Vidim ko glumi, ne gledam film

Жоакин Феникс
Izgleda mi kao prikriveni psiho i potencijalni masovni ubica. Jeste, naizgled ne deluje tako, fin je, žene ga vole jer prodaje tu neku tešku i senzitivnu priču... ali mene nije uspeo da zavara.

Znaš ono kad ide reportaža iz dubokog ruralnog kraja, brdo, šuma, dve kuće i tarzanovo dvorište, u daljini se čuje zavijanje čagalja... Uznemireni meštani izlaze pred kamere, govore kako su frapirani tragedijom koja se desila, kako niko ne može da veruje da se to desilo, kako je bio tako fin i dobar čovek, kako još ne mogu da veruju da je srpom poklao 8 ljudi i ispijao im krv slamkom od bambusa.

On. To je on.

Izgleda mi kao prikriveni psiho i potencijalni masovni ubica. Jeste, naizgled ne deluje tako, fin je, žene ga vole jer prodaje tu neku tešku i senzitivnu priču... ali mene nije uspeo da zavara.

Znaš ono kad ide reportaža iz dubokog ruralnog kraja, brdo, šuma, dve kuće i tarzanovo dvorište, u daljini se čuje zavijanje čagalja... Uznemireni meštani izlaze pred kamere, govore kako su frapirani tragedijom koja se desila, kako niko ne može da veruje da se to desilo, kako je bio tako fin i dobar čovek, kako još ne mogu da veruju da je srpom poklao 8 ljudi i ispijao im krv bambusovim slamkom od bambusa.

On. To je on.
ma dobro sve je to ok nego odlican mi je glumac

Back