Vidim ko glumi, ne gledam film

Benedikt Kamberbač!!!
Ono ne može da se gleda kako je iritantno ružno sa onim svinjskim očicama!
A dobar je glumac, greota!
enhanced-buzz-wide-14669-1389143009-18.jpg

Poslednja izmena:
-jesi li gledala Bohemian Rhapsody?
-super je!
*e kul... Ko glumi Merkjurija?
-
images

*
unrecognizable-young-adult-woman-walks-out-front-door.jpg

Borat je imao želju da snimi ozbiljan film o Frediju ali je grupa Queen htela film o sebi, zato i imas ovog malog egipcanina da glumi Fredija.

Više izbegavam rezisere i teme filmova nego pojedine glumce, mada je steta što su pojedini veliki glumici iz 90-ih u čijim filmovima sam uživao kao mladji pod stare dane postali samo reklame za neke filmove koje ne bih ni pogledao bez njih. Čak su mi i neke produkcije bez puno para i namerno lose urađene postale zanimljivije.

Borat je imao želju da snimi ozbiljan film o Frediju ali je grupa Queen htela film o sebi, zato i imas ovog malog egipcanina da glumi Fredija.

Više izbegavam rezisere i teme filmova nego pojedine glumce, mada je steta što su pojedini veliki glumici iz 90-ih u čijim filmovima sam uživao kao mladji pod stare dane postali samo reklame za neke filmove koje ne bih ni pogledao bez njih. Čak su mi i neke produkcije bez puno para i namerno lose urađene postale zanimljivije.
Sad kad gledam neke stare "dobre" filmove, totalno su mi smešni i bez veze

od honorable mentions-a: Tom Kruz, Set Rogen i ekipa, Meril Strip, Vil Smit, Sandra Bulok, Endi Mekdauel, Alek Boldvin, En Hatavej, Ben Stiler, Ema Votson, (zadnja dobra uloga u Hariju Poteru), Kira Najtli, Ben Aflek. Ima jos bezbroj slicnih vucibatina, ali ne mogu da se setim sada.

Back