Suzana nbg
Obećava
- Poruka
- 51
Ja sam cula da fizioterapeuti imaju beneficiran radni staz i verovatno vecina smerova za viseNevena bg, imaju beneficije sigurno, to mi je rekla neka poznanica, i to je skroz kul. ;]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam cula da fizioterapeuti imaju beneficiran radni staz i verovatno vecina smerova za viseNevena bg, imaju beneficije sigurno, to mi je rekla neka poznanica, i to je skroz kul. ;]

E pa ne znam,neko kaze ovako,a neko onako,verovatno su prijemni nekih smerova bili iz zbirke a nekih ne....mada pitanja i onako obuhvataju skoro sve iz knjige,tako da jedino sto mogu je da promeni ponudjene odgovore,ili red reci ili tako nesto.....Sanja,za koji se smer spremas??
Ja sam cula da fizioterapeuti imaju beneficiran radni staz i verovatno vecina smerova za vise![]()
))))))))....ne ozbiljno sam tako cula,zavrsila je od mog druga sestra,sad radi u nekoj drzavnoj bolnici,ne znam kojoj,i ima beneficiran radni sta
))
((((....pa nista,ako upises za fizioterapeuta bicemo koleginice...mislim,bar se nadam da cu upisati....!!hej,jel moze neko da mi napise koji naslovi spadaju u oblast Morfologija zivotinja od 33-55.strane i od 141-178. iz knjige za drugi razred prirodno matematickog smera,izdanje 2003.Brigita Petrov,Milos Kalezic...odatle se sprema morfologija zivotinja za med.i stom.fax..
Ako moze neko da mi pomogne jer sam ovu sugavu oblast ostavila za kraj,a imam moja knjiga je neko staro izdanje,od 1999.Miloje Krunic i Ivo Savic...pa ne mogu da se snadjem sta treba a sta ne.
Ja spremam biologiju za zdravstvenu negu u NS-u koja se sprema iz te zbirke za stom.i med.fax,sve identicno ide,a probacu i za fizioterapeuta,pa ucim naporedo i mogu vam reci da se knjige ipak razlikuju,ali sve sto se poklapa je identicno od reci do reci..Iz oblasti koje se potpuno poklapaju ,na prijemnom znaju biti iz tih zbirki,ali zato iz nekih oblasti koje su u med.knjigama opsirnije odradjene i jace,pitanja budu drugacija..Moj vam je savet da vam ta zbirka bude samo oslonac,znanje iz nje vam nece puno oduzeti vremena a svakako nece naskoditi,ali drz'te se cvrsto i sugurno za knjige iz medicinske,ipak je to znanje i prijemni mnogo opsirnije i ozbiljnije od ovog za fax jer oni polazu i hemiju,imaju 30 pitanja iz biosa i njima ide samo 7oblasti iz sve 4knjige za gimn.
pa eto,srecno svima!!!! dace Bog da svi budemo kolege od oktobra,pa ovde ili onde,isto je...

Ja sam uzela neke tri knjige iz medicinske, ali ne znam da li su dobre...
Ne mogu trenutno da napishem autore, jer su na fotokopiranju...
Imaju oko 200 strana {prosek}, malog formata, nema bash puno slika..
Valjda je to dobro. Nekako mi se chini malo. :?

evo da napisem koje sam knjige kupila pa ako moze neko da mi potvrdi da li sam prave kupila
biologija za I razred medicinske i veterinarske skole
-delija balos
-dragoljub panic
-branka stevanovic
-katica paunovic
-djordje stevanovic
biologija za II ili I razred medicinske i II veterinarske skole
-miloje krunic
-ivo savic
-bozidar curcic
biologija za III razred medicinske i veterinarske skole
-dragoslav marinkovic
-marko andjelkovic
-ana savic
-vukosava diklic
i zanima me da li je vazna godina izdavanja???
al sam se iskucala![]()

e blablablasta ti upisujes
![]()