- Poruka
- 36.307
Kirk Daglas
Tori Speling = Milica Milša
Madonina gluma = gluma Dragane Mirković
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam gledao seriju ali verujem da je dobro odrađena. Ukusi su različiti, ja isto britanski film ,,Anu Karenjinu" ne mogu da smislim. Skoro sam nešto malo gledao ali kao da nisam.Moze da prodje kao ljubavni film, ali veze nema sa odlicno odradjenom BBC serijom Gordost i Predrasude. Tu se pazilo na sve. Od garderobe, koja verno oslikava taj period, pa do ambijenta i nacina na koji se razgovaralo.
Ali dobro. Tebi se svidja.
Posto sam veliki ljubitelj te knjige skoro svaka scena u tom filmu mi je bila uzas. I odgledala sam ga tek iz desetog pokusaja.
E, da. Mislio sam da mi nikada nećeš oprostiti, no vreme leči sve, ljudi okrenu u novi list, i tako dalje i tako dalje... ali neke stvari su jednostavno non-negotiable.
No ceasefire in the Momoa conflict!![]()
Pa da. Za Barbie valjda bolju nisu mogli da nađu.Džaba blatite Margo, ona pretenduje da bude baš dobra glumica
Mislim da njeno tek počinje.
Može. Umesto Daglasa ubacimo Ričarda Gira.Šta kažeš?Kirk Daglas
Nije dobro.Jel neko pomenu Andjelinu?
![]()
Bravo. Samo mi je Džeki Čen simpa jer se lomi po tim snimanjima. Nemam pojma, ok mi je.Stiven Sigal
Van Dam
Čak Noris
Dzeki Čen
Biković
Morgan Freeman
Joaquin Phoenix
Idris Elba
Léa Seydoux
Bilo šta od Polanskog
Žasu.Stiven Sigal. Njega sa zaboravio. Američki nindža u odelu i sa dugom kosom vezanom u rep.
Ninčake za pojasom, mač i motka iza leđa i zvezdice na kaišu i možemo da se bijemo.Čovek da ne poželi da obuče nindža odelo..
Iritantna mi je.Žoakim ,Hoakim može. Ufff ... iritantan.
Lea je super šta ti je?
Gde nju nađe? Kako je sano odglumila Majky zmajeva, čudi me da nije dobila Emi nagradu za tu ulogu.
.. pa ima dobru sisu, za baku je bombaaaaa.odvratan si
Ljudi, da li ste primetili da Mia Goth liči na mladu Evu Ras?Da..I Eva Ras bi mogla u tu kategoriju.
Dobar glumac, meni je ostao zapazen u filmu From Hell ali tu je posebno briljirao Ian Holmes koji je jos bolji glumac, znaci vrh.On je odličan glumac. ALI.
Nicolas Coppola je ok, posebno mi ostao u secanju u dva filma Face Off i onaj sa avionom, antitalenat sam za nazive i imenaNe može Nicolas Cage na ovu listu
Meni je on kul
I Jim Carrey
E, da, i meni nešto smrdi kod LeeIritantna mi je.
A i nisam joj oprostio što je onako posedovala Adèle Exarchopoulos u La Vie d'Adèle.
štajaznam, meni on bezveze.
Dzeki je legenda, niko nema vise fraktura i preloma od njega u filmskoj industriji.Bravo. Samo mi je Džeki Čen simpa jer se lomi po tim snimanjima. Nemam pojma, ok mi je.
Doduše, volim da gledam Miu. Malo se ježim, ali mi je u isto vreme i prelepaLjudi, da li ste primetili da Mia Goth liči na mladu Evu Ras?
Najgore se razbio u Lici dok je radio Božji oklop.Dzeki je legenda, niko nema vise fraktura i preloma od njega u filmskoj industriji.
Kad rece Dzenifer meni je fantasticna Dzenifer Koneli kao glumica.Dženifer Lorens je odlična glumica, ne znam zašto imaš takvo mišljenje o njoj. Možda imaš predrasude jer dobro izgleda.