ja pomalo ucim... sad mi je frka u skoli, jos sledece nedelje da sredim ocene pa pocinjem stvarno da ucim.. kako ti stojis sa ucenjem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo da napisem koje sam knjige kupila pa ako moze neko da mi potvrdi da li sam prave kupila
biologija za I razred medicinske i veterinarske skole
-delija balos
-dragoljub panic
-branka stevanovic
-katica paunovic
-djordje stevanovic
biologija za II ili I razred medicinske i II veterinarske skole
-miloje krunic
-ivo savic
-bozidar curcic
biologija za III razred medicinske i veterinarske skole
-dragoslav marinkovic
-marko andjelkovic
-ana savic
-vukosava diklic
i zanima me da li je vazna godina izdavanja???
al sam se iskucala![]()
A jel znate jel ima smjer zubna protetika
Ako nema na ovoj skoli zna li neko gdje jos to ima u Beogradu
A jel znate jel ima smjer zubna protetika
Ako nema na ovoj skoli zna li neko gdje jos to ima u Beogradu
Evo,ja idem u srednju medicinsku.Te 3 knjige se koriste u medicinkoj......Meni su knjige za prvu i drugu godinu izdanje 2005,a ova za trecu godinu je iz 2006.
http://prijemni.infostud.com/visoka_skola/Visoka_zdravstvena_skola_strukovnih_studija_u_Beogradu/137A na ovoj skoli u Zemunu nema taj smjer?
Hvala na odgovorima
ja krenula kao da ucim ali mi ne ide bas najbolje
ne ulazi mi u glavu![]()
e divno
molim te reci mi sta ucite iz biologije
nisam jos pogledala te knjige al mi treba samo okvirno informacija
pretpostvaljam mikrobiologija, genetika, anatomija i fiziologija zivotinja (najvise coveka), razvice, i slicno...
jel ucite biljcice?
Sad u trecoj godini radimo genetiku.U drugoj godini smo radili zivotinje(razmnozavanje,morfologija,sistematika),a u prvoj godini viruse,bakterije,biologiju celije i biljke.....Po meni je druga godina najteza,a i najdosadnija...............
Nema vise tog smera na Visoj medicinskoj.Na Stomatoloskom faxu imas smer strukovni oralni higijenicar: http://www.stomf.bg.ac.yu/upload/documents/education/Oralni higijenicar FINAL tabela.pdf
Je li to isto u Beogradu? I sta podrazumijeva taj smjer, mislim sta moze da se radi kada se to zavrsi?
Jeste,u BG-u je.E,nemam pojma sta posle toga moze da se radi...Jedino da pozoves fakultet,pa da probas da nadjes nekog ko ce ti reci nesto o tom smer,jer je tek prosle godine otvoren na faxu.Ili da kupis informator,mozda u njemu pise.
E hvala ti puno....je li ti ides na ovu Visu medicinsku?.....e jos jedno pitanjeZnas li gdje ima taj smjer zubna protetika
Taj smer sad ima samo na Medicinskom faxu u Nisu: http://www.medfak.ni.ac.yu/zubni_proteticar.htm
E,ja jos idem u srednju,nisam jos stigao do faxa...............
E bas ti hvala na info......A jel moze jos jedno pitanje?Vidjela sam na ovoj visoj medicinskoj da ima neki smjer radni terapeut....sta to podrazumijeva?
ne zamjeri ali apsolutno ne znam sta da upisem
Ma,pitaj slobodno sve sto te zanima...Ja cu se potruditi da ti pomognem,ako mogu.......
Струковни терапеут је здравствени радник који помоћу физиотерапијских метода унапређује физиолошке и физичке способности и могућности појединца и омогућује реституцију оштећених функција. Током едукације оспособљен је да посао обавља самостално или у оквиру стручног тима. Истовремено може да организује рад на свим нивоима у оквиру радних јединица.
To je dosta slican smer fizioterapeutskom......Mozes posle toga da radis u sluzbama za rehabilitaciju,banjama,sa bolesnicima koji su imali infarkt,ili operaciju,pa kad bi trebalo neko da im pomogne da se posle toga pokrenu.E,a u koju skolu ides???Jel si cetvrta god?![]()