zidnipiknik
Primećen član
- Poruka
- 642
Ali i Legenda o jeseni uhhhhhhhono sto mi odmah padne na pamet
Troja, Borilacki klub, Inglorious basterdz
Tu ne znam kako je glumio, ali znam kako je... izgledao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali i Legenda o jeseni uhhhhhhhono sto mi odmah padne na pamet
Troja, Borilacki klub, Inglorious basterdz
E, da, nije tu loša uopšte
Džim Keri kad prestane da se krevelji bolji je glumac od većine.Džim Keri je postao stereotip sa glupim filmovima.
Nikolas se ofucao i fura isti fazon sa onim pijanim glasom
o da, bre!.. fak jea!Ali i Legenda o jeseni uhhhhhhh
Tu ne znam kako je glumio, ali znam kako je... izgledao
Ovako...Jedino se mimoilazimo oko Tarantina - ostalo isto.
Ali ok, nisam ja neki poseban filmofil.
Cagea ne volim, ali Family Man mi je dobar, koliko god se sad netko sprdao s mojim izborom.Džim Keri kad prestane da se krevelji bolji je glumac od većine.
Kejdza volim, neko ga ne voli, i to je isto ok.
cuo sam da je ova scena legendarna, ali film nisam gledao te ni scena nije ostavila utisakOvako...
Recimo True Romance, napisao Tarantino.
Ne volim njegove filmove, osim Pulp Fictiin koji mi je uabavan, ali opet, True Romance sadrži Sicilijsku scenu, koja je po meni vrh kinematografije.
Ili je tako dobro napisao, ili je režiser još bolje prenosio na platno, ali to mi je remek djelo, pogotovo onaj koji se sjetio da u pozadinu stavi svirati Lakme.
Ne znam što bi rekao, kada sam čuo da je Chungking Express obožavatelj, došlo mi je da se bacim s Ciboninog tornja.
Zamisli da imaš smrtnog neprijatelja u školi i jedno drugo prepoznate na Star Trek konvenciji, ti obučena u Dr. Crusher, on došao kao Worf.
kako koji filmJos jedna Jenniferka, ovaj put Lawrence, mnogo mi je slatka, ali kao glumica…hmm…onako.
Kako se vama cini?
Nije toliko da glumca, već do toga kakvog lika tumači.
Recimo De Niro je super za mafijaške sapunjare, ali umjesto da se drži toga, on se ide okušavati u komedijama.
To je kao da pokojni John Candy ili Steve Martin, koje iznimno cijenim, glume Don Corleonea.
U vezi teme, ne postoji neki glumac koji me iritira po defaultu, najbliže tome bio bi Tom Cruise, ali meni su Top Gun, Maverick, The Last Samurai nezamislivi bez njega, tako da opet ispada da mi je dobar.
Veću odbojnost imam prema režiserima, njih ne samo da ne volim, već mi se pomalo i gade, npr. Spike Lee, majmun iz zoološkog koji je preko veze završio akademiju, onda Quentin Tarantino koji ima 0.01% brijantnih scena, a ostatak opusa je teška govnara i tako...
Bilo jednom u Holivudu je meni odličan film, gledala sam ga u cinema ( prepis sir patula) i nije mi bilo dosadno , a traje popriličnoOvako...
Recimo True Romance, napisao Tarantino.
Ne volim njegove filmove, osim Pulp Fictiin koji mi je uabavan, ali opet, True Romance sadrži Sicilijsku scenu, koja je po meni vrh kinematografije.
Ili je tako dobro napisao, ili je režiser još bolje prenosio na platno, ali to mi je remek djelo, pogotovo onaj koji se sjetio da u pozadinu stavi svirati Lakme.
Ne znam što bi rekao, kada sam čuo da je Chungking Express obožavatelj, došlo mi je da se bacim s Ciboninog tornja.
Zamisli da imaš smrtnog neprijatelja u školi i jedno drugo prepoznate na Star Trek konvenciji, ti obučena u Dr. Crusher, on došao kao Worf.
E da, dobar je. Sviđa mi se ceo film.Cagea ne volim, ali Family Man mi je dobar, koliko god se sad netko sprdao s mojim izborom.
Pogledajte prilog 1498841
Diras u Tarantina?!?
Uvazeni Predsednik Srbije, gospodin Aleksandar Vucic, veliki je ljubitelj Quentin Tarantina, pa se pazi sta pises! *
/*ovo gore sam slagala/
Ma film kao film, ali scena se barem meni ističe.cuo sam da je ova scena legendarna, ali film nisam gledao te ni scena nije ostavila utisak
samo sam sebi spojlovao
sjajan je filmBilo jednom u Holivudu je meni odličan film, gledala sam ga u cinema ( prepis sir patula) i nije mi bilo dosadno , a traje poprilično
Da, ali to sam video samo u jednom, ili beše dva, filma ... dvaDžim Keri kad prestane da se krevelji bolji je glumac od većine.
drago mi je da ti se sviđasjajan je film
atmosfera je puna tog retro šika i kulturnih referenci tog perioda odrađenih na skroz ubedljiv i upečatljiv način
ima i onaj gde je advokat?Da, ali to sam video samo u jednom, ili beše dva, filma ... dva
1. ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND (2004)
2. THE TRUMAN SHOW (1998)
onaj, "lažov, lažov"?ima i onaj gde je advokat?
msm video sam samo neke inserte gde se normalno ponasa i urezalo mi se u pamcenje
moguceonaj, "lažov, lažov"?
Nikada mu neću oprostiti što voli Chungking Express i za Shura Yukihime remake.
i tu se krevelji, samo ne toliko kao u nekim drugimonaj, "lažov, lažov"?