- Poruka
- 36.307
Džodi Foster, Selma Hajek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bašmebriga.Iritantna mi je.
A i nisam joj oprostio što je onako posedovala Adèle Exarchopoulos u La Vie d'Adèle.
Dve. To za početak... pa ima dobru sisu, za baku je bombaaaaa.
Koja ?ima ovde par imena koja niste smeli spomenuti
Жоакин ФениксKoja ?
Sandrica. Nije mi antipatična , ali nekako ne ide.Sandra Bulok
Sve smo pomenuli.Жоакин Феникс
Едуард Нотрон
Чеки Џен
сам су нека од
да не листам сад у назад
избио сам ту бласфемију из главе
и ја волим тебеSve smo pomenuli.
Norton je izuzetan glumac, njega volim
Daaa, baš sam htela ovaj da pomenem!imala je Aniston jedan film koji mi se svideo
https://www.imdb.com/title/tt3442006/
sad da li sam gledao jos neki njen film nisam siguran ali ovaj je bio jako dobar
Jeste , tu je normana.Daaa, baš sam htela ovaj da pomenem!
koliko je sad 100 grama jogurta?Koliko je jogurt poskupeo jbt
30-40 dinara, kupila sam juče čaše kom.3koliko je sad 100 grama jogurta?
Ono, 169 na akciji, šta oni misle, da ja bljujem novčana sredstvaJeste , tu je normana.
Izgleda mi kao prikriveni psiho i potencijalni masovni ubica. Jeste, naizgled ne deluje tako, fin je, žene ga vole jer prodaje tu neku tešku i senzitivnu priču... ali mene nije uspeo da zavara.Жоакин Феникс
Imuno Balans 17 dinarikoliko je sad 100 grama jogurta?
ma dobro sve je to ok nego odlican mi je glumacIzgleda mi kao prikriveni psiho i potencijalni masovni ubica. Jeste, naizgled ne deluje tako, fin je, žene ga vole jer prodaje tu neku tešku i senzitivnu priču... ali mene nije uspeo da zavara.
Znaš ono kad ide reportaža iz dubokog ruralnog kraja, brdo, šuma, dve kuće i tarzanovo dvorište, u daljini se čuje zavijanje čagalja... Uznemireni meštani izlaze pred kamere, govore kako su frapirani tragedijom koja se desila, kako niko ne može da veruje da se to desilo, kako je bio tako fin i dobar čovek, kako još ne mogu da veruju da je srpom poklao 8 ljudi i ispijao im krv bambusovim slamkom od bambusa.
On. To je on.
Koji? Nisam ispratila , sirpatula mi je na ignoruma dobro sve je to ok nego odlican mi je glumac
pa gde ja da nadjem tolike dinari?Imuno Balans 17 dinari
paKoji? Nisam ispratila , sirpatula mi je na ignoru
Žoakim?pa
Napolejon
Komodor u Gradijatoru
i tako, ne znam, gledo sam ga negde
ofkorsŽoakim?