,oni samo kukaju na plate,a uopste nemaju tako lose......Oni svi govore kolika im je osnovna plata,al sestre plus za svako dezurstvo dobijaju po 4000.Moj brat se pre godinu dana zaposlio u Urgentom i ima platu 40000,a od mog najboljeg druga mama radi na Uroloskoj klinici i ima oko 50000,mozda sad i vise,al ona ima malo vecu platu,jer radi u sali.........Bas ove nedelje idem na praksu u Gradski zavod i tamo visi sanitarni tehnicari imaju platu od 45000 pa na vise,sto uopste nije lose...Ja mislim da ti je bolje da upises opsti smer,jer kasnije imas mnogo vise mogucnosti za zaposlenje..........

Ljudi jel moze neko nesto da mi kaze o prijemnom na visoj zdravstvenoj za fizioterapeuta,kao i to odakle ce biti pitanja...ja spremam biologiju po programu iz medicinske....imam neku zbirku koja je za medicinski i stomat. fax,i cula sam da su prosle godine bila pitanja odatle,pa me zanima jel zna neko nesto o tome???E da i ako neko zna koliko je tesko uci na budzet ako se prijavi smer fizioterapeut???Hvala vam unapred!

Ljudi jel moze neko nesto da mi kaze o prijemnom na visoj zdravstvenoj za fizioterapeuta,kao i to odakle ce biti pitanja...ja spremam biologiju po programu iz medicinske....imam neku zbirku koja je za medicinski i stomat. fax,i cula sam da su prosle godine bila pitanja odatle,pa me zanima jel zna neko nesto o tome???E da i ako neko zna koliko je tesko uci na budzet ako se prijavi smer fizioterapeut???Hvala vam unapred!

za te zbirke svako drugcije prica,neko kaze da je dobra a drugarica koja je upisala prosle god kaze da i nije :worth:

jel zna neko sta treba za prijavljivanje :think:

treba ti izvod iz maticne knjige,kopija,a original na uvid,treba ti drzavljanstvo ako nije srpsko,a ako jeste onda nista.trebaju ti kopije sva 4 svedocanstva iz srednje,i kopija diplome,a originali na uvid....uplatis 5000,uzmes uplatnicu u skoli...i za lekarski pregled nisam sigurna...ja mislim da je to to....Kako vam ide bios,jel spremate???Joj 90 poena,znaci imam pravo sve 3,4 pitanja da zeznem...uzas!!!A za sta vi konkurisete??

Ja vam stvarno zhelim puno srece, svima koji polazhete ove godine! :)))))))
I nadam se da nas necete zaboraviti, javite sve, kakav je bio prijemni i pitanja... :]

Kada otprilike mislite da treba da pochnem da uchim za prijemni? :]

Pa 2 meseca ti se sasvim dovoljno,mozda i malo u visku,al dobro,2 meseca ti je bas onako da ne brines oko vremena i da znas da sto posto stizes....naravno da necu,daj boze da upisem...javicu ti sve,i kakav je bio prijemni,a za dalje da li je tesko i td....:))!!

e pa ACCO91, posle pola god.aktivnog citanja foruma i surfovanja po netu zbog prijemnog,mogu samo da ti se zahvalim u ime svih forumasa na upucivanju,savetima,testovima i svim besplatnim :-} informacijama o platama yaposlenjima,privatnim skolama...i svemu u ydravstvu...SVAKA CAST zaista,zelim ti svu srecu da upises medicinu i uspesno studiras,ljudi kao ti i trebaju biti bar lekari ...a mozda ti i ja nekad budem dobavljala instrumente na operacijama :-}... sve najbolje,pozdrav

jel zna neko jel treba lekarsko uverenje? i gde treba da se izvadi,u maticnom domu zdravlja,mislim tamo gde zivis,ili....
i kada se vrsi taj neki pristupni intervju ya procenu emocionalne i socijalne zrelosti sto traze za strukovnu med.sestru? gde?

e pa ACCO91, posle pola god.aktivnog citanja foruma i surfovanja po netu zbog prijemnog,mogu samo da ti se zahvalim u ime svih forumasa na upucivanju,savetima,testovima i svim besplatnim :-} informacijama o platama yaposlenjima,privatnim skolama...i svemu u ydravstvu...SVAKA CAST zaista,zelim ti svu srecu da upises medicinu i uspesno studiras,ljudi kao ti i trebaju biti bar lekari ...a mozda ti i ja nekad budem dobavljala instrumente na operacijama :-}... sve najbolje,pozdrav

Ma,nema na cemu......Valjda je normalno pomoci nekom,ako to mozes.................Puno srece svima koji se spremaju za prijemni......................................Pa,ajde,Boze zdravlja,da jedan dan svi budemo kolege.....................:bye:

Neki profesori koji drze prakticnu nastavu su diplomirali na Visoj medicinskoj.
Znaci,moze,ali zavisi,samo neki predmeti i to prakticna nastava,i ne daju konacnu ocenu,samo iz prakticnog dela,ako se polaze uopste.

Back