Vidim ko glumi, ne gledam film

od honorable mentions-a: Tom Kruz, Set Rogen i ekipa, Meril Strip, Vil Smit, Sandra Bulok, Endi Mekdauel, Alek Boldvin, En Hatavej, Ben Stiler, Ema Votson, (zadnja dobra uloga u Hariju Poteru), Kira Najtli, Ben Aflek. Ima jos bezbroj slicnih vucibatina, ali ne mogu da se setim sada.
Nisam gledao ali na osnovu imserta mi se čini da je dobro odglumila u filmu Lepotica i zver (Ema Votson).

Gde nađe Kiru Najtli? I ove ostale boldovane a nju pogotovu?

od honorable mentions-a: Tom Kruz, Set Rogen i ekipa, Meril Strip, Vil Smit, Sandra Bulok, Endi Mekdauel, Alek Boldvin, En Hatavej, Ben Stiler, Ema Votson, (zadnja dobra uloga u Hariju Poteru), Kira Najtli, Ben Aflek. Ima jos bezbroj slicnih vucibatina, ali ne mogu da se setim sada.
Za sve se slažem.

Čak si me podsetio da navedem i Jasona Momou.

Hajde neka lista
Owen Wilson, lik mi je toliko antipatican da mi prosto tesko pada da gledam neki film sa.njim, tu kategoriju deli sa Ben Stillerom. Steven Seagal, van dam, Eva Ras, Svetlana Bojkovic, Amy Schumer - ona mi tako prljavo I odvratno izgleda da ne bih mogao da je dotaknem pa cak ni da je u pitanju produzetak ljudske vrste...

Nisam gledao ali na osnovu imserta mi se čini da je dobro odglumila u filmu Lepotica i zver (Ema Votson).

Gde nađe Kiru Najtli? I ove ostale boldovane a nju pogotovu?
svima njima je zajednicko da su nekako ispraznjeni od sustine, facijalne ekspresije u koje nisam uspeo da ucitam nista osim te neke jednodimenzionalne povrsne 'lepote' iza koje zjapi praznina. Kira je mozda on the top of the list, mislim da ova imitacija jasno naglasava sta je kod nje iritantno:

svima njima je zajednicko da su nekako ispraznjeni od sustine, facijalne ekspresije u koje nisam uspeo da ucitam nista osim te neke jednodimenzionalne povrsne 'lepote' iza koje zjapi praznina. Kira je mozda on the top of the list, mislim da ova imitacija jasno naglasava sta je kod nje iritantno:
Nira Najtli je opasna glumica. Glrdaj je u filmu ,,Gordost i predrasuda" ili u ,,Kralju Arturu". Ben Aflek ima dobre uloge i dobro mu stoji uloga Betmena. A Ema Votson jeste ostala ,,večita devojčica", nju i nema gde da gledaš.

Nira Najtli opasna glumica. Glrdaj je u filmu ,,Gordost i predrasuda" ili u ,,Kralju Arturu". Ben Aflek ima dobre uloge i dobro mu stoji uloga Betmena. A Ema Votson jeste ostala ,,večita devojčica", nju i nema gde da gledaš.
svi su oni tako lepi i sve super, ali me ne rade. mislim, ne bih mogao da kazem ni da lose glume, neki od njih mi nisu ni osobito iritantni, ali kad ih vidim u (glavnim) ulogama znatno mi padne zelja za gledanjem filma.

Nira Najtli je opasna glumica. Glrdaj je u filmu ,,Gordost i predrasuda" ili u ,,Kralju Arturu". Ben Aflek ima dobre uloge i dobro mu stoji uloga Betmena. A Ema Votson jeste ostala ,,večita devojčica", nju i nema gde da gledaš.
Keira Knightley je (zajedno sa onim muskim glumcem cijeg se imena ne mogu ni setiti, plus jos reziser i vecina ucesnika u tom projektu) oskrnavila Gordost i predrasude, jer lik Elizabeth Bennet nije znala da odigra kako treba.

Napusti ovu temu!

A taman sam htela da mu zazmurim na antisemitizam, kao sto sam i Jugoslavu zazmurila, jer me je i zasmejavao na temi p Ruskinji…ali ovo se ne moze oprostiti.

Rat do istrebljenja!
E, da. Mislio sam da mi nikada nećeš oprostiti, no vreme leči sve, ljudi okrenu u novi list, i tako dalje i tako dalje... ali neke stvari su jednostavno non-negotiable.

No ceasefire in the Momoa conflict! 🪖

Gordost i predrasuda je odličan film. Priča odlična, glumci na nivou. Pogotovu glavni glumac.

Moze da prodje kao ljubavni film, ali veze nema sa odlicno odradjenom BBC serijom Gordost i Predrasude. Tu se pazilo na sve. Od garderobe, koja verno oslikava taj period, pa do ambijenta i nacina na koji se razgovaralo.

Ali dobro. Tebi se svidja. :)
Posto sam veliki ljubitelj te knjige skoro svaka scena u tom filmu mi je bila uzas. I odgledala sam ga tek iz desetog pokusaja.

Back