Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.201
Našao, na 02:21.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj?Nicolas Coppola je ok, posebno mi ostao u secanju u dva filma Face Off i onaj sa avionom, antitalenat sam za nazive i imena![]()
Upravo taj
Bitno je zvati se Dženifer (Aniston, Lorens, Koneli, Gardner...).Kad rece Dzenifer meni je fantasticna Dzenifer Koneli kao glumica.
A jos vise je volim sto debitovala kao glumica kod Sergio Leonea![]()
Aniston mi nije nesto kao glumica, ona je dobra za serije, sitkome i tako.Bitno je zvati se Dženifer (Aniston, Lorens, Koneli, Gardner...).![]()
Ima neku povredu kad je pao s drveta i rupa mu bukvalno ostala u glavi.
Glumica za romantične komedije i komedije generalno. Ali šta ima veze, stoji joj da glumi u takvim filmovima.Aniston mi nije nesto kao glumica, ona je dobra za serije, sitkome i tako.
Bas to!Glumica za romantične komedije i komedije generalno.
Gde stavi Bikovića sa ovim tabadžijama?Stiven Sigal
Van Dam
Čak Noris
Dzeki Čen
Biković
Fenomenalan!!!Cage je odlican bio u matchstick man I lord of war
Son Pen je politicki obojen.........duboka drzava.Meni je Šon Pen u toj "ligi" (lizi)![]()
zidnipiknik, štujem te.E, da, i meni nešto smrdi kod Lee
Ne interesuje me politikaSon Pen je politicki obojen.........duboka drzava.
Odvratan mi je zbog toga. A i faca mu je zmijska.
Samo pretim Špatuli.Gde nju nađe? Kako je sano odglumila Majky zmajeva, čudi me da nije dobila Emi nagradu za tu ulogu.
Volim one s vatrogasnim crevima, mnogo dugačkim i debelim, iz kojih ponekad svež jogurt poteče.DI SI RADOSTI
Voliš li da gledaš Jelenu Februar
Nelaži
Jennifer Connely mi je veoma harizmaticna i lepa.Kad rece Dzenifer meni je fantasticna Dzenifer Koneli kao glumica.
A jos vise je volim sto debitovala kao glumica kod Sergio Leonea![]()
Vrag ti sriću odnija...Volim one s vatrogasnim crevima, mnogo dugačkim i debelim, iz kojih ponekad svež jogurt poteče.
Pogledajte prilog 1499158
A Edvard NortonNe interesuje me politika
Nema harizmu. Nije interesantan lik
Meni je on baš sugestivan glumac i obožavam filmove sa njim.A Edvard Norton![]()
Ne diraj gaA Edvard Norton![]()
imala je Aniston jedan film koji mi se svideoAniston mi nije nesto kao glumica, ona je dobra za serije, sitkome i tako.